Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Minde_Johnson atsiliepimas apie projektą,

Rekomenduojamas pranešimas



Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą,  


 




Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, rybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų ! 


 




Pirmas įspūdis buvo neįtikėtinai geras. Projekto aprašymas kurį išvydau buvo begalinis stimulas prisijungti prie šio nuostabaus projekto ir tapti jo dalimi.   


 




Pradžia ir serverio startas mane iš tiesų nudžiugino. Kaip ir įprastai naujas žaidėjas, asmenybė atradęs kažką naujo yra visada smalsus ir kupinas noro sužinoti viską kas jį supą. Nebuvau išimtis, nebuvau kažkas naujo. Patekau į daugumą ir buvau laimingas ! Viskas buvo nauja, negirdėta ir nematyta. Džiaugiausi už tai, kad esu to dalimi.  


 




Labiausiai man patiko tai, kad projekto komanda jau nuo pirmųjų dienų vertino kiekvieno žaidėjo poreikius, bendravo ir atsakinėjo į kiekvieno žaidėjo klausimus, komunikavo ne tik serverio klausimais, bet ir kitomis jau ne tokiomis svarbiomis temomis.  


 




Serverio atnaujinimai buvo tiesiog nepakartojami, juos mėgo visi, o tarp jų ir aš. Kiekvieno atnaujinimo laukdavome kaip dovanos, dovanos kurią kaskart išpakuojame su nuostaba. Aš džiaugiausi už tai, kad džiaugiasi visi, visiems yra gerai, o tarp jų ir man. Tik dabar serverio atnaujinimų brendas šiek tiek apmažėjąs. Suprantama, kad visada taip būti negalėjo, juk kiekvienas iš mūsų turime savo gyvenimus, juk reikia kartais skirti šiek tiek laiko ir sau.  


 


Geriausias serverio darbas su pakvietimu kuriame esu dirbęs manau yra logistika ( fūristai ). Tuometis vadovas Mister_Crime ( Svaika ) atvėrė man plačius vartus ir leido pažvelgti į visai kitokį komandinį darbą. Kiekvienas tr.priemonės užsakymas, įprastų prekių vežimas ir tuo metu užsimezgusi draugystė buvo tiesiog kažkas wow ! Čia tikriausiai vienas iš tuo metu pirmųjų dalykų kuris mane užlaikė serveryje pasilikti šiek tiek ilgiau. 


 




Atrankos, rinkimai išpildė visus mano lūkesčius. Patiko tai, kad nebuvo jokio išskirtinumo. Visi esame lygūs vienas kitam ir kiekvieno nuomonė yra lygiai tokia pat svarbi kaip ir bet kurio kito.  


 




Apie Roką ( Mafijos_Tėvą [ vieną iš savininkų ] ) daug pasakyti negaliu, kadangi mūsų bendravimas buvo labai minimalus, išskirtiniais atvejais. Tačiau apie šį žmogų galiu pasakyti tiek: bendrauti tarpusavyje yra labai malonus ir nuostabus dalykas. Iš šio žmogaus pagarbos ženklas žaidėjui yra pagrindinis jo bruožas. Visada malonus, pasiryžęs padėti nesvarbu kiek laiko tai užtruktų. Kadangi bendraudavome dažniausiai tik pagalbos klausimais, nuomone spėjau susidaryti tik tokią, tačiau manau kad tai didžiulis pliusas.  


 




Marius ( Marko_Escobar [ pagalbininkas ] ) apie šį žmogų, komandos narį galėčiau kalbėti ir kalbėti... Jis nuostabus, kūrybingas, atkaklus, objektyvus ir visoks kitoks kokį jį tik pažįstu ! Bendravome daug, bendravome mažai, bet visa tai buvo nepakartojama. Tai mano sa-mp mokytojas, mano sensėjus. Per tą laiką kol pažįstu šį nuostabų greenside bendruomenės narį spėjau daugelyje sričių patobulėti, išmokti daugelį svarbių dalykų esant pareigose ar būnant be jų. Vien šis žmogus gebą ir įtraukę žaidėją aktyviai dalyvauti projekto veikloje, už tai jam ir dėkoju.  


 




Aivaras ( Aivaras_Vercetti [ vienas iš savininkų ] ) tai rybos žmogus, iki šiol vadinamas vienu geriausių savo srities specialistų. Nuomonė apie jį tik tokia kokią leidžia susidaryti jo atlikti darbai, o tai yra tiesiog tobulumo viršūnė ! Anksčiau esu keletą kartų paprašęs pagalbos mokymosi tikslais, pagalbos suteikti neatsisakė ir nuoširdžiai sakant labai padėjo.  


 




Nepaisant to šiame projekte praleidau vienas iš geriausių akimirkų Taip, nors tai tik žaidimas, tačiau žmonės kurie yra šiame projekte yra vieni iš geriausių savo srities specialistų, žmonių, asmenybių su kuriais galima pabendrauti ir už žaidimo ribų. Vieną susikurti virtualų savo pasaulį ir daryti viską tik dėl asmeninės naudos, pinigų, o visai kas kitą tai daryti iš malonumo ir tuo dalintis su kitais.  


 




Pabaigoje norėčiau šiam projektui palinkėti tik dar labiau siekti užsibrėžtų tikslų, būti reiklesniems ir niekada nepasiduoti, sugrįžti prie įprasto atnaujinimų ritmo ir dovanoti žaidėjams pačias geriausias akimirkas! 


 




Ačiū, kad skaitėte su didžiausia pagarba šio serverio žaidėjas Minde_Johnson  



Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

skiedalai apie ta roka, kickina, killina ir dar banina visus, kur tu cia matai ta pagarba. fu fu fu.

Kiekvienas turime savo nuomone, tad nesistengiu nei įsiteigti nei kažką rašyti tai kas neatspindi tikrovės. Jeigu tavo nuomonė yra tokia - tebunie ji tokia ir lieka, nes šis pranešimas yra rašytas ne tam, kad prisitaikyti prie kitų, o tam, kad atkreipti dėmesį kiek daug gražių dalykų iš tiesų vyksta, o jeigu tu to nepastebi: atleisk broli, bet šis serveris tikriausiai ne tau. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.