Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prisistatau Viscountess_Qss [ Atnaujinta Nuotrauka ]

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Viscountess_Qss

 

• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Justinas.

 

 

• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 20, 1996-12-28.

 

 

• Jūsų gyvenamasis miestas: Šiauliai, Kaunas, Pagėgiai.

 

 

• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -

 

• Apibūdinkite savo charakterį: Komunikabilus, šaltų nervų, užsibrėžiantis tikslą, bendraujantis, linksmas, nuoširdus ;D , turintis gerą humoro jausmą, ramus esu asmuo.

 

 

• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Būtent su automobiliais kažkas, tai čia labiau kaip ir būtų darbas ar laisvalaikis.

 

 

• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Realiai to išskirtinumo, kaip ir neturiu. Nežinau kuo galėčiau skirtis nuo kitų asmenų tarkime jei galime pakalbėti apie tuos asmenis kurie žaidžia būtent mūsų projekte. Bet realiai kaip ir teigiau ankščiau ar net kalbėjau tai galiu pilnai sakyti jog esu ramaus būdo asmnuo, iki to laiko kol niekas nepradeda šakotis, pulti į akis, "primesti vierchu" ir t.t. Realiai apie save kaip ir galėčiau daugiau teigti jei būtų tam didelis noras, na manau kaip ir pakaks apie tą mano išskirtinumą iš kitų žmonių ar asmenų. Manau su laiku tikrai pamatysite koks aš ištikrųjų esu, ir kaip su manim asmeniškai galite sutarti ir kaip galiu išsiskirti iš kitų.

 

 

• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Realiai, kaip ir visiems dabar pagrindinis tikslas mokslai... Na, visi mokinamės siekiame tam tikrų tikslų kiek gana sekasi visiems puikiai kitiems blogiau bet tai ne esmė. Svarbiausiai gausi pažangą ar net mokytojo pagyrimą ( ;D ). Laisvalaikiu užsiimu tik apie automobiliu pomėgiu, realiai man patinka tokie prašmatnūs dalykai, bet pirmomis dienomis gana greitai atsibodę buvo tad su ilga pertrauka vėl sugrįžau į vėl einu prie to pačio noriu siekti naujų tikslų ir pagaliau gauti teisę naudotis tr.priemonę ( išsilaikyti vairuotojo pažymėjimą regitroje ).

 

 

• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Tai buvo vasara, labai senai jei atverstume lapus atgal, tai +/- būtų apie 2012 metų vidurį vasaros pradėjau žaisti SA:MP projektus, pirmi projektai buvo kaip FR - kas visiems žinoma yra lengviausia prisijungi į serverį ir gauni bana už nieką, tais laikais galime taip įvardinti - labai toks užsibrėžimas tikslo kai tik gavau pirmąjį savo kompiuterį ir iškart atsisiuntus į savo PC tą žaidimą buvo kažkas nuostabaus: "wow , turiu GTA:SA žaidimą" čia lygiai tas pats būtų kaip dabar turėti GTA 5 žaidimą. Na bet kai medis kompiuteris tokių grafikų net nepažaisi čia ir taip aišku. Su laiku po truputi įsivažiavau, pradėjau vis stipresnius projektus žaisti kol metai kilo į viršų. Na ir iki dabar jau mūsų naujųjų metų žaidžiu SA:MP multiplayer Real-Life projektus. Patinka žaidimas toks, bet ir nepamaišytu gražesnė grafiką daugiau galimybiu būtų pridėta. Na manau supratote trumpa tokia atžvalga ką norėjau pasakyti ir aptarti su jumis būtent.

 

 

• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: SuperGames.LT forumo.

 

 

• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Realiai, pradžiai reikia pasiekti man tam tikrus tikslus pirma įsivažiuoti į projektą, o vėliau ir bus galima pagalvoti apie ten kokį administratoriaus statusą ar kitą. Dabar užtenka ir patinka žaisti paprastame žaidime be privilegijų.

 

 

• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Iš mano pasakojimo, buvo tai atsakyta ir ankščiau.

 

 

• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Brolį 1. Augintinį. Vardu: Pupa.

 

 

• Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip.

 

 

• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Esu Justinas, man 20 metų. Neseniai suėjo, vaikinas esu subrendęs ir sumanus. Išaugęs iš to amžiaus nebežaidžiu su mašinėlėm ant kilimo, dabar tik rūpestis kitas yra siekti gyvenimo tikslo ar aukštumų. Norint gauti kažkokį gyvenimo pasiekimą, ir vėliau numirti ramiai be problemų. ( ;D ) realiai neturiu dabar ką papasakoti apie save, bet galimybė tokia kiekvienam serverio nariui kuris norės tas galėsi pilnai susipažinti su manim labiau TeamSpeak3 serverį ar net pačiame žaidime. Esu malonus galėsim pabendrauti, susipažinti ir galėsit susidaryti nuomonę apie mane.

 

 

 

Redaguota Viscountess_Qss
Atnaujinta nuotrauka !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas atvykęs į greenside, geros sistemos, gražus mapp darbai, tikėkimes pasiliksi ilgam, sekmės serveryje.

Labas, malonu man taipogi. Tik nelabai supratau apie kokius mapp darbus kalbi? Ir kokios sistemos? ;D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas ir tau! Galiu palinketi tik to paties ko linkejai man;) DIDZIAUSIOS sekmes tau cia. Ir butu malonu pabendrauti su tavim;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 2/5/2017 at 12:22, Aušrius_Rapala said:

Sveikas Justinai,malonu susipažinti sekmės žaidime bei gyvenimo kelyje :)

Sveikutė :) Man tai pat malonu su tavimi susipažinti, dar nemačiau tavo prisistatymo. Bet pamatęs tikrai pakomentuosiu, palinkėsiu tai pat gerų kelių. jog sektųsis ne tik žaidime, bet ir gyvenimo dalyje. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.