Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Edvis_Srekas

Baronas_Lietuvos

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos

• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje Edvis_Srekas

• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija

• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų tenai yra daugiau.

• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Tikslios taisyklės nenurodysiu. Buvo paklausta Nico_Moreti kas gresia direktoriui už tokius dalykus. jisai mums atsakė. http://imgur.com/a/im0vf

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/bbf2b18b4c8e802197a7180d7954dd40498.png

http://www.part.lt/img/f1887e4783840d2dc02b5f003703877a427.png

Įrodymai jog nėra posto: http://prntscr.com/dyg31y

Įrodymai pd darbuotojui kur dėjo free star nors esu fūristas. http://www.part.lt/img/f7bcee9419e35f496a09fa3*cenzūra*aa322d269.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

http://prntscr.com/dyh54j2 kartus atmečiau tavo papeikimą, kai 2 kartą parašei dar įsitikinau, jog perskaitei temą ir tik tada paslėpiau tavo postą. Bet kadangi tu kažkokių problemų turi su nevykusių papeikimų slėpimu, tai jau čia tavo problemos. Dirbant fūristu ir būnant be uniformos tau nesuteikia galios nešiotis ginklus ir juos laikyti rankose, jei nenori gaut star, čia jau tavo atsakomybė juos pasidėti į bagažinę. Pareigūnai nededa star dirbančiam, bet jei esi be uniformos - vadinasi nedirbi ir turim tam pilną teisę tave baust kaip paprastą civilį. Manau jog gausiu įspėjimą, kad "pasimokyčiau" ir nebeslėpčiau taip greit papeikimų, kuriuos net peikiamasis peržiūrėjo su jau parašytu mano atsakymu, bet vistiek kažkokių problemų ieško. 

 

Dėl darbuotojo - pakalbėjau su juo, tai nebepasikartos, dėl tikrinimo, nedėjau įspėjimo todėl, nes ankščiau PD darbuotojams buvo leidžiama tikrinti visus betkada, jei tik žaidėjas kelia įtarimą. Seniai dirbusiems PD prie naujų taisyklių vėl išnaujo reikia adaptuotis, nes tikrinimas jiems buvo tapęs tiesiog įpročiu, o kad atsikratyt šio įpročio, reikia šiektiek laiko ir bus viskas tvarkinga.

 

"Realiai galit det star, nes jei nori isvengti staru - vos gaves juos turetum susimest i bagazine" DP Citata.

 

EDIT:

Pas mane nuostatos veikia ir veiks visada, visus baudžiu sąžiningai, kad ir koks bebūtų žaidėjas, pažįstamas ar ne. Tiesiog žmogiškasis faktorius neleidžia bausti griežčiausia bausme, juolab, kad padaryta klaida nėra tokia jau ir didelė, tiesiog įprotis patikrinti surakintą. Kaip ir minėjau, praeis šiektiek laiko ir viskas bus gerai, o kad tavo draugą išmetė, čia jau direktoriaus principai ir prioritetai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kai mano draugas policijos darbuotojas netyčia patikrino žmogu nors jis nieko blogo nepadare. Gavo papeikima ir jis lieke iš darbo, tai pas tave srekai jau neveikia nuostatos?

 

Aš jam dar sakiau kad esu fūristas nuiimk star.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Darbuotojas padarė tik vieną nusižengimą - patikrino civilį, nors to daryti negalėjo, dėl ko turėtų būt nubaustas ne tik pokalbiu, bet ir stipresniu įspėjimu bei prieš paleidžiant jį dirbti, direktorius turėtų patikrinti ar po šios bausmės darbuotojas išmoko nuostatas. Pats įtarimas uždėtas tinkamai, žinau, jog fūristai iš krovinių gana dažnai gauna ginklų arba narkotikų, tačiau nederėtų tuom dengtis kažkur trinantis su paprastu skinu šalia PD, tokia išimtis padaryta tik tam, jog fūristai, po darbo nespėję susimesti tų nelegalių prekių į bagažines, negautų įtarimo, o tiesiog jas prarastų.

Dabar dėl papeikimų slėpimo - direktorius kiekvieną patikrintą papeikimą gali paslėpti tik praėjus 24 valandom po papeikimo patikrinimo, jei papeikimas nėra bereikšmis - jį slėpti išvis draudžiama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.