Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Mediku Pavaduotoja Rage_Assassin

Ponas_Krekeris

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Krekeris


• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Rage_Assassin


• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mediku


• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Nes mane išmetė iš darbo dėl įžeidimu nors mane pravokavo kiti bendradrbiai ir aš veinas kėntejau kiti nebuvo išmesti ir net /disp jiem nebuvo kaip man.


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius/pavaduotojas privalo atsakyti už savo veiksmus.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/O7nHG


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kokie mano buvo reikalavimai dirbantiems šioje firmoje? Imti iškvietimus bei palaikyti darbo komandoje tvarką bei "sugyvent" kiek įmanoma draugiškiau. Racijoj prasidėjo pykčiai, jie kėlėsi ir į TS3, buvo daug poke'ų apie tave, iš tavęs ir pnš., tačiau ne į visus juos buvo griežtai atsižvelgta. Vis dėl to, jeigu tu gavęs 2 įspėjimus nesugebi susiprasti, kad įžeidinėjimų/stūmimų racijoje nepageidauju, toliau tęsi savo "Bairius" ir keli kažkokį nepasitenkinimą visoje firmoje aš ėmiausi atitinkamų veiksmų.

 

Įrodymai: 

http://imgur.com/a/AOqeG(paskutinis įspėjimas)

http://imgur.com/a/mPVun(Tavo vienas atsiųstas ScreenShotas - vėl stūmimai racijoje, racijoj rašoma, kad vėl TS'e ir žaidime labai reiškiesi)

http://imgur.com/a/xw4fS(Kito bendradarbio atsiųsta nuotrauka, įrodanti tavo daromas nesąmones racijoje, kai aš būnu AFK arba OFF.)

http://imgur.com/a/jiysz(dar viena fotkė, kad žmonės firmoje trūkumų nemato :P. Pasigyriau)

 

Manau mano reikalavimai buvo aiškūs ir suprantami visiems darbuotojams išskyrus tau. Įspėjimų gavai ne vienas (buvo dar vienas asmuo, kuris taip pat gavo 2 įspėjimus, bet susiprato ir daugiau savo nosies kur nereikia nebekišo), o jeigu tau kyla pyktis nuo to, kad kažkas prikolindami nusikeikia du kartus F7 paspausk ir bus rami galva.

Tavo antra įkelta fotkė - rašoma tikrai ne tau. Kaip matai rašoma "Jackai". Jackas skundų dėl jo neturėjo, nes suprato, kad viskas vyksta tik "ant bairio".

Trečia nuotrauka - vėlgi pasipriešinimas iš visų darbuotojų tavo atžvilgiu. Palaikyčiau tavo pusę, jei žinočiau, kad ne tu viską pradėjai, tačiaau vėlgi galėčiau numesti savo anksčiau atsiųstą nuotrauką - http://imgur.com/a/xw4fS. Ji įvyko prieš visą šitą ir pagal darbuotojus sukurstė nesantaiką tarp jūsų. Taip pat parašyta, kad stūmei ant Ink'o, o kaip turbūt supratai stūmimų netoleruoju.

Daugiau įrodymų kaip ir nematau. Savo kaltės šioje situacijoje taip pat neįžvelgiu.

 

Po tavo išėjimo žaidime buvo "pagaliau išmetei" iš gal 3-4 asmenų, o ar tai reiškia, kad tu buvai mėgiamas bei normaliai su visais sutarei? Nemanau. Tai taip pat užtvirtino mano su tavimi atliktą veiksmą

 

Tiek iš mano pusės. Ačiū už dėmesį.

 

Papildau: Dar viena galima tavo išmetimo priežastis - pildymas į kitą darbą jau dirbant kitame. Už šitą punktą ir į NDS galima patekt. ;)

Įrodymai: http://greenside.lt/index.php?/topic/41818-atranka-%C4%AF-kkk-pd/#entry237565

 

Ir daaar papildomai dadedu: Papeikimas forume taip pat iš dar vieno žaidėjo (matai, kiek tavimi nepatenkintų...). Tyčia norėjai sunaikinti jo automobilį, o kaip visi žinome, Medikai - neutrali firma.

Įrodymai: http://greenside.lt/index.php?/topic/39639-%E2%80%9Emedicinos-centras%E2%80%9C-darbuotoj%C5%B3-papeikimai/page-2#entry237605

 

Manau, vyruti, jei jau taip labai norėjai pasireikšt, galim daugiau dėmesio padaryt tau su NDS/GS tema.

Redaguota Rage Assassin

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"nors mane pravokavo kiti bendradrbiai" - are you sure about that? Nemėgstu aš tokių, kurie prisidirba tačiau kaltina kitus, bet tik ne save. Tokio tipo darbuotojus, tiek laikinajam medikų direktoriui, tiek kitiems firmų vadovams siūlyčiau šalinti iš firmų greičiau ir efektyviau, dažniau į NDS įrašyt, kad bent kiek išmoktų atsakyt už savo veiksmus. O, kad būtų smagiau - papeikimo autorius patenka į NDS už nepagarbą bendradarbiams.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.