Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pacan_Marozas atsiliepimas apie projektą!

Rekomenduojamas pranešimas

Taigi turbūt mane jau visi žinot, projekte žaidžiau jau ganėtinai ilgai, todėl ir galėčiau truputį apie jį papasakoti senbuvio akimis.
Pirmiausią norėčiau pradėti apie darbus. Jooo... Sistemos darbų tikrai unikalios, vien pradedant šiukšlininkais ir baigiant policijos darbu. Taigi pradžiai papasakosiu truputį apie kiekvieną darbą. Pradėsiu nuo darbų be direktoriaus pakvietimo.

 


"UAB" Švarina - jooo, nu čia tai tikrai padaryta kaip realybėje, šiukšlininkas atvažiuoja prie konteinerio, paima šiukšlių maišą ir deda į mašiną. Prisikrovęs pilnai važiuoja į sąvartyną, ten iškrauna surinktas šiukšles ir grįžta atgal rinkti šiukšlių. Mano nuomone tikrai įdomiai ir unikaliai sugalvotas darbas. Kiek esu dirbęs visai pasirodė nenuobodus.
Koks šio darbo minusas tai, kad tai darbas kurio darbuotojai dažniausiai čytina. <šypsausi>. Kadangi darbas nuo 0xp čyteriai atėję dar neturi daug xp todėl darbinasi į šį darbą, todėl šio darbo darbuotojai mano akimis užblokuojami dažniausiai <šypsausi>
.

“Charlie Pizza" - Dar viena darbo sistema kuri panaši kaip ir realybėje. Atsimenu dar kai skaičiau GreenSide aprašymą. Skaitau, skaitau ir rašo "Atvykus ir įsidarbinus į picų išvežiotojų darbą visų pirmiausią jūs gausite pasigaminti picą, picų rūšių yra ne viena ir ne dvi, o visos dešimt." Tai mane nustebino ir nieko nelaukęs norėjau pats pačiupinėti šią sistema. Kadangi buvau užsisedėjęs viename projekte tai man mane šio darbo sistema užkabino, todėl nusprendžiau įkišti nosį į GreenSide.
Ir kiek tik nepažiūrėjus piciukų būna daugiausiai dirbančių visada!


Medkirčiai - Kaip kiti vadina "metkirčiai" ar dar kaip nors <šypsausi>.  Taip pat labai realistiškai sugalvota. Kerti medi, jis nukrenta ir turi dar jį susmulkinti. Atlikus viską turi sukrauti malkas į mašiną ir jas iškrauti bazėje. Tokios sistemos dar nebuvau matęs nei viename projekte. Žinoma kai pats išbandžiau šį darbą labai patiko, įtraukė ir nebuvo nuobodu dirbti. Pagal mane šio darbo darbuotojai yra kruopščiausi ir įžūliausi. Kadangi projekte esu jau senbuvis, todėl per savo žaidimą esu sutikęs daug medkirčių ir visi man jie pasirodė gudrūs ir šiek tiek įžūlus.

Gaisrininkai - kaip ir viršuje išvardinti darbai, yra taip pat labai tikroviškas. Prisipili vandens iš vandens hidrantų, ir skubi gesinti namų arba verslų. Kai tik pradėjau dirbti gaisrininku dar buvau mažas, todėl nežinojau kas tas hidrantas ir nežinojau kur prisipildyti to vandens, tačiau greit apsipratau ir visai linksmai padirbau, ir kaip naujokas visai nemažai užsidirbau. Mano nuomone šis darbas yra vienas iš pelningiausių darbų be pakvietimo. Kodėl? Nes darbas mano akimis atrodo gana paprastas. Prisipildai pilną cisterną vandens ir važiuoji gesini gaisrą. Baigiasi vanduo, leki vėl prisipildai ir vėl gesini, už vieną užgesintą gaisrą gauni visai nemažai pinigų ir visai greitai gali užsidirbti nemažą kraitį pinigų.
Tačiau gaisrininkai turi ir blogą pusę. Jie labai mėgsta daužytis. Visi žinome, kad atsiranda durnelių kuriems patinka įsėsti į gaisrinę ir važiuoti padaužyti kokius piciukus, kurie skrenda lyg lapai nuo savo mažų mopedų, o pastariesiems labai linksma.


Ūkininkai - tai dar visai naujas darbas. Kai atsirado šis darbas ji išbandžiau, man jis patiko, taip pat šis darbas turi du užsiėmimus. Vienas tai nuvežti duoną į gamyklą iš bazės, o kitas tai su kombainu kulti grūdus laukuose kurie yra netoli bazės. Užsiėmimas tikrai įdomus, uždarbis taip pat neblogas.
Kaip gaisrininkuose taip ir ūkininkuose atsiranda tokių, kuriems reikia pasiimti kombainą ir važiuoti į miestelius ir juose su juo važinėti, ten kur kur daug mašinų, žmonių. Miesteliuose kartais būna ir taip didelė apkrova, o kai dar užsuka ūkininkas su kombainu, tai tikras chaosas gaunasi <šypsausi>.


Na kiek galėjau tiek išsakiau savo nuomonę apie darbu be pakvietimo. Tikrai visi darbai įgyvendinti kaip realiame gyvenime, kas mane labai įtraukia į žaidimą ir tikiuosi ne tik mane. Kiekvienas darbas turi savo unikalumą. Kiekviename darbe dirbti savotiškai sunku. Tiesiog skonio reikalai, jeigu tarkim nori daugiau važinėti tai labiausiai verta rinktis gaisrininkus, nes iš dirbant gaisrininku laipioti iš darbinės nereikia, ir su kitais darbais panašiai. Taigi toliau aprašysiu apie darbus su pakvietimu.

 


Policija - šiuo metu pats dirbu pareigūnu, ir darbe turiu visai nemažai patirties. Pačio darbo sistema laaaabai įdomi ir įtraukianti. Veiksmo visada būna pakankamai. Belaukiant vakaro gali gaudyti žaidėjus, tačiau artėjant vakarui prasideda karas su gaujomis. Pirmiausią 17:00 atsiranda vagonas ant bėgiu, tuo metu visi ieško vagono suradę jį susirenka gaujos ir policininkai, tada tarpusavyje pradedame šaudytis. Vagonai įdomi veikla, tačiau man kartais nepatinka, kai vagonai būna tai, kad jie atsiranda kokiame tunelyje ir man asmeniškai tai nepatogi vieta šaudymuisi su gaujomis. Paskui dar vagonas atsiranda 18:20 ir 20:00.
Teisėsauga taip pat turį važiuoti į nelegalių prekių sandėlį. Sandėlyje policija turi neleisti civiliams, bei gaujoms gaminti nelegalių prekių paketų ir paskui jų parsivežti į bazę.
Kas nepatinka iš sistemos pusės tai, kad policija turi pakankamai silpnus ginklus, kas stipriai pasunkiną kovą prieš gaują.
Kas nepatinka iš nuostatų pusės, tai, kad gaujos gaujos laisvai gali vartoti narkotikus, o mes turime tik šarvus ir liemenes, kurios nelabai jaučiasi, jog padėtų. Nesuprantu kam policijai įdėtos tos dūminės, jos išvis nedaro jokio poveikio, kiti sako, kad dar ir fps numuša.
Manau reikėtų padaryti, kad jeigu jau yra tos dūminės, tai jas numetus žaidėjams pradėtų svaigti galva ar kas nors panašaus.


Medikai - šis darbas turi visai nemažai užsiėmimo. Vežioti medikamentus, blaivyti, tačiau išvis abejoju ar kas nors naudojasi šia medikų paslauga, žinoma gydyti ir taip pat prikelti žmonės iš mirties. Kai dirbau pats mediku man labai nepatiko, kad kol važiuodavau prikelti žaidėjo iš mirties tai, kad jis nespaudinėdavo "space" todėl kol važiuodavau jis numirdavo. Iškvietimų visada būdavo sočiai, todėl liūdėti laiko nebuvo. Taip pat jeigu jau taip atsitikdavo, kad žaidėjams nereikėdavo jokių medikų paslaugų galėdavau vežioti medikamentus, tai buvo visai geras papildomas uždarbis. Kuo esu nepasitenkinęs medikais, tai, kad jie skubėdami į iškvietimą labai daug daužosi ir nesuvairuoja savo mašinų. Šiuo metu kai dirbu policijoje ir reikia medikų pagalbos, iškvietimus priima greitai, atvažiuoja irgi greitai, tai jais dabar nesiskundžiu.

"DPD" kurjeriai - Prastas, bet nepaprastas darbas. Daugiau neturiu ką apie jį pasakyti <šypsausi>. Ne. Šiaip idėja sugalvota labai įdomiai, niekur nematytas toks darbas, tačiau kaip tokiam darbui reikėtu gal didesnio uždarbio arba kokios nors papildomos veiklos darbuotojams.

 

Mechanikai - mano vienas iš mėgstamiausių darbų. Šio darbo sistemos man patinka, užsidirbti taip pat galima pakankamai nemažai. Šiame darbe man niekada nebuvo nuobodu, visad turėdavau pakankamai veiklos, būdavo pakankamai iškvietimų. Aš šiame darbe minusų nematau. Mano akimis jame yra viskas idealu, nieko netrūksta, užsiėmimai įdomus.

 

Fūristai - va čia tai plaukioja geri pinigai, šiek tiek galėtų nuplaukti ir vadinamiems jaunesniesiems broliams DPD kurjeriams. Šio darbo minusas toks, kad niekas neužsisakinėja laivų <juokauju>. Asmeniškai man pirmoje, antroje savaitėje dirbat, motyvacijos dirbti dar yra, tačiau kai eina trečia savaitė kai jau dirbu, atsiranda rutina, pradeda truputį darytis nuobodu. Tačiau kai pats buvau fūristų pavaduotoju, fūristams visada sugalvodavau šiokios tokios veiklos, kad visai neužmigtu bevažinėdami. :D

 

Taksi - dar kitaip vadinami dušmanai. Gerai, kad taksistai turi dar papildomą veikla tai vežioti lagaminus. Vežiodami jie turi daugiau užsiėmimo ir dar papildomai gali ant maisto užsidirbti <joke>. Kadangi aš dabar policininkas tai jiems pavydžiu, kad jie turi sultanus, o mes ne :( Pats kai dirbau taksi, niekada nejausdavau rutinos, nebuvo nuobodu, nors atrodo, kad darbas paprastas ir nieko įdomaus jame negali būti, tačiau man jame dirbti buvo malonumas.

 

Gaujos - gaujų sistemų jeigu neklystu buvo trys, dabar taip pat sklinda kalbos, kad bus dar viena nauja. Pats gaujos narys naujausioje gaujų sistemoje dar nesu buvęs nė karto. Tačiau man kaip iš policininko pusės būti gaujos nariu atrodo įdomu, tačiau niekaip neatrandu progos išbandyti. Žinoma norint būti gaujiniu reikia ir pinigų turėt ant šarvų, nes be šarvų į veiksmą gi vis dėl to nevažiuosi. :D

 

Taigi išreiškiau savo nuomonę apie darbus apie darbus be pakvietimo dar truputį parašysiu apie papildomas veiklas t.y naftos platforma, "GreenSide" gamykla ir žvejybą.

 

 

GreenSide gamykla - kai pradėjau žaisti projekte, ten praleidau daug laiko, ir užsidirbau visai nemažai pinigo. Naujokams ten tikrai patarčiau dirbti tiems kurie nori nusipirkti greičiau mandresnę mašiną. Turite tarkim užsidirbę šiek tiek iš darbų be pakvietimo ir jeigu truputį trūksta tai tikrai verta nueiti ir užsidribti likutį gamykloje.

 

Naftos platforma - taip pat kai pradėjau žaisti projekte ten nuėjau padirbti porą kartų. Kas nepatiko, kad reikėdavo ten išbūti visą valandą, kad gauti uždarbį tai šiek tiek atsibosdavo. Be abejo idėja sugalvota unikaliai ir įdomiai. Tiesiog dabar manau, kad ją reikėtu jau atnaujinti, nes yra senokai. Patį pagrindą palikti, tiesiog pakeisti joje veiklą ar dar kažką pridėti.

 

Žvejyba - žvejyboje man pasirodė, kad joje uždarbis mažas. Su pašaru sugalvota įdomiai, tačiau kur rodydavo Z raidę ir sakydavo, kad ten didesnis kibimas, to nepajaučiau, visur vienodai kibo, ar ten kur Z raidė ar ne. Ir manau, kad reikėjo žvejybos parduotuvę įrengti kur nors arčiau žvejybos punktų, pastatyti kioskelius ar ką nors panašaus, nes dabar žaidėjams reikia toli važinėti, kad parduoti žuvį.

 

Tiek turiu pasakyti apie papildomas veiklas. Dabar noriu aprašyti apie: transporto priemonių sistemą, namų, vilų, treilerių, salų ir butų sistema, mapp darbus, pramogas, privilegijas, tune dėžes, pasiekimus, eventus, savininkus ir verslų sistema.

 

 

Transporto priemonės - labai įdomiai sugalvota su mašinų likučiu, kad kiekvienas žaidėjas turi užsisakyti sau mašiną, tai duoda papildomos veiklos fūristams, nes jeigu būtų paprastai ateini, nusiperki išvažiuoji nebūtų labai unikalu, kuo greenside ir yra išsiskirintis nuo kitų projektų, tuo, kad jis unikalus. Kai padarė atnaujinimą ir padarė, jog rodys kiek yra mašina daužta, tai puse serverio lyg pakvaišo dėl jo, sužinoję, kad mašina daužta daugiau negu 10 tai mašinos kainą numušinėdavo vos ne pusiau. 

 

Namai, vilos, treileriai (lūšnos), salos ir butai - kas man labiausiai patiko iš būstų sistemos tai, kad pats gali pasistayti kokį tik nori sau vidų, kai dar visai nesenai padarė tokį atnaujinimą, kad tu turi tiesiog "kvadratinę dėžę" ir gali susistatyti sau ką tik nori, įsirengti kaip nori. Tačiau dabar kai atsirado vilos, tai miesteliuose liko labai daug laisvų namų. Dar visai įdomiai sugalvotą su saulės kolektoriais, kad jeigu juos turi tai nereikia mokėti būsto mokesčių.

Salos taip pat įdomus objektas, tačiau taip pat prieinamas ne kiekvienam.

Taip pat su butais, vilomis ir treileriais padaryta logiška, nes kiekvienas būstas turi savo dydį.

 

MAPP darbai - Roko mapp darbai visada stebina, tiek interjerai tiek darbų/gaujų bazės ir visa kitą ką Rokas sumappina. Tikrai žmogus matosi, kad turi talentą ir stengiasi rimtai dėl projekto. Žinoma pasimato ir tų klaidelių darbuose, tačiau tos klaidos smulkios ir beveik nepamatomos.

 

Pramogos - kas man nepatinka DM zonoje tai, kad jeigu noriu su draugu pasišaudyti 1x1 būtinai ateina koks žaidėjas ir būtinai trukdys lysdamas ir jo išprašyti niekaip neįmanoma, nors dar laisvų zonų yra 9, iš 10. Žinoma visada kai norisi atsipūsti nuo darbų, visada nueinu į DM areną, ten visada randu žmonių, ir galima ramiai pasišaudyti.

Derby zona, pastebėjau, kad niekas jos nenaudoja. Kažkada norėjau su draugu toje arenoje pasidaužyti, paprašęs komandos narių, kad padarytų, kad užsivestų mašinos buvau tiesiog ignoruotas, nors komandos narys buvo prisijungęs ir tiesiog savo reikalais užsiėmęs, bet whatever.

 

Tune dėžės - žaidėjai pastebėjau, kad kiti labai sunkiai gaudosi mašinų tunėse, prieš žaidėją stovi full x-flow juodas sultan, su dūslėm su viskuo ir sako, kas čia per kibiras. Na žinoma, kurie išsimano tai iškarto atkreipia dėmesį. Tačiau vis tiek žaidėjai labiausiai vertina su x-flow pagrindu tunes.

Kad gauti gražią tunę tikrai reikia daug įdėti pinigų, nes vargu ar turėsi tiek pinigų, kad pirkti už kreditus, kad ir 20 tune dėžių. Pats nelabai daug jas dedu, nes pajamos neleidžia :D ir nelabai yra ant ko dėti. Visai nesenai dėjau tune ant infernus, to kur dabar matot ant parašo, tai išnaudojau tik 5 tune dėžes ir iškrito baltas su gerais ratais (neatsimenu pavadinimo ratų), tai čia man dar visai pasisekė, kad iš 5 tune dėžių iškrito neblogas tune, dažniausiai žaidėjai deda nuo 10 iki 50 tune ant mašinos, kol gauna padoria tune.

Su tune dėžėm be abejo idėja unikali kaip ir visos kitos.

 

Pasiekimai - pasiekimai yra gerai, todėl, kad naujokas atėjęs į serverį vien iš pasekimų gali susirinkti 700 kreditų ant vipo, kurį aišku greit praranda, nes visokių nesąmonių priskelbia per /v. Žinoma pasiekimai ir ne tik naujokams, pats visai nesenai pasiekiau 500k xp, PAGALIAU, tai irgi reikėjo truputį pasistengti, kad greičiau surinkti. Liko vienas, paskutinis, "Tapti direktoriumi" kurio tikriausiai niekad ir neįvykdysiu :D. Vieni pasiekimus vykdo sąžiningai, kalbu apie pasiekimą "Nužudyk policininką". Sąžiningai aš skaitau kai aš tarkim tvarkausi su kokiu gaudomu ir mane iš pasalų papjauna su peiliu, tačiau atsiranda tokių kurie į /sms rašo "Labas, galiu tave nužudyti ant pasiekimo" ir panašiai. Tai tokie labai nepatinka ir nori viską gauti lengvai.

Pasiekimai taip pat įdomus ir ne tokie kuriuos būtų galima įvykdyti per valandą. O tokie kuriuos reikia vykdyti puse metų arba ilgiau.

 

Eventai - kaip visada savininkai sugalvoja įdomų eventą. Tai per Kalėdas, helovyną ar Velykas sugalvoją kažką nepaprasto. Tarkim per šias Kalėdas eventas atrodė paprastas surink dovanėles, atrodo pfff paprasta, tačiau kai reikia rinkti nebėra taip paprasta. Žinoma kiekviename evente yra savų minusių ir pliusų. Tačiau kiekvienas savotiškai įdomus.

 

SAVININKAI - nu šitie tai mldc (nesijaudinkit heiteriai nenardau). Jų pora labai gerai derą, vienas užsiima serverio reikalais sistemiškai, o kitas su rinkimais, priežiūra. Tačiau pastebėjau, kad daug kas nevertina Aivaro, nors be Aivaro nebūtų nieko, taip pat kaip ir be Roko. Abu turi geras, galvojančias galvas, su žaidėjais bendrauja, neignoruoja viskas tiesiog čiki piki.

 

Verslai - nežinau, nesigaudau aš juose :D Buvau nusipirkęs verslą, tačiau buvo toks laikotarpis, kad nelabai prie kompiuterio galėjau būt, tai ir nelabai aš įsigilinau į šią sistema. Taip ji unikali, nepaprasta ir nematyta ir savotiškai sudėtinga. Ne kiekvienam ją suprasti ir pradžioje reikia truputį investuoti, tačiau vėliau pinigėliai plaukia kaip pas fūristus, netgi dar labiau :D

 

Privilegijos - labiausiai kas man patinka admin komandose tai /atp. Labai išmaniai sugalvota, kad pats žaidėjas galėtų nusistatyti sau vietą kur nori teleportuotis. Šiaip visos kitos administratoriaus komandos kai ir visur, tik dar prisimenu kaip visi streikavo, kad praradome ginklų komandą, tačiau išgyvenom ir dabar gerai be jų.

Su VIP mano nuomone viskas gerai išskyrus tie teleportais su stotelėmis. Taip. Idėja įdomi ir unikali, tačiau labai ilgai reikia laukti kol tave nukels ten kur tau reikia, ir tai iki reikiamos vietos dar tenka ir pabėgti, tačiau tai tik smulkmena.

 

Naujokai - kažkada buvau pats naujokas, ir aš kai buvau naujokas mane iš karto sužavėjo apmokymai, o paskui darbų sistema. Kas ir privertė mane pasilikti čia. Žinoma dabar atėjęs naujokas, pasilikti žaisti visam pasilieka tik vienas kitas.

 

TAIGI, VISIEMS ABSOLIUČIAI SIŪLAU RINKTIS TIK GREENSIDE, IR NIEKO DAUGIAU,O JEIGU MĄSTOTE PALIKTI GREENSIDE, TAI TO NEDARYKITE, NES GERIAU NIEKO NERASITE. TAČIAU ŽINOMA, JEIGU BUS 200 IR 300 ŽAIDĖJŲ NUOLATOS TAI BUS MASOFKĖ IR BUS DAUG DAUGIAU DARBO KOMANDOS NARIAMS IR SAVININKAMS, KAD KIEKVIENĄ PATENKINTI.

 

 

349836418ce25ecebf73c01ecc1496cf813.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

daug cia prirasei ir galiu pasakyt kad meslina tema pasiemei, geriau apie gamta, paukstelius parasyk, idomiau bus.

 

 

 

 

Perskaitęs viską, na ir tie darbų apibūdinimai tikrai padarė didelį įspūdį tavo žodžiams. Puiku, jog turit tokius nuostabius atsiliepimus apie projekto dalį ar plėtrą.

Pacan_Marozas, on 07 Jan 2017 - 8:58 PM, said:

 

Viscountess_Qss, on 07 Jan 2017 - 9:04 PM, said:

 

krc as olafas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Senai neskaičiau kažko tokio pozityvaus, ta prasme išraiškingo :D, o šiaip dar esu naujokas, ir man tikrai patiko skaityti, tai kaip ir kitus atsiliepimus! Šaunuolis, jog parašei atsiliepimas, ir šiaip ačiū.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.