Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Sveikatos apsaugos ministerija: naujasis medikų direktorius

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run.

 

Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, man taip pat labai aktuali kandidato praeitis, bendravimo įgūdžiai, kurie manęs nepradžiugino – ne per seniausiai sugebėjai prisičytint, bendravimas irgi ne iš geriausių, atsikirst nieks nedraudžia, bet išvadinti atrofavusia lupena gali kiekvienas pacukas, o toks asmuo, kaip tu, turėtų tą daryti intelektualiau. Neblogai pasirodė ir Ernestas_Paklausk, tačiau ne per seniausiai sugebėjai kandidatuoti į pareigas dviejuose projektuose vienu metu, o aš, kaip tyčia, nemėgstu pareigų medžiotojų, tad teks arba migruoti į kitus miškus, kur medžioklė būtų sėkmingesnė, arba žaisti tik viename projekte. Vos grįžęs į serverį, direktoriumi tapt panorėjo ir Vainius_Boykaa, tačiau teks tave nuvilt, seneliuk, kažkaip nematau noro direktoriavimui, o ir prioritetų susiskirstyti negebi, puikiai pamenu kaip pavaduotojas turėjo už tave pravesti atranką, nes kažkas labiau norėjo csgo palošt, velniop gi ta firma, rank‘as pats nepasikels, visgi jei dar kandidatuosi į direktoriaus pareigas – laukiu papildomo punkto kuriame galėsi pabandyti įrodyti, kad požiūrį pakeitei. Galiausiai direktoriumi tampa Ronce_Run, nors ir laiškas ne iš ilgiausių, tačiau tavyje matau daugiausiai potencialo direktoriavimui, tad linkiu sėkmės ir laukiu geresnių rezultatų negu taksi firmoje!

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Krc korumpuotas servas, siunciau 100e Nico kad drk gauciau, negavau drk ir net analizeje nepaminejo. Svkn

Redaguota David_Winship
"Siunčiau ir negavau", originalumo fiesta šitas bajeris :D:D:D:D:D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, rinkimų apžvalga iš tiesų patraukli. Kalbu apie patį analizės turinį. Visi kandidatai argumentuoti pakankamai užtektinai, viskas išsakyta kas norėta, kiekvienas žinos savo padarytas klaidas bei turės didesnį pliusą kituose bandymuose, žinodami savo problemas šiuose rinkimuose.

 

Kalbant apie naująjį medicinos vadovą, tikiuosi šis žmogus įves stiprias reformas medicinos firmoje, medikų savivalė išnyks ir jų aukščiausias darbuotojų prioritetas bus žaidėjų gyvybė.

 

Sveikinu, linkiu visokeriopos sėkmės bei visapusiškos stiprybės. Sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.