Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Roko_Tero atsiliepimai apie projektą

Rokas_Tero

Rekomenduojamas pranešimas

Dar iš dalies serveryje esu naujas žaidėjas, bet jau nebe naujokas, todėl manau, kad savo nuomonę apie projektą jau turiu susidaręs bei nekantraudamas norėčiau ja pasidalinti. Tikrai pasakyti turiu daug ką, todėl viską išdėstysiu atskirose pastraipose, apie atskirus dalykus.


 


Pirmasis įspūdis


Pirmą kartą įėjęs į serverį, kaip ir visi naujokai, perėjau visą apmokymų ciklą, paviršutiniškai susipažinau su bendra serverio informacija. Žinoma, norėjosi sužinoti kuo daugiau, greičiau įsilieti į projektą. Pirmas dalykas, kuris mane iš karto sužavėjo - žmonių pagalba. išsikviečiau taksistus, maniau, kad teks kviesti kelis kartus, kol pagaliau kas nors atsivilks, bet ne, nepraėjus nei kelioms minutėms prie manęs jau prisistatė darbuotojas, nuvežė į reikiamą tašką, atidavė pinigus. Pagalvojau : WOW, senai buvau patyręs tokį malonų aptarnavimą. Supratau, kad atėjau į kitokią erdvę, nei buvau pripratęs žaisti ankščiau. Tai ir buvo pirmasis įspūdis, kuris pastūmėjo toliau likti projekte, pradėti jame aktyviai dalyvauti bei tapti jo dalimi.


 


Naujokas


Naujokai šiame serveryje yra sutinkami ypač jaukiai bei šiltai. Projekto administracija, pagalbininkai, žaidėjai, pati sistema, nuo pat pirmųjų akimirkų aktyviai teikia pagalbą, kuri kiekvienam naujokui yra vienas iš aktualiausių dalykų. Gaunant visokeriopą pagalbą, žaisti pasidaro malonu, jauti, kad tavimi rūpinasi, kad nesi tik eilinis egzistuojantis skaičiaus vienetas, padedantis didinti žaidėjų skaičių, supranti, kad tu esi vienodai lygus, kaip ir visi kiti. Visi naujokai gauna galimybę vykdyti įvairius pasiekimus, kurie leidžia greitai tobulėti, kas visados žaidėją padaro laimingą. Darbai be pakvietimo, kiekvienas iš jų, suteikia naujos patirties, nes kiekvieno iš jų veikla yra skirtinga ir tai intriguoja žaisti toliau bei bandyti save vis kitose erdvėse, nes nežinai, ko gali ten tikėtis. Ir pats būdamas naujoku kuo greičiau stengiausi pasikelti patirties taškus, kadangi nekantravau išbandyti tą darbą, pabandyti sudalyvauti ten ar ten, išbandyti tą ar aną. Tai, mano manymu, požymis, rodantis, kad serveris rūpinasi žaidėjais, nori juos kaip galima įdomiau įtraukti į projektą, suteikti jiems kuo daugiau malonumo, todėl pabandžius serverio platybes, viduje suaktyvėja noras žaisti toliau bei papildyti projekto gretas. Šioje pozicijoje apie projektą turiu kuo šilčiausius atsiliepimus, kaip, manau, ir daugelis.


 


Tėvas


Kaip jau minėjau, serveryje pagalba yra suteikiama visiems, nežiūrint į jų statusą. Pagalbos nesišalina suteikti net ir patys aukščiausi serverio asmenys, t.y. savininkas bei pagalbininkai. Gauti atsakymą iš pačio gerbiamiausio serverio asmens yra tikrai labai malonu. Mane, asmeniškai, tai  labai nustebino. Pats savininkas suteikė pagalbą, buvau tikrai nustebęs, negalvojau, kad tai gali įvykti. Tada supratau, kad jis nėra iš tų, kuris tik sukūrė projektą, paskyrė įgaliotus asmenis jį tvarkyti, o pats tik laiko savo, kaip savininko, vardą. NE, jis aktyviai dalyvauja serverio veikloje, bendrauja su žmonėmis, suteikia pagalbą, dirba forume, rūpinasi serveriu. Tai yra didelis projekto pliusas, kuris neabejotinai projektą išskiria tarp kitų populiarių projektų. Mafijos_Tevas, taip jis yra žinomas žaliosiose platybėse. Gali atrodyti grėsmingai, baugiai bei keistai, bet tai yra motyvuotas žmogus, rodantis savo pastangas, serverio žaidėjus globojantis kaip tikras tėvas, kaip savo vaikus. Tai yra vienas iš dalykų, kurį vertinu labiausiai bei tikiuosi, kad tai niekada nesikeis.


 


Žmonės bei atmosfera


Kitaip sakant, tai yra serverio įvaizdis. Kaip ir kiekvienas projektas, Žalioji girelė taip pat turi savų išskirtinumų. Taigi, serverio atmosfera yra tikrai labai jauki. Žmonės nesistengia vieni kitiems pakenkti, nėra asmenų, gadinančių kitiems malonumą žaisti, visi stengiasi vieni kitiems pagelbėti, rūpinasi, kaip patys savimi. Visumoj, tai sudaro ypatingai malonų jausmą, leidžiantį tau maksimaliai atsipalaiduoti žaidžiant, kas ir yra pagrindinis projekto tikslas. Eini į serverį ir nesibaimini ar kas tavęs nenušaus, ar iš tavęs nebus atimti tam tikri daiktai ar valiuta, ar nebūsi kitaip neigiamai paveiktas. Ne, čia jungiesi į serverį jau žinodamas, kad patirsi malonumą žaisti kiekvieną kartą, nepaisant savo vykdomos veiklos. Tai yra neįkainojama projekto savybė, kurią, manau, turi labai nedaugelis projektų. Čia net gi yra laikomasi kelių eismo taisyklių, kas yra ypatingai retas atvejis šiame žaidime, tai tik vienas iš pavyzdžių, pagrindžiantis mano nuomonę. Pati sistema nesuteikia galimybės tau būti pažemintam, apgautam, įžeistam, čia visuomet kentės tas, kuris bus to nusipelnęs. Taigi, atmosfera bei visi žaidžiantys asmenys mane ir privertė pasilikti šiame projekte, jaučiu begalinį malonumą, atsipalaidavimą, džiaugsmą čia žaisti. Senai nebuvau patyręs kažko panašaus, tai verčia pamąstyti, kiek darbo yra įdėtą į visą tai, kad sukurti tokią atmosfera. Neįtikėtina, tikrai negalvojau, kad atsiras kažkoks panašus projektas, taip sudominsiantis šiam žaidimui, kaip tai daro žaliasis kampelis.


 


Serverio sistema bei žamėlapio (mapp) darbai


Pirmas dalykas, kuris krinta į akį, prisijungus pirmą kartą - mapp darbeliai. Tikrai įdomūs pastatų dizainai, kelio ženklai, nauji pastatai. Tai yra neįprasta matyti, bet tikrai intriguoja, sudomina bei paveikia teigiamai. Žinant, kad į visą tai, daugiausia darbo yra įdėtą pačio savininko, eilinį kartą verčia suprasti, kaip jis rūpinasi savo projektu, tai yra nesuvokiama, bet nuostabu. Kruopščiai apgalvoti statiniai, pritaikyti žmonių patogumui bei patrauklūs akiai. Pati serverio sistema yra dar vienas nesuvokiamas dalykas. Apgalvota visos smulkmenos, sugalvota begalė naujų idėjų, stengtasis sukurti kuo daugiau sistemos vietų, kurios sukeltų kaip galima daugiau įdomumo. Žaidžiant niekada nežinai, kas gali tavęs laukti naujoje erdvėje (darbuose, perkant kažką, įstojant kažkur ir pnš.), tai labai intriguoja, sudomina, visada norisi patirti kuo daugiau. Apgalvota visos sritys, tiek nuo pardavimų sričių, tiek iki darbų ypatumų. Visur yra kažkas kitaip ,niekur nėra vienodumo, visur yra kažkas naujo. Taigi, serverio dizainas bei sistema yra vienos iš labiausiai pasirūpintų serverio vietų, į kurias įdėta milžiniškos pastangos, sugalvota begalės naujų idėjų, domėtasi, praleista daugybė laiko visą tai kuriant. Visumoje, tai tik priverčia gerbti už tokį darbą.


 


Taigi, projektas yra neapsakomai kruopščiai sudėliotas, kurtas tikrai begalę laiko. Praleistas laikas tikrai duoda vaisių, serveris sparčiai progresuoja, rodo vis naujas idėjas, pritraukia vis daugiau žmonių. ir visas darbas, skirtas sukurti projektui yra skirtas ne veltui. manau daugelis, kaip ir aš, čia jaučiau malonumą žaisti bei būti projekto dalimi. Aš, asmeniškai, jau buvau nusprendęs mesti šį žaidimą, nes neradau sau tinkamos erdvės, kur galėčiau jame egzistuoti. Bet prisiminęs ir draugų paragintas prisijungiau čia, į GreenSide. Tikrai džiaugiuosi tai padaręs, dar niekada nebuvau pajutęs tokio malonumo žaisti SA:MP, kaip šiame projekte. Neapsakomai didelis ačiū projekto administracijai bei pačiam kūrėjui, kad sukūrė šį nuostabų kūrinį, kuris visiems čia žaidžiantiems leidžia atsipalaiduoti, patirti džiaugsmą, būti šio projekto dalimi. Tikrai skiriu tik geriausius žodžius Žaliajai žemelei, tikiuosi, kad ji nenustos augti, tobulėti ir tapti dar geresne. Tikrai išsakiau savo šiltą, nuoširdžią nuomonę, tikiuosi, kad ji pamalonins serverio pagr. administraciją taip, kaip mane pamalonina GreenSide projektas.


 


 


Su didele pagarba serverio kūrėjams, Rokas_Tero


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.