Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

JŪSŲ nuomonė apie KALĖDŲ EVENTĄ.

Pacan Marozas

  

67 balsai

  1. 1. Ar jums patiko kalėdų eventas?

    • Taip
      36
    • Ne
      21
    • Nevykdžiau
      10

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki draugai. Pastebėjau, kad žaidime labai plačiai išsakote savo nuomonę apie EVENTĄ. Pagalvojau, kad gal geriau tiesiog čia surašykite kas jums iš EVENTO patiko, kiek surinkote dovanėlių, eglučių. Kodėl patiko, kodėl ne?  Kiek laiko vykdėte eventą ir t.t. Man pačiam bus įdomu paskaityti jūsų pastebėjimus.  Jeigu nevykdėte taip pat parašykite kodėl. Taip pat norėčiau, kad sudalyvautumėte anoniminėje apklausoje.


 


 


 


Parašysiu ir savo nuomonė nors nežinau ar ji kažkam įdomi ar ne


 


Patiko tai, kad eventas buvo ilgas, ne toks, kad jį įvykdai per 30min, reikėjo pasistengti, daug važinėti. Sužinojau dar daugiau įdomesnių sa:mp vietelių. Žinoma taip pat įdomiai sugalvota ir su atsirandančiosiomis eglutėmis.


 


Nepatiko tai, kad šiais metais buvo labai mažai kalėdinės atributikos. Per praeitas kalėdas buvo žymiai daugiau kalėdinės atributikos, atsimenu, kad galėjo statyti eglutes savo namų kiemuose kas papuošė kaimelius. Šiais metai viena eglutė nieko daugiau, tai nelabai ir jautėsi kalėdinė dvasia :D Manau, kad ir iš kitų žaidėjų pusės jautėsi nelygybė. Tarkim PD darbuotojai turėjo sraigtasparnius (neneigiu, kad pats neskraidžiau), ir su jais buvo žymiai lengviau pamatyti dovanėles, o kiti žaidėjai neturėjo oro pajėgų todėl buvo truputį sunkiau. Taip pat kas dar nepatiko, kad "pretenduoti į prizą" galėjo tik pirmasis radęs visas dovanėles šiuo atveju Jeremis, manau, kad būtų buvę įdomiau, kad būtų padarę, kad į prizą pretenduotu pirmieji tris žaidėjai surinkęs visas dovanėles arba daugiausiai surinkę dovanų ir suradę elgučių. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Eventas įdomus buvo tuom, kad bšk savo mašinai rida pakelti, bei patiko dėl eglučių, bet nesuprantu vieno dalyko... kaip kiti per naktį spėjo visas dovanėles surasti ... Manau ankstesnis kalėdu eventas buvo įdomesnis :D norėčiau, kad vėl kaška padarytu panašaus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Turėjau 210 kreditų atėjas į serveri, pradėjau eventą, surinkau 710 kreditų! Labai puikus eventas, išeis nemokamas vipas. :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Asmeniškai gan gera dalyką sugalvojo administratoriai, tikrai patiko net neįmanoma skustis. Projekto progresas juda į priekį, su gan įdomiomis veiklomis, bei sklandžiai tai daroma. Apie eventa tiesiog buvo nubodo bet tikrai patiko, paįvairino žaidimo progresą, ir tikrai patiko. Skustis šiuo metų tikrai negaliu, galiu tik pasakyti kad šaunuoliai tiek Aivaras tiek Rokas.  :) 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

kaip pas ryza buvo ka cia pasakysi 

čia bšk geriau.

 

Nelabai man patiko jis nes kažkoks nuobodus,bei nelabai įtraukiantis galėtų kas nors paprastesnio būti

leavinai į kažkokį šūdservį tai ten ir sėdėk :D

 

Šiaip eventas kaip ir visai nieko, bet manau turėtų visi gauti kažkokį tai prizą už surinktas visas dovanėles, nes dabar pirmam surinkus visiem kitiem motyvacijos rinkti visas dovanas nebėra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Eventas visai įdomiai padarytas, važinėdamas po visą gta sa mapą jį labiau pradedi pažinot bei pasikeli savo nuosavos mašinos ridą, aišku dovanėlių surinkau ne per daugiausiai - 51, bet vistiek labiau pažinau gta sa žemėlapį ir tuo likau patenkintas. :lol:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.