Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Matthew_James

Matthew_James

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Matthew_James

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? Nuo šiandien, t.y. 2017.01.26

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  SA-MP žaidžiu jau apie 7 metus. Seniau žaisdavau įvairiuose cops and robbers, krovinių vežimo serveriuose, tačiau jau virš 5 metų žaidžių RP serveriuose.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiesiog šis serveris pastaruoju metu labai iškilo ir pats susidomėjau. Kai žaidžiau kitame serveryje, vis per skelbimą kažkas paskelbia visi į greenside serverį. Aš žinoma susigundžiau, pabandžiau ir pirmasis įspūdis tikrai geras.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šiame serveryje pagrindinė administracija labai stengiasi dėl serverio, o praeitame serveryje atnaujinimų nėra jau 3 metai.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, misijas įvykdžiau visas. Supratau jas lengvai, nes viskas aiškiai apibūdinta kur ir ką daryti. Beveik visas užduotis įvykdžiau GOLD.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kol kas darbų dar neteko dirbti, tačiau kai tik baigsiu pildyti šią emigravimo anketą, eisiu išbandyti valytojo darbą, nes kol kas tik jį tegaliu dirbti.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, elektronikos parduotuvę radau labai lengvai.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, šią komandą tenką panaudoti dažnokai. Kadangi kiekviename serveryje serverio reikalingiausios vietos yra sudėtos vis skirtingose vietose, tad į pagalbą ateina /gps komanda.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, tai dar neįvyko.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, šito transporto tikrai pakanka. Rasti buvo nesunku, nes nuomos mašinų yra prie pat SPAWN'o.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Ne, dar neteko naudoti šios komandos.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko pasinaudoti. Norėjau išsikviesti TAKSI, tačiau aktyvių darbuotojų buvo 0, tad teko tranzuoti.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Informacijos visur per akis, o ta informacija yra aiški ir paprasta/

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Keisti šiame projekte mano akimis nieko nereikia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.