Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[D.U.K] Svarbiausios serverio vietos, jų paskirtis, paaiškinimai.

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Laba diena visiems tiems kurie skaito tai ką rašau dabar, norėčiau jog įvertintumėt mano darbą nes jį dariau savo laisva valia. Iš pradžių norėjau pasitarti su administratoriais, prižiūrėtojais. Bet prižiūrėtojai ,, labai užšieme " žmones, ir negali atrašyti į viena žinutę žaidime, todėl neklausdamas jų nuomones pats bandžiau pabandyti padaryti ir žiūrėti kaip žmones reguos į šį mano darbą, ir žinosiu ar dar kurti kažką panašaus ar ne. 

Eikime prie esmes, svarbiausios serverio vietos kurios naudingos kiekvienam, jų paskirtis, vietovė. 


------------------------------------------------------------------

NoAxe1b.png
/gps > Elektronikos Parduotuvė (Lokacija: Blueberry)
Elektronikos parduotuvė, joje galima įsigyti įvairiausiu elektroniniu prietaisu kurie jums padės prisitaikyti serveryje. Įvairiausiu telefonų, sim kortelių, navigacijos ir kitokios technikos. 

FvFRiaD.png
/gps > Motociklų Salonas. (Lokacija: Blueberry)

Šioje vietoje manau kiekvienam aišku - galite įgyti įvairius motociklus, krosinius ir kitokias transporto priemonės už tam tikra kainą. 

QaBu5DU.png
/gps > Medicinos Departamentas. (Lokacija: Montgomery)

Į medicinos departamentą traukia didelis kiekis kaimo žmoniu, vieni išsigydyti kiti kreipiasi dėl tapimo departamento darbuotojų. Šioje vietoje galite įsigyti sveikatos pažymėjimą kuris bus reikalingas norint įsidarbinti į kokia nors darboviete, arba tiesiog nueje į vidų galite pasiklausinėti darbuotojų dėl profesijos ir galimybes įstoti į medicinos departamentą už rezidenta, jeigu atitiksite reikalavimus neabejoju būsite priimtas. 

x26yw8J.png
/gps > Kioskai (Lokacija: Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore)

Šiuose kioskuose galite nusipirkti sąskaitos su kuria galėsite pasipildyti savo sąskaitos likutį, arba nusipirkto maisto alkiui numalšinti. Šiu kioskeliu galite rasti kiekviename miestelyje. 

B3E7C6x.png

/gps > Baldų Parduotuvė arba /gps > žvejybos Reikmenų Parduotuvė. (Lokacija: Montgomery, DIllimore)

Norint įsikurti savo namą/būtą/lūšna turėsite atvykti į šia parduotuvę ir nusipirkti baldų, baldus pristato DPD kurjeriai, todėl jeigu nerastumėt kokio nors baldo kurio jus noretumet, DPD visada jūsų paslaugoms. (/kviesti > DPD)

Žvejybos reikmenų parduotuvėje ir taip aišku jog galėsite įsigyti įvairiausiu žvejybai reikalingu priemonių, kurias galėsite panaudoti žvejyboje. 

f58dh8u.png
/gps > Mašinų Salonas. (Lokacija: Palomino Creek)

Taigi tai yra prabrangiausiu automobilių vieta, iš čia galite nusipirkti pačius prabangiausius automobilius serveryje, automobilių kaina žinoma aukšta, tačiau prekė atitinka savo kainą. 

7YwOG1G.png
/gps > Policijos Departamentas.  (Lokacija: Dillimore)

Čia eina visi tie žmones kurie nori tapti policijos pareigūnais, tačiau šis pastatas turi kitokia paskirtį, - jame galime susimokėti baudas. Taigi jeigu važinėdami netyčia pertrenksite kokį nors žmogų, ar gausite baudą už greičio viršijimą ja apmokėti galite čia. Žinoma, jeigu jus domina pareigūno profesija, šiame departamente dirbantys asmenys padės jums bet kokiu klausimų, jeigu neradote budinčio personalo /kviesti > Policija > Reikalingas pareigūnas policijos departamente. 

jTy7bAi.png
/gps > AFK Ofisas. (Lokacija: Dillimore)

Neturi laiko? Grįžęs iš mokyklos ruoši namų darbus? Ar turi išvesti šunį į lauką, tačiau nenori palikti žaidimo veltui tik tam jog stovėtu? Turiu pasiūlymą, prieš išeidamas kur nors nuvyk į afk ofisą ir pradėk jame dirbti. Ofisas siūlo nemaža kiekį xp ir pinigų į minutę, nors neperdaugiausiai tačiau vistiek apsimoka už nieko neveikimą gauti kažką? 

nuECn1X.png
/gps > Death Match Zona (Lokacija: Blueberry)

Neturi ką veikti, esi bedarbis ar šiaip mėgsti pasišaudyti ir nenori eiti ieškoti kitu serverių kur galėtum tai padaryti, o nori tai padaryti pas mus? Turi puikia galimybę, atvykęs į death match zona galėsi kovoti prieš kitus serverio žaidėjus nemažame žemėlapyje, ir taip prastumsi laiką. Jeigu laimėsi, gausi šiokį tokį atlygi.

SWYU6HB.png
/gps > Ginklų Parduotuvė (Lokacija: Blueberry)

Įsitvirtinai kaimeliuose, galvoji apie savigyna nes girdėjai jog kaimeliuose vyksta daug nusikaltimų? Puiku, atvykus į ginklų parduotuve nusipirkęs ginklų licenzija galėsi įsigyti šiokiu tokiu ginklų kurie padės tau apsisaugoti įvykus kokiam nors nusikaltimui. 

asKQ7Yc.png
/gps > Mašinų Turgus (Lokacija: Blueberry)

Taigi, važinėji dviračių ir nori kažkokios pigios transporto priemones nes tavo atlyginimas kol kas neleidžia apsipirkti salone? Puikus variantas mašinų turgus. Šiame turguje galėsi rasti kiekviena diena miestelio žmonių parduodama transportą (sistemos) ir jį nusipirkti pigiau nei salone. 

4cb84gY.png
/gps > Skelbimų Kontora (Lokacija: Dillimore) 

Turi kokia nors transporto priemonę pardavimui, ar šiaip nekilnojama turtą, tačiau negali rasti greit pirkėjo kuris nupirktu tavo visa sukaupta turtą? Ne problema, atvykęs į skelbimų kontora galėsi pareklamuoti savo parduodama turtą ir susilaukti dėmesio iš verslininkų ar šiaip prasimušusiu žaidėjų. 

ERQPInZ.png
/gps > Žvejybos Punktas. (Lokacija: Šalia dillimore, montgomery, palomino creek)

Neturi darbo ar šiaip veiklos? Nusipirk žvejybos reikmenų ir atkeliauk į šia pakrantę, joje žvejodamas pagaudamas dideli kiekį žmoniu galėsi šiek tiek uždirbti, ir galbūt patekti geriausius žvejus serveryje. 

3A6c2u8.png
/gps > Nuomos Punktas. (Lokacija: Palomino Creek)

Nuomos punkte galėsi išsinuomoti transportą su kurio tam tikra laiko tarpa galėsi važiuoti kur tik nori už ganėtinai maža mokesti. 

u6XUuyo.png
/gps > Darbo Agentūra (Lokacija: Palomino Creek)

Ne paslaptis jog visiems mums trūksta pinigų, spėju jų trūksta ir tau mano mielas drauge. Todėl aš turiu pasiūlymą, atvyk į darbo agentūra ir sumokejes 2000 eurų galėsi iškeliauti į jūrą ir joje pasidarbuoti kuri laiko tarpą. Už tai baigęs darbą gausi 9000 eurų. (Privaloma atnešti 80 bačkų ir užgesinti 8 gaisrus)

iv57bbz.png
/gps > Bankas (Lokacija: Palomino Creek) 

Atvykus į banką galėsi susikurti savo banko kortelę kitaip sakant atsidaryti sąskaita ir ją disponuoti. 

v0pbbVE.png
/gps > Vyriausybė (Lokacija: Montgomery)

Pradirbus ilga laiką savo darbovieteje žinoma norėsi atsiimti savo uždirba atlyginimą ir jį panaudoti saviems tikslams, todėl atvykus į vyriausybe pasikalbėjus su konsultante drąsiai galėsi pasiimti atlyginimą ir dėti jį į kiaule taupykle ar kur nors išleisti. Šioje vietoje taipogi galite susimokėti namo mokeščius, investuoti į verslą, paremti kokį nors serverio darbą. 

pAsuJj8.png
/gps > Vairavimo Mokykla. (Lokacija: Montgomery)

Šioje įstaigoje galėsite išlaikyti vairavimo teorija ir išsilaikyti įvairiausiu kategorijų teisęs kuriu reikia norint vairuoti transportą. 


Toks ir mano gidas, jeigu patiko - prašau įvertinkit, pasakykit kas blogai, kas gerai. Ar labai baisiai?





 

Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:

• Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);

Redaguota Teddy Wudson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl prižiūrėtojų "užimtumo" biški persistengei, bet neesmė. Mldc, kad stengies. Galvojau ir aš tokią pamokėlę daryt, bet... realiai lengviau viską paaiškinti man asmeniškai žaidime, nes kas tokį dalyką skaityt norėtų, kai vien apie darbus be pakvietimų kalbėdamas parašiau gal porą tūkstančių žodžių :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl prižiūrėtojų "užimtumo" biški persistengei, bet neesmė. Mldc, kad stengies. Galvojau ir aš tokią pamokėlę daryt, bet... realiai lengviau viską paaiškinti man asmeniškai žaidime, nes kas tokį dalyką skaityt norėtų, kai vien apie darbus be pakvietimų kalbėdamas parašiau gal porą tūkstančių žodžių :D

Aha, ačiū. :D Ne tai nebuvo visiems taikyta. :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šaunu, kad su nuotraukomis ir aprašymais įkėlei svarbių serverio vietų lokacijas, kaip tik naujokams.

Tuo pačiu siūlyčiau įkelti;

• Vietovę kur naujokai galėtu pradėti dirbti.

• Kitus kioskus (kadangi ne tik antrame miestelyje yra).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 2017-01-22 at 17:09, Jason White said:

Šaunu, kad su nuotraukomis ir aprašymais įkėlei svarbių serverio vietų lokacijas, kaip tik naujokams.

Tuo pačiu siūlyčiau įkelti;

• Vietovę kur naujokai galėtu pradėti dirbti.

• Kitus kioskus (kadangi ne tik antrame miestelyje yra).

oke.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.