Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Išankstinė kalėdų senelio dovana: FŪRISTŲ direktorius!

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Po labai neilgo laiko skelbiu atrankos į fūristų firmos direktorių rezultatus. Šioje firmoje kartelė yra užkelta aukščiausiai – nemaža dalis buvusių direktorių išbuvo ne mažą laiko tarpą bei sugebėjo sukurti pakankamai neblogas sistemas, tad labai tikiuosi, kad naujasis direktorius bus neprastesnis ir tą kartelę pakels dar aukščiau. Išanalizavau beveik kiekvieną šios atrankos kandidatą, parašiau jų minusus, tačiau jei tai bus neveiksminga ir kandidatų klaidos sekančiose atrankose bus tokios pat – pereisiu prie trumpesnių analizių, kadangi tokio tipo analizės parašymas užtrunka nemažai laiko, kurį galėsiu panaudoti efektyviau.

 

 

 

Pats pirmasis savo kandidatūrą man įbruka Eima_Aleys, ir toji kandidatūra tokia sėkminga, jog šio žaidėjo nick‘ą galime išvysti akmenėlių gretose, be reikalo mane tokiu kvailu laikai, nejaugi manai, kad nukopinęs puse Šreko anketos į PD direktoriaus pareigas pavyks laimėti rinkimus? Nebūkime naivūs.

 

Išmokęs naudotis Word‘o funkcijomis, kažkokį netvarkingą raidžių rinkinį man siūlo paskaityt Lukas_Duffas. Nepaisant tragiško teksto sutvarkymo, galybės gramatinių klaidų, turinys taip pat tuščias, kaip ir fūristų fondas po Pacan_Marozo varkių, o juk svaigai man, kad išmąstęs ten turi apie 20 idėjų, kokį čia galinga laišką man teks skaityt, bet visos tos kalbos veltui, atrankų mechanizmas – neaiškus, firmos koncepcijos nėra, direktoriumi nori tapti tik dėl dėmesio, o idėjos – banalybės, kurios yra matomos kiekviename serveryje jau ne pirmus metus, reziumuojant – laiškas parašytas atmestinai, kitą kartą kandidatūrai galėtum skirti daugiau negu 15 minučių ir rezultatas galbūt bus geresnis.

 

Apsireiškė ir Kimba_Marčius šioje atrankoje – žmogus, kuris serveryje yra dažniausiai matomas su fūristo apranga, tačiau pats laiškas nedžiugina, kažkokių svarių priežasčių, kodėl nori tapti direktoriumi – neturi, atrankų mechanika skurdi, pabendrausi per ts ir kas tada? Kaip nuspręsi ar jis tinkamas tapti tavo firmos dalimi? „Nenoriu atskleisti visko ką esu sugalvojęs, nes jeigu netapsiu direktoriumi, nenoriu, kad mano mintys būtų panaudotos“ tavo laišką mato tik aš, vienas kitas užklydęs globalus moderatorius ir savininkai, jei idėjų dar neturi – taip ir sakom, o nesisaugom nuo to, kas negresia. Dar vienas, nelabai ilgai rašytas laiškas, jei norint gauti direktorių skiriat tik tiek pastangų kandidatūrai – tuomet labai abejoju ir direktoriavimo kokybe.

 

Ilgesnės apimties rašto darbą palieka Max_Bmw, žiūrim ką įdomaus čia prirašei. Mintys kai kur nelabai rišlios, krūvos minčių šuolių, gramatika nekokia, bet kažkokį supratimą apie firmos valdymą turi. Labai nepatiko tai, jog planuoji firmoje turėti 6 ar 7 prižiūrėtojus, kam aš labai nepritariu, nes taip direktoriai bando permesti savo darbą ir atsakomybę tiems prižiūrėtojams, o patys tiesiog egzistuoti pareigose, nelabai svarios priežastis kodėl nori direktoriauti ir visiškai jokių priežasčių kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – mėgstamiausias, geriausias, įdomiausias yra teiginiai, ne argumentai, o teiginius, pildydamas į tokias pareigas, turėtum paargumentuot. Apibendrinant – kandidatūra silpnoka, nors, manau, jog skyręs daugiau laiko galėtum ir geriau, prieš įkeldamas laišką galėtum bent jį perskaityti, ištaisyti klaidas, patobulinti, o idėjas kartais taip pat neprošal būtų apmąstyt.

 

Ne per seniausiai mediko chalatą nusivilkęs Jack_Gta irgi užsimanė tapti fūristų firmos vadovu. Kandidatūra nebloga, aukščiau išanalizuotos kandidatūros nublanksta prieš tavąja( nors ir nelabai yra prieš ką ten konkuruoti ), mintis dėlioji pakankamai protingai, tačiau yra ir abejotinų vietų – jau nežinau kelintas man čia svaigstat apie kažkokius naktinius reisus, kokia tokios sistemos prasmė? Ar atsiradus tokiam „naktinukui“ turėsi noro tikrinti dešimtis ar net šimtus nuotraukų? „Viena iš įdomiausių firmų“ - argumentai? Neaiškios ir Medikų direktoriaus pareigų palikimo priežastys – palikime rašai jog nėra laiko direktoriavimui, laiške palieki visiškai kitą priežastį, apsispręsk vis dėlto. Kaip ir minėjau, kandidatūra nebloga, bet iki geros kandidatūros – dar toli.

 

Žaidėjo Edva_Pspu kandidatūra nevertinama dėl dviejų priežasčių – tavo kelią link direktoriaus blokuoja medinis stulpas, visgi galbūt būtų galima vis tiek pakomentuoti tavo kandidatūra iš pagarbos, jog pastangos nebūtų veltui, bet stulpe esi įrašytas už anketų kopijavimą, dėl to nemanau, kad ir šis laiškas yra rašytas tavo ranka.

 

Pakilti aukščiau nori ir Tadas_Chill, galbūt jau susiprato, kad užteks padėt visokiems direktoriams ir laikas pačiam tokiu tapt? Pakankamai išsamiai aprašei atrankų mechanizmą, bet taip ir nenurodei į ką kreipsi daugiausiai dėmesio, kokius žaidėjus imsi į savo firmos gretas. Pakankamai džiugu yra tai, jog direktoriumi nori tapti ne dėl didesnio dėmesio ar įspūdingesnio parašo, tačiau kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – nenurodai. Nors ir kandidatūra nėra ideali, prikibti tikrai yra prie ko, bet šioje atrankoje ji yra viena iš geresnių.

 

#DžerisForDrk – tokį hashtag‘ą randu Džeris_Nežinau laiško pabaigoje, kuriame taip pat radau ir pakankamai neblogų minčių. Kaip ir aukščiau esantis kandidatas, aprašei kaip vyks atrankos į tavo firmą, bet nepaminėjai kokius darbuotojus rinksies, išskyrei tik intelektą, o jei protingų tik du, bet darbuotojų reikėtų žymiai daugiau, kas tada? Krenta į akis ir tavo idėjos: priesaika, streikai, autobiografijos – teoriškai skamba gal ir įdomiai, bet praktiškai nei kas į tai rimtai žiūrės, nei iš to bus didelė nauda, nes, kaip matau, dar nelabai esi pažįstamas su samp žaidėjų bendruomene, smagu, kad nori eksperimentuoti, bet nežinant samp visuomenės dauguma tų eksperimentų bus veltui. Sveikinu su nebloga kandidatūra, nors ir šie rinkimai ne tavo naudai, bet sugebėjai atsiskleisti kaip pakankamai unikali asmenybė.

 

Kaip Pilypas iš kanapių pasirodo Frankis_Buggatiz ir visiems pareiškia, kad nesėkmė teisėsaugoje – dar ne pabaiga. Sakai į PD direktoriaus pareigas pildyti privertė žaidėjai, o kaip dėl asmeninės nuomonės, juk ši turėtų būt svarbesnė už visas kitas? Kur firmos koncepciją nukišai? Ypatingos motyvacijos taip pat nematau, į direktorių pildai tik tam, kad susigrąžintum reputaciją ir įgautum mano pasitikėjimą, tačiau galiu nudžiuginti – reputacijos „atstatymui“ direktorius nebūtinas, yra ir kitų būdų. Kaip iš tokio žaidėjo tikėjausi žymiai stipresnės kandidatūros, deja, dar nenuveikei tiek, kad gautum direktorių vien dėl nick‘o.

 

Jau norėdamas išjungti naršyklės langą pastebiu John_Juske pranešimą. Beskaitydamas tavo bandymus filosofuoti pastebiu gana įdomų dalyką – laiško pradžioje rašai, jog tau 18, tačiau įpusėdamas sugebi parašyt taip: „O man dar šešiolika ir aš turiu mokytis”, susipykai su savimi, naudoji ne savo anketą ar iš kažkur ištraukei savo 2 metų senumo pamąstymus? Nepaisant to, visą šitą tavo marazmą galima supaprastinti į tokį tekstą: „Noriu direktoriaus, esu motyvuotas, nepasigailėsi, seniuk, esu mldc, firma bus mldc“, daug pažadų, bet kaip ir ką konkrečiai darysi – nežinia. Pasigedau firmos koncepcijos, visokius čia direktoriaus paveikslus aprašinėji, o vieną svarbesnių dalykų pamiršti, gramatika ir minčių dėstymas irgi ne iš geriausių, kai kur tenka pačiam susidėlioti kablelius, kad būtų aiškiau. O ir šiaip, sudalyvauti atrankoje neužtenka, reikėtų ir serveryje žaisti, o ne tik parduoti produkciją ir sutvarkyt patalpas versle.

 

 

 

Vieniems davus paskatinimą grįžti su geresne kandidatūra, kitus pasiuntus velniop lieka tik du potencialūs kandidatai direktoriaus pareigoms – Tadas_Chill ir Frankis_Buggatiz. Lyginant laiške matomas pastangas – Tadas akivaizdžiai skyrė daugiau pastangų rašymui ir parodė didesnį norą direktoriavimui, atsižvelgiant į patirtį, jos galbūt daugiau turi Frankis, visgi gaujai sunkiau vadovauti negu pavaduoti firmą, kuri neužsiima šaudymais, tačiau jis turi tokią problemą: niekaip negali pasakyti draugams „ne“ dėl ko ir nenusisekė direktoriavimas PD firmai. Galiausiai šįkart šansą norėčiau suteikti Tadui, jis puikiai ėjo pavaduotojo pareigas trejose firmose ir tikiuosi, kad nepriekaištingai eis ir direktoriaus pareigas fūristų firmoje.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Chill nenardyk daugiau Nico ir bus geriau nepasikelk prieš kitus gavęs pareigas o Nico sveikinu tavo analizė pripildė mano širdį dar neištirpusio snigo Lietuvoje su tuo ir sveikinu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Guest Carlos_Jack

Sveikinu Tadai, su direktoriu sėkmės darbuose


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.