Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,

 

Kokia tvarkos prižiūrėtojų paskirtis serveryje?

Tvarkos prižiūrėtojai privalo teikti visokeriopą pagalbą žaidėjams serveryje. Šiems prižiūrėtojams bus suteikti nemokami administratorių statusai serveryje, kuriuos jie privalės naudoti ne savo labui, o siekiant suteikti pagalbos žaidėjams ir prižiūrėti serverį, jog jame nebūtų netvarkos.

 

Ko reikia, jog galėčiau tapti tvarkos prižiūrėtoju?

Į šias pareigas rinksime tris aktyvius žaidėjus, kurie jau susipažino su serveriu ir galės suteikti pagalbos iš savo sukauptos patirties mūsų serveryje. Norint tapti vienu iš trijų tvarkos prižiūrėtoju, privalu mokėti įvertinti bet kokią situaciją ir nubausti žaidėją pačia tinkamiausia bausme. Tvarkos prižiūrėtojas negali naudoti administratoriaus komandų savo labui!

 

Anketa,

Svarbu! Pildydami į šias pareigas įsipareigojate padėti serverio žaidėjams!

Administratoriaus statuso savo labui naudoti negalėsite!!!

 

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :

• Kiek jums metų? :

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :

• Papasakokite trumpai apie save :

 

 

Anketą pildyti šios temos atsakymuose. Jūsų užpildytą anketą matys visi forumo vartotojai.

Sėkmės jums linki projekto administracija! : )

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arnas_Bulsonas


• Kiek jums metų? : 19


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau serveryje yra pakankamai administratorių kurie minimaliai prižiūri serverį, banina žaidėjus kurie turi neleistinų programų, buggina ar kaip kitaip kenkia serveriui ar jo žaidėjams. Tačiau nepaisant to visai norėčiau užimti šias pareigas, vistiek nieko ypatingo serveryje neveikiu. Sa-Mp žaidžiu jau gal 4-6 metus (su kažkokiom pertraukom) ir situacijų esu matęs visokių ir manau kad sugebėsiu išspręsti bet kokią žaidėjui kilusią problemą. Taisykles +- skaičiau, naujienomis domiuosi, esu pakankamai aktyvus, bendraujantis, o būtent šių dalykų ir reikia šiam postui. Esu pastebėjęs, kad serveryję net senbuviai pasimeta ir nežino kur užsitiuninguoti savo tranporto priemonę, ar dar kokių elementariausių smulkmenų ir man tikrai smagu buvo jiems padėti. Tikiuosi patekti į šį postą ir teikti džiaugsmo kitiems bei naujiems serverio žaidėjams.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Kadangi esu studentas ir paskaitos sudėliotos labai įvairiai, būna dienų kai tenka sėdėti paskaitose nuo 8 ryto iki 8 vakaro, ir būna dienų kai jau 11 valanda ryte grįžtu namo, būna ir laisvadienių. Todėl mano aktyvumas labai įvairus. Vieną dieną galiu pražaisti 12 valandų, kita tik 1-3.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Šiame serveryje jau žaidžiu apie mėnesį, tikslios datos kada pas jumis atėjau net neprisimenu, bet manau tai neturi visiškai jokios reikšmės. Apie serveį žinau tikrai nemažai, kadangi dirbu TAXI firmoje, žinau visas vietas kur kas randasi ir t.t.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Mano manymu, žaisti serveryje yra sudarytos puikios sąlygos, tačiau galvoju jog darbinio transporto restartai serverio žaidėjams nežinomu metu sukelia tikrai nemažai problemų. Visi žinome, jog kiekviename darbe reikia kelti ridą tam, kad gauti tam tikrą taškų kiekį, kuriuos darbuotojai gali keisti: į piniginę sumą, rango pasikėlimą, darbo įspėjimo nusiėmimą, laisvadienio pasiėmimą ar dar kokį dalyką (priklauso nuo darbo). Ir galvoju, jog reiktų padaryti reguliarų restartą kas valandą lygiai pvz. 13 valandą, 14 valandą 15 valandą ir taip toliau, kad žaidėjai žinotų kada įsėsti į savo darbinius transportus, kad jie nedingtų. Ir manau būtų nesunku padaryti, kad prieš darbinių mašinų restartą apie tai praneštų likus 1-2 minutėms iki restarto.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Priešingai, negu kai kurie serverio žaidėjai aš neapgaudinėju serverio žaidėjų, kad man prasiųstų kreditų už kuriuos nusipirkčiau administratoriaus statusą, viską stengiuosi pasiekti pats, todėl NE administratoriumi šiame serveryje dar nebuvau.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Na serveriuose kuriuose žaidžiau tokių pareigų dar nemačiau arba tiesiog nepastebėjau o žaidžiau pas abu "ryžikus" ir dar keliuose serveriuose. Todėl manau kad šis postas yra visai unikalus ir gan reikalingas mūsų serveriui ypač kai ateis naujų žaidėjų ir serveris suklėstės taip, kaip didžiausi Lietuvos serveriai. Ir beje ne tokio posto nesu turėjęs.


• Papasakokite trumpai apie save : Esu 19 metų studentas, mano vardas Arnoldas ,Esu ryžtingas, tiksliai žinantis savo tikslus ir svajones. Žinau, kad tai varikliukas, kuris mane stumia į priekį. Gyvenime noriu eiti tik į priekį, tobulėti ir siekti savo tikslų. Tikiu, kad turiu savybių būdingų geram prižiūrėtojui, tikiu, kad galiu suburti žmones, suteikti jiems pasitikėjimo manimi, paskatinti juos sekti jų tikslų. Kiekvieną žmogų galiu išklausyti individualiai, spręsti jų problemas, bei padėti siekti jų tikslų. Turiu savotišką humoro jausmą, kurį suprantą ne visi. Kur gyvenu manau nelabai turi reikšmės, todėl tą dalyką nuslėpsiu. Galiu bendrauti per visiškai bet kokią programą TS skype, žaidime, forume, ir kur tik prireiks. Prisistatymo nesu sukūręs, nes man atrodo, kad viešintis labai apie save tikrai nėra labai gerai, juk tai mūsų privatus gyvenimas ir apie jį nepažįstami žmonės turi žinoti kuo mažiau, ypač tiek kietuoliai kurie sėdi prie kompiuterių ir grasina visiems, jog atvažiuos nušaus ir panašiai. Šiam kartui apie save tiek, o kam bus įdomu visada sėdžiu TS programoje bendrauju su kuom nors, tiesiog POKE ir galėsim pabendrauti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :And_Miami


• Kiek jums metų? :19metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Serveryje praleidžiu didžiąją savo laisvo laiko dalį, todėl norisi šį laiką išnaudoti prasmingiau. Nors serveryje šiuo metu turiu administratoriaus statusą, tačiau negalėčiau teigti kad visą savo laiką skiriu vien pagalbai žaidėjams. Aš kaip ir kiekvienas žaidėjas mėgaujuosi žaidimu, tačiau matydamas žaidėją atkakliai prašantį pagalbos niekad neatsuku jam nugaros. Nenoriu daugžodžiauti, tad apibendrindamas noriu pasakyti kad tvarkos prižiūrėtojas kaip statusas suteiktų man didesnį pasitenkinimą žaidime tiek tuom kad žaidėjai dažniau ir drąsiau kreipsis į mane pagalbos, tiek savotiškai tuom kad būsiu žinomesnis veidas, visdėlto tai serverio pradžia ir kiekvienas žmogus užimantis kažkokias pareigas vienaip ar kitaip įeis į serverio istoriją.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Na būna įvairei jeigu nereikia niekur eiti neturiu jokios veiklos tai galiu praleisti ir daugiau laiko,bet jeigu yra kažkokiu reikalų ar į paskaitas reikia eiti tai galiu praleisti ir mažiau laiko bet vistiek kad ir kaip užsiemęs busiu vistiek kažkiek laiko skirsiu serveriui.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Šiame serveryje žaidžiu beveik nuo pat starto tai yra nuo vasario 6 dienos.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės?Na manau serveryje trūksta daugiau pramogų nes dauguma serverio žaidėjų ateina čia papramogauti, smagiai praleisti laika o ne dirbti,tarkim būtų galima įdėti drift trasa,drag trasa ir panašiai,būtų galima dar įdėti kažkokius klubus kad tai nebūtų gauja o tiesiog klubas pavyzdžiui automanų,motomanų klubai kurie tiesiog smagiai sau galėtų leisti laiką,lenktyniauti ar dar kanors. Dar būtų galima kad kai mašina nuvarai į parduodamų mašinu aikštele kad kai pastatai ją parduodi nereikėtų pirkėjui susisiekti su pardavėju na taip pat padaryti kaip ir su namais bei verslais.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Taip esu administratorius.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Nebuvau,nes man nelabai sekasi rašyti anketas,bet šiame serveryje labai noriu kažko pasiekti todėl surizikavau.


• Papasakokite trumpai apie save :  Mano vardas Andrius,man yra 19 metų, šiuo metu dar mokausi mokykloje todėl galiu daugiau laiko skirti žaidimui. Kalbant apie save manau svarbu paminėti kad esu prisitaikantis prie įvairiausių situacijų,komunikabilus, gebu dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje, taipogi nesu konfliktiškas. Bendraudamas su nepažystamais žmonėmis nejaučiu jokio diskomforto, manau tai ypač svarbu, kadangi padėdamas žaidėjui niekuomet negali žinoti kas sėdi kitoje ekrano pusėje, bet privalai rasti bendrą kalbą su pagalbos prašančiu žaidėju bei padėti jam ją išspręsti.


Redaguota And_Miami

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Pofka_Srd


• Kiek jums metų? : 15 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Tvarkos prižiūrėtoju norėčiau tapti dėl to jog suaktyvinti serverio žaidimą ir administratorių darbą, manau kiekvienas šiuo metu žaidžiantis žaidėjas serveryje, mato jog jame nėra ką veikti apart to jog važinėti su darbiniu transportu ar su grupuote kelti šurmuli miesteliuose, Šiuo metu ekonomika yra labai sunki (sunkiai uždirbti pinigus) tad stengčiausi lengvinti žaidimą rengdamas įvairius eventus tokius kaip : klausimanija, mini event, eventai (medžioklės, dm, drag, drift ir visa kita..) jog žaidėjai galėtu greičiau susikaupti savo suma kuria taupo ant kokio nors gėrio. Norėčiau padėti naujiems žaidėjams apsiprasti prie serverio vežiodamas juos ir rodydamas kiekviena serverio punkta ir patardamas ką dirbti ir kur gauti daugiau pinigų, galbūt ir šiuo metu man to daryti niekas netrukdo, betmano manymu pirktinis adminas skirtas tik tam jog palengvinti savo žaidimą su  admin komandomis (/ginklai, /gydytis).


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na skirti galėčiau visa diena nuo tada kaip grįžtu iš mokyklos (darbo dienomis), aišku bus taip jog išeisiu į afk ar į kiemą, tikslaus laiko nusakyti negaliu kiek skirti galėsiu per dieną. 


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Žaidžiu nuo pačio pirmo starto ir esu vienas iš aktyviausiu dalyviu serveryje.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Manau eventams rengiant įdėti kažkokį fondą jog iš jo prieš rengiant eventa galėtu pasiimti tam tikrą sumą pinigu, administratoriai kurie turi Roko, Aivaro pasitikėjimą, nes savo pinigus mokėti didelius nelabai norisi, kuriuos uždirbi patsi ir išdalini kitiems kurie tingi tą daryti. Manau reiktu dar viena gera sistemą padaryti kuri suteiktu įdomumo ir veiklos serveryje, tai būtu lazeriu erdvė, aišku kaip ji turi atrodyti turėčiau parašyti pasiūlymu temoje. 


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip jau eina antrasis mėnesis kaip esu Administratorius, bet žiūrint iš žaidėju pusės prisipažinsiu kol kas nesu pavyzdingas administratorius iš žaidėju ar kitu administratoriu puses.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Esu viename iš mažesniu serveriu užėmęs tokias pareigas, kuriose reikėjo rengti veiklą žaidėjams ir gaudyti čyterius (tai buvo mano paskirtis, kitas paskirtis užėmė kitos srities administratoriai nemokami).


• Papasakokite trumpai apie save : Esu Povilas, man yra 15 metu, šiuo metu lankau mokyklą, sportu kolkas neužsiimu dėl traumos, tad daugiau laiko praleidžiu prie kompiuterio. Visados stengiuosi nenuleisti savo ranku siekiant kažką pasiekti ar darant kokį nors darbą, stengiuosi atlikti iki galo nors sekasi sunkiai. Daugeli darbuose esu komandiškas, bet taip pat puikiai moku savarankiškai dirbti darbus, esu draugiškas ir mokantis bendrauti žmogus, greitai susibendrauju su žmogumi nors ir su tuo su kuriuo pykausi.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Colin_Sarkys


• Kiek jums metų? : 15


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nes manau daug kas adminus perka savo malonumui ir niekas iš adminu nepadeda naujokams atėjus į šitą serva ir jie greitai palieka, nes jiems nebuvo suteikta pagalba. Būtent aš moku ir galiu suteikti pagalba greitai ir aiškiai.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Dabar šilti orai aktyvumas krito. tai dabar pražaidžiu kokius 200min.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo pat serverio starto. 


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Žinau kad buvo atnaujinimas su darbais, bet dar 1 dalyko tikrai trūksta mano manimu tai yra įvairumo su algom, kad alga kiltu pagal ranga arba pagal xp, nes dabar algos visuose darbuose vienodos. Dirbu fūristu ir manau trūksta jiems veiklos nusibosta važinėti iš taško A į tašką B kiekviena diena, tai siūlau padaryt tokia sistema kad fūristai galėtu pasikraut narkotikus didele siunta ir vežt gaujoms, o policijai sužinojus, kad vežama didele narkotikų siunta turėtu ta fūra sunaikinti. Siūlau padaryt evento fonda, nes adminams iš savo pinigų nelabai norisi daryt tuos eventus.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Dabar esu administratorius 2lvl.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Ne.


• Papasakokite trumpai apie save : Esu Šarūnas kitaip sakant Šaris, Šarkys ir t.t :D gyvenu Telšiuose, esu draugiškas, linksmas, padedantis bėdoje. Hobis krepšinis, žvejyba.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa,

 

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Sabas_Brown .

 

• Kiek jums metų? : 17 .

 

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Kadangi esu buvęs administratoriumi , tai jį išnaudodavau padėti žaidėjams . Per trumpą laiką , į pagalbos žinučių atsakymus (/ats) , atsakiau virš tūkstančio kartų , manau tas tikrai daug . Kol kas dar nemačiau už save turinčio daugiau atsakyta į pagalbą . Taip pat didelią laiko dalį skyriau gaudyti žaidėjams , kurie naudoja neleistinas programas serveryje . Taigi norėčiau vėl gryšti prie to , čyterių kadangi apmažėję stipriai , tai noriu suteikti pagalbą serverio žaidėjams , atsakyti į jų nežinomus klausimus , ir taip prisidėti prie pilnesnio serverio funkcionavimo ir tobulėjimo . Vėl gi bandau pasiekti čia rimtų postų , kaip koks prižiūrėtojas ar moderatorius , tepildžiau vieną kartą bet nepavyko , manau čia būtų gera pradžia man tolimesniems planams .

 

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Manau niekas tiksliai pasakyti negali , todėl nemeluosiu . Pats nežinau kiek tiksliai galiu skirti kiekvieną dieną ,  3-4 valandas galiu drąsiai , būna dienų kad ir daugiau prasėdžiu prie kompiuterio . Tiesiog jei yra planų , tai negalima jų atidelioti , ir tenka pabūti šiek tiek mažiau prie kompiuterio .

 

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Žaidžiu nuo pačios pirmos serverio starto dienos . Jau 2 mėnesiai .

 

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Sunku pasakyti , kaip apie tokius dalykus daug nenusimanau . Aišku , labai trūksta žaidėjų , bet jie ateis su laiku , tikrai . Kaip bus žaidėjų , tai netrūks nieko , svarbu yra gera atmosfera . Galbūt reikėtų kokios nors pramogos žaidėjams , kuri duotų veiksmo , iš kurio būtų galima šiek tiek pasipelnyti ir gerai praleisti laiką , apie kokį sportą ( su mašinom , šaudymasis , dažaisvaidis , supranti gi ) .

 

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Esu , administratoriumi buvau vieną kartą ( 30 dienų ) . Galėčiau pridurt kad tikrai buves geras , daug padėdavau žaidėjams ir nefreebanindavau ;)

 

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Administratoriumi aišku esu buvęs beveik visuose serveriuose kuriuose žaisdavau .

 

• Papasakokite trumpai apie save : Na net nežinau ką čia pasakot , manau ir taip jau daug žinai . Tai joo esu Sabas , Brown‘as , draugai mane vadina S0bu . Mėgstu krepšį, vakarais pastumti durytę , ar sumest su kortom kokį dūraką , sedėt prie kompo ir kasyt kabančius . O jei rimtai tai sėdžiu prie kompiuterio , užsiiminėju įvairiausia veikla , dažnai pageiminu , tik vat tą SA:MP pastaruoju metu vis rečiau ir rečiau . Būnų lauke su draugais , smagiai leidžiam laiką , sportuojam , važinėjamės .. Esu paprastas žmogus , mėgstantis pajuokauti ir draugiškai pastumti . Esu darbštus žmogus , visą savo darbą stengiuosi atlikti kuo geriau kad iš to būtų nauda . Esu užsispyręs žmogus , savo tikslų siekiantis , vis gi bandau įsiterpt ten pas jus , gal čia pradžia bus . Esu komunikabilus ir atsakingas , viską darau apgalvodamas į priekį .

Redaguota Sabas_Brown

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : *cenzūra* s_Vinkis

• Kiek jums metų? : 15  2015-03-27 sueina 16

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : noras turėti galimybę suteikti pagalbą žmonėms ne tik Team Speak‘e, bet ir serveryje. Neretai žmonės TeamSpeak‘e prašo pagalbos serveryje, tačiau mano rankos yra surištos, kadangi aš neturiu galimybės ten jiems padėti. Servyje jau beveik nebėra prižiūrėtojų, o pagalba visada turi būti suteikta žadėjams. Prižiūrėtojų rinkimai yra labai svarbūs bei reikalingi, nes šiuo metu serveryje pagalbos beveik niekas nesuteikia.  Būdamas serverio prižiūrėtoju, visada prisijungęs skelbsiu, jog teikiu pagalbą bei teleportuosiuos prie kiekvieno užsiregistravusio naujoko, tam , kad jie žinotų jog esu prisijungęs ir esu pasiruošęs suteikti jiems reikiamą pagalbą. Laisvu laiku stebėsių čyterius, stengsiuosi labiau prižiūrėti naujokus, nes jie labiausiai mėgsta prisijungę į serverį  išbandyti neleistinas programas bei stebėsiu kitus serverio žaidėjus. Taip pat, prisijungęs į serverį, visada patikrinsiu forumą, o tiksliau „Cyterių“ skiltį ar nėra pranešimų apie naujus pažeidėjus. Mano nuomone esu tikrai atsakingas, nešališkas, griežtas asmuo, bet tuo pačiu ir draugiškas, bei linksmas kompanijos žmogus. Turiu šiek tiek administratorio patirties serveryje, žinau serverio, bei administratorio taisykles, stengiuosi daryti, kiekvienam lygias salygas žaidime.  Galbūt išsiskiriu iš kitų kandidatų savo bendravimu, bei noru padėti suteikti žmonėms pagalbą.  Nesvarbu ar tu serverio naujokas , ar senbuvis, visi turi vienodas galimybes būti išklausyti. Taipogi manyčiau, jog galiu drasei išsiskirti iš kitų savo pareigos jausmu. Visada, kai turiu kokias nors svarbias pareigas, stengiuosi į jas žiūrėti kuo atsakingiau, bei atsiduoti į savo darbą visu šimtu procentu. Kai buvau šiek tiek jaunesnis, kitame serveryje prižiūrėtoju išbuvau, net vienerius metus, o tai yra tikrai didelis pliusas, nes esu patyręs prižiūrėtojo svarbą serveryje ir pareigos jausmą. Serveryje žaidžiu daugiau, nei antra diena , todėl drasei galiu teigti, jog tikrai žinau daug ką apie serveri, bei su prižiūrėtojo pareigomis, man tai tik palengvintu skleisti naujokams informaciją apie serverį. Visos taisyklės yra savotiškai svarbios, tačiau kai kurios išsiskiria iš kitų savo svarba. Svarbiausios administratorio taisyklės:  tvarkos prilaikymas serveryje, pagalba kitiems žaidėjams, nepiknaudžiavimas prižiūrėtojo komandomis, savo tikslams, nes prižiūrėtojo komandos sukurtos tam, jog palengvintų suteikti pagalbą serverio žaidėjams, o ne saviems tikslams. Administratorius, turi turėti atsakomybes jausmą , bet kokiems savo veiksmas. Negaliu išskirti, nei vienos mažiau svarbios taisyklės, kadangi visos yra savaip svarbios, mano manymu. nebūtų šios pareigos tikrai serveriui svarbios

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : 4-5 Valandų Jei esu usiėmes , 9-12 Valandų jei esu laisvas (+ Sulūžus koja)

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Usiregistravau vakar bet viską žinau jau

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Kaip žinau dabar užtenka ir šių dalykų kurių yra nes serveris neperseniausiai startves

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Ne bet žadu pirkti admina 3 lygio

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip

• Papasakokite trumpai apie save : Kagi sveik visi esu Lukas man yra 16 metų jau kaip sakant ne už kalnų esu iš Kauno megstu žaisti su kompiuteriu bet ir išeiti į lauka pažaist futbola gi nesėdėsi prie kompiuterio visą dieną pradėsiu nuo to jog esu aukštas sportiškas žmogus sąžiningas , meilus , protingas .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : James_Stephen


• Kiek jums metų? : Man yra 16 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na, nes visų pirmą serveryje košmaras su tokiais administratoriais. Adminą pirko savo naudai,o kitiems padėti nė nesiruošia. Kadangi serveris mano akimis geras bei unikalus noriu padėti serveriui ir atėjus žaidėjui jam padėti,kad jam čia patiktų pasikvietų draugų ir siektų aukštumų GreenSide.lt serveryje. Kadangi esu sumaningas ir paslaugus,iš kitos pusės rengčiau eventus kuriuos moku vesti puikiausiai,žinau įvairių kuriais tikrai nebus nusivylę. Ką gi čia rašyk nerašęs ,gali bet ko prirašyti,bet aš tai nedarau. t.y Savo sugebėjimus parodyti turi žaidime su tokiom priviegijomis. :) #Peace.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na ką gi vasara artėja,šilti orai,draugai,maudynės... Patys suprantate. Manau kiekvienas netrunysit prie SA'MP ir nenolifinsite,kaip lauke +25. Beeet aš asmeniškai kol dar mosklo metai nesibaigė nuo 300-500 min,o kaip ateis ilgai laukta vasarėlė 200-350. Na plius/ minus.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :  Serveryje lošiu nuo 2015'02'06.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :  Na manau serveriui trūksta įviariausių DM vietų kuriė trauktų žaidėjus t.y mapp'inti DM areną,moto cross ir daug kitų. Beabėjo didžiūjų eventų iš Savininkų pusių. Jail'e reiktų kokį darbelį padaryti t.y Panešioti dėžes ,kad gautum pinigėlių, kalbant apie gaujas,hood metu admin komandos neveiktų kaip /to /heal ir t.t. SF oro uoste sumapinti šiokia tokia DRAG'o vietą kur galėtum su mašinomis draskytis. Grįžtant prie gaujų,tai,kad jos turėtų random skin'us t.y tarkime ballo skiną. Tai,kad skirtingas žaidėjas turėtų skirtingą ballos skiną.. Na ir aišku mapp darbai.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Ne,neesu buvęs.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip esu užėmęs galingas pozicijas ,buvau ilgai gal ~2-3 mėn,bet tada leavinau ir ėjau į kitą serverį,nes ten pralošiau daugiau nei metus. Bet čia tikrai būsiu ilgai,nes serveris mano atžvilgiu pasieks daug daugiau nei patys galime numanyti.


• Papasakokite trumpai apie save : Esu Rokas gyvenu Kaune man yra 16 metų. Lankau ''Kačelkę'',boksą. Einu į Kauno ,,Varpo'' gimnzajią. Esu šaltų nervų,siekiantis savo tikslo,draugiškas,paslaugus,mandagus. Čia vėl gi gali pripasakoti,bet tai reikia parodyti žaidime. :)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Tomas_Adidaz


• Kiek jums metų? : Prieš menėsį suėjo 17 metų


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na manymu papgrindinė problema kodėl nekyla žaidėjų skaičius, tai yra, kad kai ateina naujokas į serverį ir niekas jam nepadeda, nepaaiškina nuo ko reikia pradėti, Tai mano manymu žiauriai demotyvuoja žaidėją, Todėl aš norėčiau panaikinti šią problemą. Toliau, kadangi tai naujas projektas, tai nuo pat pradžių norėčiau būti jo dalimi, padėti išpopuliarėti ir tapti geriausiu SAMP projektu Lietuvoje. Tai pat norėčiau, padaryti tvarką serveryje, kad nebūtų jokių "Free jailinimų/užtildymo ir išmetimo iš serverio", nes kiek pastebėjau daugumu adminstratorių daro taip su paprastais žaidėjais, kurie neturi nei administratoriaus, nei vip statuso, o tai labai gadina serverio įvaizdį ir žaidėjai susidaro labai blogą nuomonę apie administraciją, O mano pagrindinis tikslas būtų, kad žaidėjų požiūris į administratorius keistusi į geresnę pusę.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na galėčiau kokias 2-4 valandas tikrai.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo serverio atidarymo aš čia jau esu.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Iš sistemos pusės pagrindine reikėtų poros dalykų. Pirmiausias būtų, kad atsirastų žaidime daugiau veiklos reikėtų Rokui "Sumappinti" tarkime, kad ir kokią trasą automobiliams lenktyniauti, tai yra trasa būtų skirta driftui, ar nors kokiom paprastom lenktynėm žiedu, Tas pats ir su visokiausiais DM eventais, reikėtu sukurti kokią nors vietovė, kur būtų daugiau sienų ir žmonės galėtų pasižaudyti ir ta vieta būtų naudojama tiktais DM eventams, Toliau būtų tikrai patogu, jeigu adminstratoriam, kai naujokas rašo į /padmins rašytų, kad jis yra naujokas, tada manau adminstratoriai tikrai labiau padėtų jiems. Toliau padaryt, kad iki tam tikro XP kiekio naujokam taxi nekainuotų, nes nemanau, kad visi žino, kad jeigu naujokai nuomuojasi mašiną, tai yra nemokama. Aišku dar reikėtų patobulinti kai kuriuos darbus, Tarkim mechanikam sukurti daugiau visokiausio veiksmo, kad darbas būtų taip pat įdomus kaip ir kiti. Ir dar labai būtų smagu, kad kai naujas žaidėjas užsiregistruotų, tai parodytų adminstratoriams, manau taip pat būtų pravartu. 


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip, Edgaro projekte seniau teko pabūti ir moderatoriumi ir buvau trumpalaikis emigracijų prižiūrėtojas, todėl žinau ką reiškia turėti tokias pareigas.


• Papasakokite trumpai apie save : Tai vardas mano ir realybėje yra Tomas. Pagrindiniai hobiai tai būtų DH dviračiai ir automobiliai. Priklausau vienai iš kauno futbolo komandų, bet kadangi neseniai buvo patirta trauma, iki vasaros vidurio būsiu kaip atsarginis žaidėjas. Todėl nelabai dažnai galiu išeiti į lauką, tenka sėdėti namuose, Tai ir nusprendžiau bandyti kažką pasiekti šiame projekte. Esu komunikabilus, mėgstu bendrauti su žmonėmis, kartais žiauriai mėgstu paskaldyt "Bajerių". Į visus žaidėjus žiūriu vienodai, todėl su visais gan gerai sutariu. Tai tiek. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Velnelis_Camel


• Kiek jums metų? : 15


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nuo pat serverio starto, bandau serveryje kažko tai pasiekti. Ar tai būtų direktorius ar moderątoriaus pareigos nesvarbu... Noriu būti žinomas žaidėjas serveryje, su trejėrių metų patirtimi galiu švelnei ištarti šiuos žodžius tau Rokai - Manimi nenusiviltum. O einant prie klausimo esmės tai noriu padėti serverio naujokams, nors padedu ir dabar. Noriu, kad serveris nežlugtu, o tik kiltu jo žaidėjų kiekis, noriu rengti įvairius eventus iš kurių galėtu laimėti piniginių prizų. Noriu prisidėti prie GreenSide serverio komandos, padėti jiems bėdoje, noriu žaidėjus nudžiuginti su kiekvienu rytu, noriu kad serveris su mano pagalbą žengtų didelius žingsnius į priekį. Žaidėjams galiu pažadėti, kad pagalboms jiems tikrai suteiksiu, su Roko leidimu forume sukurčiau konsultącijos skiltį, kad žaidėjai galėtu man užduoti įvairius klausimus.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Iki 600 minučių.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo pat forumo starto.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Trūkstą labaiusiai tai veiklos, nes nuobodu vien tik važinėti su darbine mašina ir kelti algą.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Žinoma


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Žinomą, administrątoriaus pareigas buvau užėmčs visuose serveriuose kuriuose aš žaidžiau.


• Papasakokite trumpai apie save : Ištikrūjų labiausiai mėgstu tvarką,esu geranoriškas žmogus(kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo,kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi,tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą, pirma baigiu pradėtą darbą tada kažką siekiu, o nemetu dėl to, kad pradėčiau kitą. Esu labai kūribingas, kas yra mano nuomone labai gerai,Visda esu aptekęs vaizduotės,mėgstu viską išradinėti, kaip sako išardyti, bet neusirinkti.. Esu visada optimistiškai nusiteikęs, mėgstu siekti sau patogaus ir linksmo gyvenimo,Esu linkęs pafantazuoti,visada būnu rimtas ir atsakingas,pasitikiu savo jėgomis, nepasiduodu, nenuleidžiu rankų per anksti,gyvenime nesu labai patiklus, visada. Mėgstu pasidžiaugti gyvenimu,kartais perdaug išaukštinu save, kartais neatkreipdamas dėmesio į kitus. Gyvenime gyvenu ta diena, nežiūriu kas praėjo už savęs(manau tas ir prideda žmogui gyvybiškumo) Esu manau per daug atviras su kitais(patys manau tai pastebėjote).Mėgstu bendrauti, ištikrūjų man būdingą dažnoka nuotaikų kaita. Esu labai santūrus,neišsišoku aukščiau "bambos".Turiu puikią intuiciją, ištikrūjų esu azartiškas, manau tai bloga savybė, tad stengiuosi ją kuo greičiau išstumti iš savo gyvenimo, mėgstu pasiginčyti ir tuo įrodyti, kad aš teisus. Esu užsispyręs ir gan atkaklus kažką siekti, save išbandinėti. Nesu egoistiškas, visada remiuosi tik savo jėgomis, neprašau kitų, kad atliktų darbus, viską siekiu daryti pats, ištikrūjų esu saugus žmogus,visada nesigėdiju kažką patikrinti 2 kartus,bet kad vėliau nebijočiau to daryti ir ramiai jausčiausi, esu manau per didelis darboholikas, visada ieškau veiklos, darbo, nelaukiu kol mane pakvies padaryti tą ir tą. Esu labai įpratęs kaip manimi žmonės pasikliauna, esu ištikimas ir garbingas žmogus(žaidėjas), kartais esu per daug užsispyręs kažką padaryti, kad pamirštu kitus..Tad tiek kolkas. Manau pakankamas mano charakterio apibūdinimas, daugiau nelabai ką galiu ir pasakyti,bet tikrai bruožų atsirastų.


Redaguota Velnelis_Camel

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Lucas_Patriot

• Kiek jums metų? : 15 metų.

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Naujas serveris, naujos motyvacijos. Viskas man čia prasideda iš naujo ir norisi nuo kažko pradėti. Visada gera pradžia sudarys gerą pagrindą ateičiai ir jei ir nenugalėčiau šiuose rinkimuose, tai bent kažkoks būtų žingsnis į priekį, nes kilčiau serverio administracijos akyse. Kodėl būtent šios pareigos? Pasakysiu taip, visada buvau ir būsiu žmogus valdžioje, o serveryje vieni iš tokių šiuo metu yra administratoriai. Pirmiausia todėl, nes neeinu į visišką nežinią, esu susipažinęs labai artimai su visomis admin galiomis, suprantu šių pareigų svarbą ir šią pareigą galėsiu lengvai derinti su savo jau turimomis direktoriaus pareigomis. Noriu aišku save išbandyti ir naujame amplua, juk padėti serverio žaidėjui neeilinis darbas, dauguma jo nusikrato ir numeta jį kitiems. Aš stengsiuosi priimti šį įššūkį.

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na, laikas skiriasi, nėra taip, kad kiekvieną dieną užsibrėžiu būtent tiek praleisti, bet dažniausiai manau praleidžiu po 4-5h, visgi mokykla ir visa kita šiek tiek apkarpo šį laiką. Savaitgaliais aišku jis išauga.

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Mano vartotojas užregistruotas 2015/01/25, bet tvirtai pradėjau žaisti 2015/02/14... per valentino dieną įsimylėjau ne paną, bet serverį... Joke :D

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Mano manymu administracija juda kolkas teisinga linkme kol serveryje nėra daug žaidėjų, taip darbai atnaujinami, gaujos atnaujinamos, bet šiek tiek yra primiršta sistema administratoriams. Mano manymu sistema galėtų įspėti administratorius jeigu žaidėjas tarkim yra įtariamas, kad naudoja Air Brk, ar kad naudoja INV, administratorius iš karto galėtų jį daryti /pzu ir nufilmavęs blokuoti. Dabar vyksta ant serverio daug purvo drabstymo dėl "nepagrįstų blokavimų" ir anketas patvirtinančių administratorius. Manau su geru sistemos įdirbiu serveris atsikratytų tokios reputacijos ir serveryje tik augtų populiacija.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Taip ir kolkas dar vis esu. Per 20 dienų užblokavau 8 čyterius ir dauguma iš jų buvo uždarytos gaujos.

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Praeitame projekte buvau UNBAN prižiūrėtojas, Sukčių ir čyterių skilties moderatorius ir TeamSpeak moderatorius. Tai manau turi šiek tiek panašumų su šiomis pareigomis, nes visose pareigose reikėjo padėti žaidėjams su klausimais kurie jiems rūpėjo.

• Papasakokite trumpai apie save : Apie save tai nors ir rašinėlį galiu parašyti...Pasistenksiu aprašyti kuo daugiau savo blogų savybių, nes visi apie save galim gražiai rašyti, bet tai retai kada būna tiesa. :) Pirmiausia manau esu tas žmogus kuris greitai užsidega. Negaliu žiūrėti kaip kažkas skleidžia paskalas, ar rašinėja kokias nors nesąmones visiškai be pagrindo ir kažkokių tai argumentų. Dažniausiai tokiem tiesiai šviesiai ir parašau kaip galvoju. Kartais galiu būti perdaug įkyrus, nes tiesiog labai nemėgstu kai kažkas mane verčia laukti ir iš prigimties esu toks kuris užsinorėjęs nori to greitai ir dabar. Na, ir last but not least, mano leksika kai kuriais atvejais būna rusiška. Aišku, rašydamas tokius va pranešimus ar anketas nesikeikiu, dažniausiai tai darau kai visiškai matau, kad darosi kažkas baisaus ir reikia, kad visi suklustų. Keikiuosi tik teamspeak'e, o forume ir kitur stengiuosi pavartoti kitokį leksikoną ir stengiuosi apsieiti be keiksmažodžių. Aišku...dabar galbūt nebus nieko gero, kad abibūdinau save iš blogosios pusės, bet nenoriu rašyti apie save saldžiai. Stengiuosi būti vis darbštesnis ir panaikinti savo šias blogąsias savybes, o pliusai tiesiog atsiskleis savaime. :)

 

Ačiū už šią atranką, sėkmės visiems kitiems pildantiems ir lai laimi geriausias!

Redaguota Lucas_Patriot

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : James_Corleone


• Kiek jums metų? :15 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Prižiūrėtoju noriu tapti jau vien dėl to kad esu geraširdis ir labai patinka padedi silpniems žmoniems arba kurie tik atėjo į šita serverį.  Taipogi šitame serveryje neesu buvęs administratorių bet esu buves x2 vip ir aš su šitais mažiais pereigais kurios net negali getintis arba rašyti per /ats nes kai kurie žaidėjai neturi telefono. Bet aš norėčiau pirkti administratoriaus statusa ir padėti žaidėjams bet kaip šianden pamatau kad yra atranka į prižiūrėtojaus postą , todėl ir pagalvuojau kodėl gi ir neužpildyti, jaigu aš supratau ir turiu kažkiek tai patirties tai ir galėčiau nuo kažkuo ir pradėti šitame serveryje. Manau aš šitame serveryje esu pakankamai patyręs nes turiu nemažai xp ko reikia.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Kaip reikia eiti į mokykla tai apie 2-3 valandas, o šeštadieni ir sekmadieni apie 5-6 valandas.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Daugiau už 1 menėsį.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Na serverui manau užtenka tik jai su laikų atėis nauju bugerių ar čyterių tai pastebėčiau ir pasakyčiau kad reikia sukurti anti šito čyto sistema kad jie negalėtų išnaudoti serverio klaidas.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Ne . Buvau tik x2 vipas bet padėjau žaidėjams.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Taip buvau gavęs nemokama administracijos 1 lygį, kur padėjau kitiems žaidėjams.


• Papasakokite trumpai apie save : Na esu iš miesto Jašiūnai už savo miesta galėčiau viską padaryti. Taip pat laisvalaikių žaidžių futbola su draugais , o vakarais arba kaip blogas oras sedžių ir nolifinų sampą. Sampa jau žaidžių 4 metus, ir žaidžių normalus projektus o ne eilinius.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Misha_Morozov


• Kiek jums metų? : 15 metų


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na, pastebėjau serveryje ateina vis daugiau naujokų o pasižiūrėjus į kitųs administratorius jie nelabai reaguoja į /padmins aš tik reaguoju į sudėtingus naujokų klausimus kartais nepastėbiu arba nespėju jiems pilnai atsakyti atsakymo. Kaip matau eventų sumažėjo žaidime tokie kaip DM, Drift, Drag ir panašiai aš rengiu dažniausiai tokius eventus kaip medžioklė ten galima pašaudyti ir kiti gali linksmai praleisti laiką ir laimėti gerą prizą. Norėčiau padėti dabar naujokams labiau kadangi tai būtų ne tik man geriau bet, aišku ir jam , Matau dabar serveryje padaugėjo čyterių man ir nelabai malonu žaisti kaip jie yra tad visada pasižiūriu naujokus kaip jie prisiregistruoja žaidime su kokiu V_P kadangi esu serveryje matęs labai daug įtartinu žaidėjų su keistais nickais nu bet, žodžiu svarbiausia pasižieti jų V_P kai užsiregistruoja nes iškart gali sužinoti ar čia naujas serverio žaidėjas ar naujas kenkėjas. mačiau per pastarasias dienas , kad keli serverio administratoriai nesusitaria ir pradeda pyktis ačiū dievui ,kad bent kai kurie juos nuramina taigi tęsiant kažkaip man noras atėjo padėti visiems ir manau ,kad darbas nėra sunkus padėti, keletą eventų ar konkursų tikrai būtų linksma man ir kitiem.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : 5-8 valandų.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo 2014.12.20


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Svarbiausia reikia Anti-Cheat sistemos , nes pastebėjau kad, serveryje sistema reaguoja tik į fakekill, guncheat, airbrk bet, manau reikia ir sutvarkyti ją pilnai nes vis dar yra bugų su airbrk ir guncheat būtų gerai kad galėtumėt įdėti kad nebegalėtų įeiti į serverį su kai kuriais cleomodais (čytų) jei tai įmanoma ir panaikinti cbug iš serverio, o viskas kita manau serveryje yra tobula ir viskas gerai , bet galėtų ateityje būtų kokios automatinės 


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip ir dabar esu.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Neesu turėjęs tokių pareigų labai rimtuose serveriuose.


• Papasakokite trumpai apie save : Mano tikrasis vardas yra Julius man yra 15 metų gyvenu Lietuvoje, Kauno mieste. Šiuo metu mano pagrindinis hobis yra krepšinis jam skiriu daugiausia laiko vasara , per laisvalaikį dar ir užsiemu gfx'inimu bei dar dabar mokinuosi video editinimu/montavimu. Esu geraširdis žmogus , neesu piktybiškas ar agresyvus mėgstu bendrauti , esu labai linksmas ir labai atsakingas žmogus. Trumpai apie savo gfx patirtį , pradėjau  prieš metus tai daryti užsiimti tokiais gfx darbeliais ir tikrai man sekėsi iš pradžių puikiai ir kol kas dabar vis tobulėju ir galvoju vis kažką naujo. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Zilvis_Chuwak


• Kiek jums metų? : 17 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na ištiesu atėjas į serverį supratau, kad pagalbos kitiems žaidėjams tikrai reikia, ir manau tam reikia rimtų ir aktyvių žmonių kurie galėtu susitvarkyti su tuo, aktyviai reguoti į /padmins. Kadangi aktyviai reguoju į viską, į čyterius, arba tuos kurie "freebanina". Turiu užsibrėžtų tikslų kurios noriu įgyvendinti, todėl labai noriu patekti į prižiūrėtojus tai puiki proga atskleisti save ir stengtis džiaugtis suteikta proga, nes kiti kartais net ir gaudami pareigas nieko nedaro, nors turėtų labai stengtis, nes kiti to nevertina tiesiog manau pildo daugiau dėl statuso. 


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na įvairiai nuo 200 - 800 minučių.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Žaidžiu nuo 2015-01-25.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Na šiuo metu manau trūksta išsamiu atsakymų į /padmins, nes kiek kartų teko matyti, kad žaidėjai labai atsako neaiškiai. Manau to labiausiai reikia, kad administratorius atliktu pilnai savo pareigas, galėtu aiškiai padėti kitiems net, kad ir juos atgetinti ir tada susižinoti kokios pagalbos reikia.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip, esu jau ilgą laiką.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Nebuvau, tiesiog visą laiką kitame projekte stengiausi nubausti tuos kurie naudoja neleistinas programas, padėti kitiems žaidėjams.


• Papasakokite trumpai apie save : Pasistengsiu kuo trumpiau, tiesiog esu toks žmogus kuris visą laiką turi savo tikslą ir eina link jo stengiasi ir niekada nenuleidžia ranku, kartai būnų pyktas tik tokiose situacijose kuriose žinau, kad esu teisus, bet kitas žmogus teigia jog toks nesu. O šiaip tai visą laiką esu su nuotaika ir stengiuosi su kitais nesipykti, stengiuosi į viską reguoti "šaltais" nervais.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Minde_Johnson

• Kiek jums metų? :16metų vos už 16šešiolikos dienų.

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Todėl ,kad manau tai reikalinga ne tik man ,bet ir serveriui...Kitaip sakant man svarbiau pati serverio gerovė o jei bus gerai jam ,taipogi ir pats nuo to būsiu laimingesnis jei kažkiek tai prisidėjau ,bent trupučiu savo sugebėjimais.Aš noriu sukurti serverį kuriame vyrautų taika bei tvarka ,ką visą savo sa-mp laikotarpį vis bandydavau padaryti,o jeigu to ir padaryti aš ne visada galiu,tiesiog įdedu bent jau didžiausias pastangas ,kad kažkiek tai pajudėtų gerosios pusės link.Mano nuomone ,kiekvienas sažiningas žaidėjas ,nenori gyventi tarp sukčių,melagių ar tiesiog kenkėjų nei patiems smagiau nei kažkoks tai noras skatina tai daryti,juk svarbu ,kad visi visko siektūme vienodomis pastangomis o ne apgaudinėtūme ir nuopelnus prisimtūme nepelnytai.Mano tikslas ,noras bei užsispyrimas tapimas tvarkos prižiurėtoju yra dėl to ,kad nusibodo gyventi mele ,norisi sukurti taikia visuomene ir ją vis labiau plėsti ,negaliu žiūrėti pro akis pašaipų ,įsityčiojimų tam yra darželis ,juk laikas suaugti ir pakelti serverį į tas aukštumas kurios turėtų atverti mums puikias perspektyvas.Noras bei susikaupis gali viska ,tad prie to aš ir laikysiuosi.Tad į šį posta kandidatuoju su noru padėti,noru apsaugoti serverį nuo kenkėjų,su noru užimti žaidėjus tiek kiek jie patys yra verti serverio eventų gausa ,tai manau labiau paskatintų laiką leisti serveryje ir neskaitant ekonomikos tai kauptų norą užsidirbti .

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Kiekviena diena yra vis kitokia ,negaliu sakyti ,kad šiandien sėdėsiu daugiau nei vakar ,tai priklauso nuo mano dienotvarkės ,juk einame į mokykla kurioje užduoda namų darbus ,vienomis dienomis didesnius,kitomis mažesnius ,bet tai juk mūsų pareiga.O ,kadangi kandidatuoju į šį postą ,norėčiau patvirtinti ar kaip nors pažadėti ,kad jei bus galimybė ,skirsiu visa savo laisvą laiką serverio gerovei.O jeigu tai reikėtų apibūdinti skaičiais 3-6valandos. 

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Žaidžiu nuo pačio starto ,bet kadangi kurį laiką buvau užsiėmes asmenine veikla ,serveryje nesilankiau taip dažnai kaip norėtūsi ,manau gavęs veiklos ,kuris skatintų mane daugiau laiko praleisti projekte aš tiesiog stengčiausi save motyvuoti daryti tai kas yra neįmanoma.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Aš net neįsivaizduoju ,skripteris taip puikiai darbuojasi ,kad tikrai šaunu stebėti jo nuolatinius darbus.Mano nuomone trūksta renginių ne sistemų...Tai padėtų prikviesti žaidėjus ,ką jau po truputį pradedu pastebėti.Matosi ,kad administracija yra labai rimtai ,tad ir gaudosi tikrai greitai ,nieko neprikiši .Reikia noro ir pastangų ir viskas turi eitis kaip sviestu patetpta.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Keista ,bet šiame serveryje administratoriumi nebuvau,iškart kyla klausimas kodėl?Todėl ,kad man administratoriaus pirkimas yra kaip nuodėmė... Mano nuomone kiekvienas savo pareigas turime užsitarnauti pelnytai ,nusipirkimas kažkokio tai posto neatleidžia tavęs nuo atsokomybės ,bet taipogi ir suteikia ta apgaulinga jausma ,kad tai ne tavo dėka.Tad mano moto ,siek visko kas geriausia  ,o jeigu ir nepasiseks ,nenuleisk rankų!

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Kituose serveriuose buvau ir jeigu aš dabar apie tuos serverius prabilsiu tai bus kaip ir reklama.Bet jie visdar gyvuoja ir tikrai nestovi vietoje [savininkams paliepus ,nurodysiu vietas kuriuose tai buvau pasiekes].Taigi mano darbas prasidėjo tikrai jau senokai ,daugelį kartų tapau per atranka administratoriumi įvairiuose serveriuose,darbų direktoriumi,direktorių prižiūrėtoju ,o galiausiai bendrasavininku vis dar gyvuojančiam projekte,kadangi jis parduotas tai ne mano bėdos.Bet esmė tame ,kad sa-mp istorijoje pasiekiau tikrai daug ir kai kas jau man yra pabode,kadangi matau naujas perspektyvas jūsų projekte tai viena iš mano išeičių dar karta pasireikšti.

• Papasakokite trumpai apie save :Sveiki ~ mano vardas yra Mindaugas man yra 16metų,gyvenu Anykščių r. Viename iš šio rajono kaimų.Mokausi devintoje klasėje ir jau su trupučiu aš ją baiginėju ,asmeniškai esu sąžiningas žmogus ir be galo linksmas....Taipogi užjaučiu kita kaip jam yra blogai neatsuku nugaros,esu tvarkingas ir visada pasiruošes dirbti ,galbūt kartais jaučiu ir tingulį ,bet stengiuosi su juo tvarkytis. Anksčiau rašydavau laikraščius sa-mp projektams ,dabar tiesiog sportuoju „gatvės gimnastika“ o laisvalaikiu žaidžiu savo senai pamėgta sa-mp žaidimą tai vieni iš mano hobių.Kadangi gyvenu tolimame vienkiemį ,veiklos sau prigalvoti negaliu tiek daug kiek pats norėčiau ,bet stengiuosi aspiriboti su tuom ką turiu.Mėgstu nuoširdžius žmones tad nepakenčiu melo bei nepykantos ,jeigu kažką tai jauti tiesiog sakyk dabar o ne lauk kol vėl aš tai sužinosiu.Mano  muzikos spektra sudaro labai daug žanrų ,kadangi klausau viską ,viskas man kas miela mano ausims yra lyg oro gurkšnis ir naujas gyvenimo lapas ,muzika atpalaiduoja ,kartu ir ramina tai lyg narkotikas be kurio negali gyventi...Kalbant apie filmus ,nežiuriu siaubo tai ne man ,kraujo aš niekuomet nemėgau ir nemėgstu ,mane labiausiai supa sportininai ,motyvaciniai filmai tai mano hobis ,tai ugdo stiprybe .

Ačiū ,kad skaitėte !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Daz_Daison


• Kiek jums metų? : 14 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Dėl to, kad kai turėjau nusipirkęs adminą I lygio ir mačiau daug pagalbos prašymų per /padmins ir pabandęs padėti vienam žaidėjui man tai patiko, nes netik, kad buvo daugiau veiklos, bet ir dėl to, kad manę tai sudomino, net kartais neatsakydavau į /ats, o tiesiog iškart darydavau pzu ir suteikdavau pagalbos kiek galėdavau. Dar paminėsiu tai, kad dauguma ne visi, kurie nusiperka adminus tik savo naudai, kad turėtu papildomų komandų, na aišku tai ne privaloma, kad nusiperki adminą ir turi padėti tai tiesiog kiekvieno pasirinkimas.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Mažiausiai 120 min.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo starto.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Manau reikėtu kokio dažasvydžio, kad galėtum draugiškai pasižaudyti, nors tarkim ir kad būtų su komandom: mėlinieji ir raudonieji ar tiesiog teroristai ir policija. Bet aišku, kad neleistu rinktis komandų, o duoti tą komandą kur mažiausiai esančių toje komandoje. Kitas dalykas, pastebėjau, kad naujokai vis prašo padėti, kad parodytum kur tas UAB taškas, na tiesiog siūlau parašyti, kad reikia naudotis gps.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip, I lygio.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Neteko, nes tada nebuvo noro pildyti, o dabar noriu.


• Papasakokite trumpai apie save : Mano vardas Ignas man yra 14 metų mėgstu žaisti krepšinį. Esu rimta asmenybė, nesu "piktybinis", užsispyręs, mėgstantis ir pasedėti prie kompiuterio, lengvabūdis.


Redaguota Daison

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange


• Kiek jums metų? : 19


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. 


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Šiuo metu esu laisvesnis, tad per dieną galėčiau skirti 3-6 valandas serveryje. 


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Prie projekto prisidėjau tada, kai serveris dar nebuvo startavęs. Tiesiog buvo, taip vadinamas, pasyvus domėjimasis. Šiuo metu esu pilnai apsistojęs šiame serveryje ir jame žaidžiu bene 2 savaites. 


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Kaip ir esu minėjęs - padaryti 5 raidžių minimumą atsakymuose į /padmins. Rezuime : sumažintas ne į temą atsakymų skaičius. Kol kas lyg ir nieko nebeliko apie ką esu minėjęs anksčiau. Mano nuomone šiuo metu labiausiai trūksta pagalbos teikimo serverio naujokams. Trūksta mums svetingumo, labai trūksta. Aktyvus pagalbos teikimas, šiltas priėmimas į serverį bei gera kompanija - key component ko mums dabar labiausiai reikėtų serveryje. 


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Šiuo metu esu 3 lygio administratorius, pilnai susipažinęs su administratoriaus komandomis bei taisyklėmis. 


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip esu. Nenoriu išsiplėsti, vardas kalba už mane. 


• Papasakokite trumpai apie save : Martynas, 19-os metų studentas Anglijoje, Newcastle upon Tyne mieste. Domiuosi grafika, muzikos redagavimu/kūrimu, tinklalapiais, jų kodavimu bei modifikavimu. Laisvalaikiu stengiuosi tobulėti šiuose srityse. Žinoma, nesu asas, tačiau šį bei tą sugebu. Turiu tikrai gražių ateities planų, kuriuos esu nusiteikęs įgyvendinti. Cheers.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta


• Kiek jums metų? : 17.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. 


Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (jau susipažinau su administratoriaus komandomis ir dauguma dalykų), tad puikiai suprantu šio darbo svarbą ir jaučiu malonumą galėdamas padėti bėdos ištiktam.


Ne kartą esu save realizavęs pagalbos srityse kitame serveryje, tad ir čia nenorėčiau nukrypti nuo pradinio taško, o ir toliau norėčiau žengti tuo pačiu keliu, kur viskas taip sava ir pažįstama.


Gal pasakysiu kiek per drąsiai, tačiau pareigos man nenaujiena, o su jom susitvarkyti sugebu kur kas geriau, nei daugelis. Tą jau įrodžiau Rokui praeitame serveryje. Suprantu kokia atsakomybė slegia prižiūrėtoju pečius, todėl manau, kad su šiomis pareigomis sugebėčiau susitvarkyti.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : 2-4 valandas.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Anksčiau į serverį tik užsukdavau retkarčiais, bet dabar persikėliau visam, nuo to laiko jau praėjo 2 savaitės.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Trūksta antičyto, nes dabar beveik nematau pranešimų apie žaidėjus, kurie naudoja nelegalias programas, daugiau, kaip ir niekas netrugdo. Ateityje manyčiau būtų galima uždrausti gydyti, taisyti mašinas ar krauti mašinas, kai yra prisijungęs atitinkamas skaičius mechanikų ar medikų darbuotojų, nes dabar žaidėjai pamiršta šių darbų esmę ir šių paslaugų reikalauja iš administratorių, taip žlugdydami serverio ekonomiką.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip. Anksčiau žaidžiau gerai žinomame projekte, kuriame pasiekiau tikrai daug, dauguma iš mano užimtų postų siejosi su pagalbos teikimu.


• Papasakokite trumpai apie save : Mano vardas Lukas, gyvenu Danijoje, kaip ir visi mano bendraamžiai mokausi. Sportuoju : lankau rankinį, taip pat laisvalaikiu užsuku į sporto salę. Esu užsispyręs, nemoku pralaimėti, tačiau sugebu būti geras draugas, niekada neišduodu ir nepalieku bėdoje tų žmonių, kuriuos aš gerbiu ir kuriais pasitikiu.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Miller_Davis

• Kiek jums metų? : 16

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Sveiki visi, norėčiau pradėti nuo to jog dar neesu įžymus veidas šiame projekte ir neesu tiek pasiekęs kaip dalis kitų pretendentų, tačiau tai nereiškia jog esu blogesnis ar mažiau to vertas nes žinau visas administracijos komandas ir esu pilnai susipažinęs ir išanalizavęs administracijos darbą ir galimybes.. Nekalbant apie tai kiek esu čia pasiekęs man jau teko būti ne kartą prižiūrėtoju ar administratoriumi kituose projektuose ir galiu ramia širdimi sakyti jog sekėsi išties gerai.Pastebėjau jog daugelis administratorių visiškai nekreipia dėmesio į pagalbos prašančius žaidėjus. Kalbant apie tai ir manę patį daug kartų buvo nuvylę ir ignoravę mano pagalbos prašymus. Tačiau tai yra stipri pusė manęs ir tai manę motyvuoja tapti tvarkos prižiūrėtoju ,kad visi sulauktų atsakymų į pagalbos prašymus. Kadangi dabartiniai administratoriai savas privilegijas nusipirkę už kreditus daugelis pamirštą tikrąja administratoriaus darbo prasmę. Jų darbas yra padėti žaidėjams ir išklausyti tuos kuriems to reikia, jie turi prižiūrėti tvarką, ir rodyti pavyzdį žaidėjams tuo labiau naujokas. Nauji žaidėjai serverį pasidaro pirmus įspūdžius iš kelių dalykų tai yra: Modifikacija, administracija, žaidėjų elgesys. Manau visi galime sutikti jog modifikacija yra labai gera ir viskas ko trūksta yra geri administratoriai kurie skatintų žaidėjus pagarbiai elgtis su kitais ir rastų laiko skirti kitiems. Taip pat mano akis vis kliuvo į kai kurių administratorių aplinkos supratimą. Drįstu sakyti jog kai kurie administratoriai tiesiog ignoruoja aplink juos esančius nusižengimus nes jie mano jog tai yra silpni nusižengimai ne verti dėmesio. Tačiau į viską reikia atsižvelgti ir įvertinti situacija bei aplinkybes nes kitaip gali nukentėti kiti, nekalti serverio žaidėjai. Serverį vis didėja nusikalstamumas kurio pažaboti policijos vien neužtenka. Taip pat neleistinų programų naudojimas vis dažnėja iš kitų žaidėjų tačiau administracija neįdeda į tai laiko juos stebėti kol jiems patiems nepakenkia o eiliniai žaidėjai būna ignoruojami.

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Apie 3-7 valandas, priklausomai nuo aplinkybių nes visi turime asmeninį gyvenimą.

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :  Apie mėnesį.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Manau po naujų atnaujinimų viskas atrodo gerai. Tik matau vienintelį minusą tai dviračiai serverį. Mano manymu jų reikėtų sumažinti arba skirti tik naujokams ,kad būtų daugiau darbo taxi firmai ir medikams. O apie žaidėjų veiklą viskas ko trūksta tai dėmesys naujokams iš administratorių. Taip pat gal reikėtų atnaujinti anti cheat sistema nes daug kas naudoja '' NAME TAG (Wall hack)) bėi kitas cleo arba s0beit modifikacijas.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Ne

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip, teko būti administratoriumi senesniuose serveriuose. Taip pat buvau patekęs iš anketos ir ne kartą. Esu jau daug patyręs šiame poste, esu matęs ir šilto ir šalto. Suprantu šio posto svarbą ir ko šios pareigos reikalaus iš manęs. Sugebu priimti reikiamus sprendimus kai tam ateiną laikas. Kalbant apie laiką turiu užtektinai laiko skirti serveriu vis dėl to studijuoju užsienį 4 dienas per savaitę ir kaip visiem žinoma artėją atostgos kurios man truks dvi savaites per kurias manau stipriai įsitvirtinsiu šiame poste. Taip pat teko būti ir prižiūrętoju kaip: UNBAN arba V.I.P.

• Papasakokite trumpai apie save : Man yra 16 metu, šiuo metu studijuoju verslą koledže. Kaip matote jau ir pačiame koledže esu mokinamas iš dalies bendrauti su kitais asmenimis ir spręsti įvairias problemas tiek iš verslo pusės tiek iš kasdieninio gyvenimo. Na galiu pasakyti tik tiek jog cia mokslas yra lengvas ir daug laisvu dienu taip galiu skirti daugiau demesio saviems reikalams taip pat daugiau laiko galiu skirti ir žaidimui. SA-MP žaidžiu apie penkis metus ivairiuose real-life serveriuose. Kaip asmenybe esu gan įdomaus būdo. Megstu bendrauti su kitais žmonemis ir atsiskleisti. Esu linksmas ir mėgstu pajuokauti tačiau neapsigaukit nes esu rimtas žmogus. Niekad neatidedu darbų vėlesniam laikui nes tai neišeiną į gerą. Nieko nepraleidžiu pro akis ir į viska atsižvelgiu rimtai. Neesu vienas iš tu žmoniu kurie visada konfliktuoja ir ieško bedu. Jei atsiranda neaiškumu ar problemų viska bandau aiškintis diplomatiniu būdu ir stengiuosi visur įžiūrėti prasme ir gerają puse. Neesu vienas iš tu žmoniu kurie sugeba tik gražiai kalbėti ir pažadėti atlikti darbus apie kuriuos nieko neišmano. Esu kantrus žmogus suprantu ,kad viskas per viena minute nepasidaro ir viskam reikę duoti laiko ir ta viena bandymą išsireikšti. Nesakau jog esu tobulas žmogus ir neturiu minusu ir nemanau jog kas nors iš čia žaidžianciu yra. Žaidime neturiu jokių nusižengimų, nebuvau niekad užblokuotas ar kaltinamas kokių nors taisyklių pažeidimu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Anton_Draginovic


• Kiek jums metų? : Kovo 27 bus 18.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Matau, kad serveryje nėra tvarkos, man tai labai nepatinka, nes administratoriai nepadeda žaidėjams, dauguma jų netgi naudoja nelegalias programas. Noriu įvesti elementarią tvarką serveryje, kad visiem būtų linksma ir gera žaisti. Dar matau daug kitų pažeidimų, kaip DM miesteliuose, naujokų žudimas , "stumimas" ant žemesnių (Tipo kas tu toks, jei negali nusipirkti administratoriaus.). Kaip jau Rokui sakiau, kad noriu prisidėti prie serverio administracijos, nes noriu įrodyti sau ir kitiems žaidėjams, kad esu pakankamai subrendęs šiam postui, ir kad esu tikrai geras administratorius.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Galiu skirti nuo 3 iki 6 valandų (Savaitgaliais Nuo 4 iki 8 valandų)


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Jūsų serveryje žaidžiu apie 2mėnesius.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Trūksta kelių mapp darbų, ir kelių unikalių sistemų, kurias kai turėsiu nuotaiką parašysiu pasiūlymuose.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Šiame serveryje neesu buvęs, nes to neleidžia mano financinė padėtis.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip esu užiemęs tokias pareigas kitame serveryje, ir manau sekėsi tikrai neblogai.


• Papasakokite trumpai apie save : Esu Vilius, žaidime žinomas kaip Anton_Draginovic, man yra 18 metų, gyvenu Klaipėdoje. Intensyviai užsiminėju Rankiniu. Žaidžiu Lietuvos čempionų klube "Žemaitijos Dragūnas". Esu draugiškas, aktyviai dalyvauju diskusijose, nes manau, kad diskusijų metu gimsta tiesa. Esu darbštus, viską atlieku iki galo, nepalieku ir neatidedu svarbių darbų, vadovaujuosi patarle " Ką gali daryti tuoj, niekada nedaryk rytoj. Esu užsispyręs, siekiu užsibrėžto tikslo iki galo( Manau jau kai kurie žaidėjai tai pastebėjo). Turiu brolį dvynį vardu Andrius.


Manau šiam kartui lygiai tiek, tu paskaityt ir dar labiau užsinorėk.


Pagarbiai Anton_Draginovič.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arma_Speed


• Kiek jums metų? : Man yra 18 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na šiuom prižiūrėtoju noriu tapti vien dėl savo ateities serveryje, nes nemanau, kad šitame serveryje taip lengvai nuleisiu rankas. Aišku turiu noro tikriausiai tapti šiuom serverio prižiūrėtojum, nes esu aktyvus, pabedantis serverio žaidėjams, paaiškinantis kaip ir kur galima užsidirbti serverio pinigų. Galiausiai patinka bausti serverio kenkėjus kurie naudoja nelegalias programas tokias kaip Cleo ar čytus. Ir manau dideli mano norą tapti šiuom prižiūrėtojų rodo, kad nepiktnaudžiaujiu administratoriaus komandomis.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na per dieną serveriui skiriu įvairiai dabar kolkas pražaidžiu nuo 100-300min, bet po kovo 31 dieną, mano aktyvumas pakils, nes nebereikės mokinti kalbėjimo įskaitos.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Šitame serveryje žaidžiu nuo 2015-01-25 tad trečiadienį kovo 25 dieną taps kaip žaidžiu lygiai du mėnesius.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Manau šito serverio sistema yra tikrai puiki kuri niekada neklysta. Na o iš administratorių pusės manau, kad yra vienas minusas, kad į /padmins klausimus kai kurie parašinėja nesamoningų atsakymu "Esu susiduręs su tai, nes kai parašiau get man atsakė kviesk medikus pagydis :D " Tad manau šitam serveriui tikrai trūksta atidesnių administratorių. Ir manau, kad būtų galimą padaryti taip, kad sistema administratoriams parašytu kas naudoja kokias nelegalias programas, bet aišku ir ji kartais turėtų suklysti. Pvz: pasigydė mašina su čytais arba naudoja AirBrk.


Ir dar kaip tik suradau vieną serverio trukūmą, kad sistema truputi klystą, nes kai rašinėji atsakymus per /ats rašo, kad negalima aministratoriui prašyti per /padmins pagalbos... Viską pamatysite šioje temoje -   http://greenside.lt/index.php?/topic/4332-greenside-serverio-klaida-su-ats/


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip esu buvęs šio serverio administratorius.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Ne nesu užėmęs panašių pareigų, tad manau pats laikas mėginti bent jau siekti.


• Papasakokite trumpai apie save : Na kagi esu šio serverio žaidėjas kaip minėjau jau nuo Sausio 25 dienos. Esu aktyvus, kuribingas, nedarantis nesamonių serverio žaidėjas. Esu toks žmogus kuris elgesi su visais serverio žaidėjais kaip lygus su lygiu. Neišsikeliu prieš kitus serverio žaidėjus kai įgaunu kokias nors pareigas. Visada padedantis esu asmuo kuris niekada nepaliks nelaimėje, aišku stengiuosi per žaidimą niekur neteleportuoti žaidėjų, nes tam yra taxi. Galiausiai turiu proto ir žinau ko negalimą daryti serveryje ir esu teisingas žmogus kuris baudžia serverio kenkėjus.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Jeremy_Warning


• Kiek jums metų? :15 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Dėl to, jog esu šiame serveryje tikrai nenaujokas, esu susipažinęs su serverio sistema, jos veikimu, visomis komandomis, bendromis serverio taisyklėmis, žinau ką galima daryti ir ko negalima daryti serveryje. Šiame projekte esu pasižymėjęs kaip aktyvi bei santūri asmenybė eventuose bei valdžios veiklose. Esu ganėtinai aktyvus, skiriu laiko ir teamspeak programai ir forumui, tačiau vistiek didžiąją savo laisvo laiko praleisto prie kompiuterio skiriu žaidimui. Žinoma neslėpsiu, iki šiol padėdavau žaidėjams kartais, tačiau vistiek mano padėjimų skaičius yra pakenčiamas ir jis tikrai gali įrodyti, jog padedu žaidėjams kaip tik galiu, net ir pinigais. Serveryje esu pasižymėjęs kaip eventų pagalbininkas, tai galėtų patvirtinti serverio administratoriai vedantys eventus. Manau pagrindinė priežastis dėl ko noriu tapti serverio dalele bei padėti žaidėjams būtų tokia, jog esu tikrai aktyvi bei atsakinga asmenybė, mąstanti logiškai, visada apgalvojanti savo padarytus veiksmus iš anksto bei pasiryžusi visada padėti.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Vidutiniškai serveriui skiriu apie 6 valandas(360 minučių), tačiau atėjus savaitgaliui ar kitai laisvai dienai aktyvumas žymiai padidėja.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Šiandieną galima sakyti lygiai 2 mėnesiai nuo 2015.01.25, kitaip sakant nuo serverio atsidarymo pradžios.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Manau direktorių, pavaduotojų ar gaujų sistemos yra tikrai pakankamai geros, tačiau administratoriams kaip ir nėra pagalbos iš sistemos pusės. Manau reikėtų sustiprinti serveryje esantį "anticheat", tai padėtų administratoriams greičiau sugauti žaidėją naudojantį neleistinas programas. Padarius šį dalyką, manau žmonės kitaip žiūrėtų į serverį, kadangi daugelis iš kitų projektų ateina tik "paskraidyti" ir panašiai. Taip pat jaigu įmanoma būtų šaunu, jog įgyvendintumėte tokią idėją, kad žaidėjui panaudojus neleistinas programas (angl.inv,no-reaload,airbrk,fly) ir panašiai būtų pranešta serverio administratoriams, tad jiems iškartų kiltų įtarimas ir jie galėtų stebėti žaidėją. Šiuo metu kiek žinau yra ribotas serveryje automobilių greitis, reikėtų ribojimą kiek padidinti, kadangi važiuojant nuo čiliado, kitaip sakant nuo everesto su bet kokia transporto priemone tave išmete už greičio viršijimo (angl.speedhack) neleistiną programą, nors tu jos nenaudoji, tad administratoriai galėti stebėti tokius žaidėjus ir traktuoti juos kaip žaidėjus naudojančius neleistinas programas, nors neturintys svarių įrodymų, tad sistema yra šiuo metu labai apgaulinga.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Taip, šiuo metu esu II lygio administratorius.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Kaip daugelis pavadintų pamenu tai buvo tik "laikinas" projektas, kuriame žaidė keliasdešimt žmonių. Atėjus į serverį pamačiau, jog vyksta atranka į moderatorius... Nežinau kodėl, tačiau pasirinkau pagalbos skilties moderatorių. Po kelių dienų parėjus iš mokyklos išvydau kvietimą draugauti skype programoje iš serverio administracijos... Galbūt pagalvojau čia kokia klaida, tačiau priėmus kvietimą, man pagrindinis serverio administratorius parašė, jog esu naujasis serverio komandos narys, tad žinojau jog tapau tikrai pagalbos skilties moderatoriumi. Žinoma pagrindinis darbas buvo forume suteikti pagalbą serverio žaidėjams ir svečiams, tačiau nenustygau ir žaidime. Projektui užsidarius, administracija nepasakė net ačiū už mano įdėtas patangas į serverio gerovę, tad teko perreiti į kitą projektą. Nuo tada neesu pasiekęs, jokių pareigų, kurios būtų panašios ar bent dalelę atspindėtų tvarkos prižiūrėtojaus.


• Papasakokite trumpai apie save :Esu sąžiningas žmogus, nebijantis pastovėti už save, reiškiantis ir puosialėjantis laisvai idėjas. Taip pat esu kūrybinga asmenybė, kuri neturi ribų. Esu santūrus žmogus, turintis atsakomybės jausmą už savo darbus, niekados nepalieku nepabaigtų darbų, jei ką nors pradedu tai ir padarau iki galo. Taip pat niekada niekur "nepuolu stačia galva", prieš ką nors darydamas viską apsvarstau, išplėtoju savo idėjas ir tik tada nusprendžiu ar verta to imtis. Niekada negaliu nubūti vietoje tiek realiame gyvenime tiek žaidimo veiklose, labai netoliaruoju megalių ar žmonių, kurie užakyje sako vienaip, o ištikrųjų viskas yra antraip. 


Redaguota Jeremy_Warning.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : James_Marlboro.


• Kiek jums metų? : Man yra 14 metų.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nes serverys ne seniai startavo ir yra labai daug naujoku kuriems reikalinga pagalbą. Ir nusprendžiau pildyti anketą į prižiurėtojus kad jiems padėti. Taipat esu kolkas naujokas ir noriu kažko pasiekti serveryje, direktoriaus posto kolkas yra sunku nes yra rimtesniu žmoniu neigu aš, vat ir nusprendžiau pildyti anketą į prižiurėtojus.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : 60-200minučiu.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Gal koki menėsi tik.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Mano manymu reikia Anti-Cheat sistemos. Nes serveryje yra daug žaidėju kurie naudoja čytus tai yra ( Sobeitas, Walhackus ).


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Kolkas ne, tik Vipas.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Jeigu kalboma apie pareigas tai ne.


• Papasakokite trumpai apie save : Aš esu Ženia, man yra 14 metų. Gyvenu aš Šalčininkuose mažiame miestelyje. Mokausi aš 9 klasėje, Jano Sniadeckio Gimnazijoje. Man labai patinka futbolas kuri jau žaidiu gal koki 4metai.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Ernestas_Ben

• Kiek jums metų? : 17 metų

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Kiek save prisimenu, tiek laiko aš mėgau bendrauti su žmonėmis, mėgau jiems padėti ir kartu spręsti problemas, todėl ir žaidime, bendravimas man nesukelia problemų ir jau tikrai nenervina ir  pagalba kitiems, atsakymai į jų rūpimus klausimus, man tikrai nepabos, nes mano pasaulio supratimas, labai tinkamas šioms pareigoms ir pagalbai žmonėms, kurią prižiūrėtojai tikrai turi suteikti, tad jei , kaip žmogus,  natūralu, kad kažkur klystu, kažkur neapskaičiuoju savo galimybių ar jas pervertinu, dėl šio dalyko tiek aš, tiek jūs galite būti ramūs, nes aš tiek kaprizus, tiek kitus išsišokimus, tvarkysiu su laime ir dideliu noru, nes žinosiu, kad darau tai, dėl kitų žmonių gerovės ir išpildau manim pasitikinčių žmonių lūkesčius

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : 4-7 valandų

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Serveryje jau žaidžiu beveik 2 mėnesius, nuo 2015.02.02

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Pirmiausia manyčiau trūksta užsiėmimo, veiklos serveryje, trūksta geresnio anti-čyto sistemos, nes dabar žaidėjai čytina ir sistema kažkaip jų nepagauna. Ir manyčiau trūksta geros pagalbos naujiems žaidėjams atėjusiems į serverį, nes žaidėjas paprašo pagalbos į /padmins atsakymas būna ''ok'' ''tuoj'' ''ne''  o išsamaus atsakymo nesulaukia, nes administratoriai nori kuo greičiau padėti kad turėtų kuo didesni padėjimų skaičių.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip esu buvęs.

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Ne nebuvau užėmęs, bet visur turėjas administratoriaus statusą ir taip galėdavau suteikti pagalbos žaidėjams.

• Papasakokite trumpai apie save : Nežinau ką čia pripasakojus, esu rūpestingas, nuoširdus, stengiantis padėti visiems, bei mėgstantis rasti abipusius kompromisus. Patinka kai būna lygybė ir nekenčiu įvairiausių apgaudinėtojų. Kai dirbu kažką tai niekas manęs nepertrauks, nes visada susikaupiu ties daromu darbu. Kai reikia esu griežtas žmogus. Esu protingas, dėlioju mintis tvarkingai, esu kruopštus ir atsakingas žmogus.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.