Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas | Medikai

Vincenzo_Ferrari

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vinčenzo_Ferrari


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sugalvojau jog galima būtų padaryti medikų atnaujinimą, pvz. Jeigu žmogų apšaudė, jis pateko į auto avariją ar kitaip susižalojo, jam būtų reikalingas kraujo perpylimas arba organo transplantacija (Medikams rašytų "Žaidėjas  Vardas_Pavardė pateko į tokią ir tokią situaciją (Auto avarija, apšaudymas ar kitokia priežastis) reikalingas kraujo perpylimas (kraujo grupė) arba organo transplantacija. Medikas nuėjęs į savo bazės laboratoriją pasiema reikiamą kraujo kiekį/organą ir vyksta pas nukentėjusijį. Taip pat siūlyčiau įdiegti medikų malūnsparnį (Medikopterį) tuomet tokie darbai bus įvykdomi greičiau.


 


Taip pat siūlau vežant medikamentus, darbinį automobilį pakrauti ne vienu medikamentų kroviniu,o dešimčia (Vietoj vieno, dešimt) Nes nelogiškai atrodo kai pakrauni vienu medicinos paketu tokią gana didelę mašiną ambulance/rancher.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Medikų darbas taps žymiai įdomesnis.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na jūs dabar taip galvojate čia būtų realibiškiau , bet pavizdžiui bėgi nuo policijos ir įpuoli į medį tau reikia kraujo perpylimo ir negali pabėgti ir jūs nervuotumėtes sakytumėte bereikalingai įdėjo tokia sistema dabar sėdžiu kaleime ir t.t... Prieš rašydamas pasiūlymą ar kažką panašaus pirma gerai apgalvok ar tikrai būtų gera įdėja. Beto įdėja gan gera , bet būtų daug nepatenkintų žaidėjų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Biškį pamasčius, pakeist organą reikia daryti operaciją, o tu tai darysi gatvėje, na manau mintį reiktų daugiau pagalvojus pratęst. :)
O dėl medikamentų esu už kadangi kažkaip keista pasikrauni vieną tik į tokią mašina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Tau už mano mašina reiks transplantacija padaryt, o kalbant iš pasiūlymo pusės, nemanau kad tai reikalingas dalykas, viskas gerai kaip yra, miršti, iškvieti medikus.

Tad mano nuomonė už šį pasiūlymą (prieš)

 

2. Pasiūlymas geras, esu (už), galbūt būtų geriau kad išmestu kokia lentele, ir tu galėtum pasirinkti, kiek medikamentų norėsi išvežioti, minimalus pasirinkimas (1), didžiausias pasirinkimas (5) arba šiek tiek daugiau

Tad mano nuomonė už šį pasiūlymą ()

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su tais medikamentais nelabai sutinku, galėtų būti kad į rancherį galėtum pasikrauti 5 medikamentus, o į ambulance 10. Tada kiekvienas direktorius turėtų pakoreguoti savo rangus, kad būtų 1 rangas rancheris ir 2 rangas ambulance. Bet įdėja ta, kad nuveži į vieną namą 1 medikamentą, ir parodo tada kitą, ir taip kol suveži visus turimus medikamentus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vienintelė nebloga idėja skaityčiau tik malūnsparnio įdėjimas medikams. Šiaip, gal jis yra nėra labai reikalingas, bet tikrai būtų logišką jeigu jie jį turėtų.

Dėl medikamentų, jie pačios esmės vis tiek nekeis, nes jeigu darbiniame medicinos centro transporte vienu reisu tilptu daugiau medikamentų, tai tik padėtų greičiau surinkti didesnį nuvežtų jų kiekį, o tokiu atveju medicinos centro valdžia pakeistų ir padidintų reikalingų nuvežti medikamentų skaičių rangui pasikelti, tad kaip ir sakiau didelės reikšmės tai nesukeltų.

O dėl kraujo perpylimo ar organų transplantacijos, nemanau, kad gydytojai/chirurgai tokias operacijas atlieka viešose vietose ar kur nors miške, kur nėra tinkamų sąlygų, pacientui suteikti paslaugas. Paramedikai atveža nukentėjusius į medicinos centro patalpas ir ten užsiima tokiais dalykais, o jeigu visą tai perteiktume į žaidimą, tai užimtu marias laiko ir po kurio laiko atsibostų. Tad išvada būtų tokia, kad tai būtų visiškai nenaudinga.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano manymų tikrai labai pagyvintų žaidimą su kraujo perpylimais ir kt. Malunsparnis mano manymų tikrai nereikalingas , nes su kuo būtų piknaudžiaujama labai pvz trugdymas gaujų veiklai ir kt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Eimis_Show  Svečias  Beniux_Subas 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.