Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Forever_Young

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Forever_Young


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien, apie serverį žinau iš seniau tačiau manęs niekas nesumotyvavo jungtis, galvojau jog tai bus eilinė marmalynė, kurioje prisakyta daugiau negu reikia, tačiau pakeičiau savo žodžius apsilankęs. 


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Daug daug laiko, daugiausiai žaidžiau roleplay tipo serveriuose. 


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš youtubes vaizdo įrašų. 


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todėl nes senas roleplay serveris ruošiasi daryti kažką naujo, tačiau kol padarys aš neturiu veiklos, todėl sumaniau jog laisvu laikų galėčiau pažaist kažkur kitur, kad ir kokiame nors grp serveryje, galiausiai apsisprendus aš užširegistravau čia ir nusprendžiau čia likti. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas, buvo ganėtinai lengva viska suprasti ir padaryti, ir jas įvygdžiau labai greitai. Tik manau su užvedimų ten ir šviesu jungimu nereikėtu tokiu, per nelyg lengva. 


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Neteko jokiu - skubų emigruoti ir pasikelti savo experience kiekį (XP) tada jau galėsiu rinktis tarp darbų. 


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nesunku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Neperdažniausiai.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne kolkas, bet manau dar teks susidurti su tokia situacija. 


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, pakanka. O rasti - buvo ganėtinai lengva. 


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, tačiau ne visiškai padėjo tačiau aš tai toleravau ir draugiškai padėkojau administratoriams už suteikta pagalbą. 


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Greitai buvo sureguota, tačiau manau čia priklauso nuo darbo ir turimo darbuotojų skaičiaus nes viename darbe gali būti 30 žmonių o kitame vos du, ir tie du gaudo visus žaidėju iškvietimus.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas aišku.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Padaryti įdomesnius apmokymus nes čia apmokymai kaip mašina užvesti juokingai atrodo, abejoju ar yra tokiu kurie to nemoka. O šiaip kol kas - visko užtenka.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.