Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Apie GreenSide nuo Sabo

Sabas_Brown

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi , GreenSide žaidėjai !

Apie šį serverį sužinojau dar prieš jo atidarymą . Žinią gavau apie šį nuostabų projektėlį būdamas kitame serveryje . Vos sužinojęs , kad projekto administratorius yra Mafijos_Tėvas , iškart "pagooglinau" ir ieškojau GreenSide . Užsukęs į forumą , pamačiau tikrai gražų dizainą , kuris labai man patiko . Kol serveris nebuvo startavęs , forume ieškojau informacijos apie serverį . Paskaitęs tokį kaip ir "pristatymą" mano reakcija buvo tiesiog " Wow" . Niekur nebuvau matęs tokio užsidegimo šiam serveriui , darbai bei visos sistemos tuo metu buvo unikalios , bet dabar serveris patobulėjo visu 200% , už tai reikia dėkoti ne tik serverio administracijai , bet ir visiem žmonėms kurie prisidėjo prie šio reikalo . 
Vien serverio pavadinimas
GreenSide labai įdomus , Galbūt kai kurie ir nežino ką tai reiškia , tai reiškia Ekologišką žaidimą , turbūt ir patys pastebėjote kad transporto priemonėse yra naudojama ne degalų rūšis , o elektros energija . Vienas iš mano manymų geriausių sistemų šiame serveryje yra : nuosavo namo interjero kūrimas .
Niekuomet negalvojau kad savininkai bus tokie "paprasti" žmonės , niekad nepaliko bėdoje , visad suteikia reikiamą informaciją , nepalieka bėdoje . 
Atsimenu serverio startą . Žmonių buvo begalė , serveris net lūžinėjo nuo žmonių skaičiaus , aišku neapsėjome ir be kenkėjų kurie žūt būt stengėsi viską sugadinti . Jei gerai prisimenu po "pirmojo" starto serveris užsidarė keliom dienomis . Prisijungus viskas buvo iš naujo , dauguma žmonių tiesiog nusprendė nebežaisti antrą kartą , nes jiems buvo labai sunkūs apmokymai . Tokių apmokymų nesu matęs , vienas iš unikaliausių dalykų vos prisijungiant į serverį .
Pirmosios dienos serveryje buvo įdomiausios . Visi žaidėjai , dirbdavo kiek galėdavo , kad tik užsidirbti pinigų mašinoms , teisėms ar ginklams . Labai džiugu kad savininkai išlaiko tinkamą ekonomiką serveryje , džiugu kad kainos nėra kosminės . Buvo metas , kuomet serveryje atėjo "krizė" žaidėjų skaičius tiesiog ištirpo , žaidė apie 40 žaidėjų , bet savininkai nepalūžo , darė atnaujinimus , ir turime puikų rezultatą . Serveris yra populiariausių serverių sąraše .
Serveryje niekada netrūko veiksmo , daug darbo buvo sutelkta gaujų sistemoms , unikalios gaujų sistemos tiesiog kėlė blogiukų populiaciją serveryje . Įvairūs eventai , mašinų lenktynės , drag'ai , ir t.t . Pagyvina visą žaidimo procesą , daugeliui tikriausiai teko pirmą kartą sėsti už tokių transporto priemonių vairo kaip SandKing , Bandito , Hotring ir t.t . Serveryje buvo sukurta daug įdomių sistemų , kaip pasiekimai , labai daug darbo skirta darbams be pakvietimo , sistemos tikrai nerealios , dauguma net neina į darbus su pakvietimais , nes ir šiuose darbuose yra ką veikti .
Dauguma žaidėjų serveryje stengėsi palaikyti gerą žaidimą , galiu teigti kad mes patys prisidėjome prie geros atmosferos atsiradimo .

Niekad negalvojau kad iš GRP pobūdžio serverio , galima išspausti tiek daug . Šis serveris yra vienas unikaliausių Lietuvoje , labai džiugu ! 

Ačiū , kas nepatingėjo viską perskaityti . Galima prirašyti labai daug , bet niekas nenorės tiek daug skaityti . Todėl viską apibendrinau ir išsakiau savo nuomonę trumpai . Sėkmės žaidžiant , o aš bėgu atnaujinimų tikrint :)
(pridėčiau ir daug nuostabių akimirkų iš serverio gyvenimų , tačiau taisyklės neleidžia ;x)

Redaguota Sabas_Brown

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Niekuomet negalvojau kad savininkai bus tokie "paprasti" žmonės , niekad nepaliko bėdoje , visad suteikia reikiamą informaciją , nepalieka bėdoje . 
Atsimenu serverio startą .
  BRUUUH CMON'? trys kart,rašiau į skypę,gmaila dėl unban'o forume bbž už ką nieka neatsake :DDDDDD LMAO

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:
• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.