Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas serveriui] Fair-Play rėžimas.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Siūlau sukurti Fair-Play sistema.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na ši savoka išsiverstų kaip teisingas / lygus žaidimas. Tiesiog siūlau padaryti kad nuo 19h iki 20h gaujos nariams įsijungtų Fair-Play rėžimas, tuomet visi administratoriai esantys gaujose tuo metu prarastų komandas:


/get, /to, /atp, ginklus galima būtų imti kas 10min tik, visi vip / admin nariai esantys hoodų grobimų veikloje prarastų galimybę pasigydyti su komanda. Tuomet pasibaigtų tos nesamonės kad po hoodo grobimo po 10 admin papeikimų po keletą ten banų pareina, tada prasideda unbanai ir tt. Nežinau ar geriau būtų automatiškai kad įsijungtų fair play ar kad ją aktyvuotų GP. Taip pat Fair-Play rėžimą siūlau aktyvuoti žaidėjui kuris turi vidutinį nusikaltimo lygį. Tuo atveju žaidėjas negalės naudoti /to, /atp, /vtvarkyti.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Dingtų visokie gaujų lyderių papeikimai už getinimasi, atp darymą, nebebūtų taip inciatyviai rašomi admin papeikimai, mažiau darbo būtų ban / unban prižiūrėtojam....


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš prieš.Administratoriam reikia ginklų, bei mes galime getintis medikų miestelyje.

 

Na dėl ginklų sutinku, tebunie. Taip, getintis jūs galit medikų miestely, tačiau getinatės visur, su tom administratorių teisėm vis galvojat kaip nesažiningai laimėti hood kovas (nekalbu apie jūsų gaują butent, kalbu apskritai, atsiranda tokių), tuomet reikia daryti pzu, tada prasideda banai, admin papeikimai, papildomas darbas prižiūrėtojam... Gal būt tau patinka rašyt papeikimus kelis kartus į dieną, versti lyderius gaujų, ir poto džiūgauti kad jų gaują uždarė. Aš manau kad viską turi reguliuoti pati serverio sistema, nes paprasti adminai prieš ją bejėgiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.