Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Nico_Moretti DP

Stumiu_Daug

Rekomenduojamas pranešimas

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Stumiu_Daug

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Nico_Moretti best DP  lavonas

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Grybas kažkoks gavęs direktorių prižiūrėtoja, renka direktoriu 2 savaites, vapšie neatsakingas merkęs ant visko, projektas nori būt populiarus, bet toki lavonai kaip šitas veikėjas, dėl to visiškai nesistengia, nejaučia, kad turi pareigas ir t.t, tai *cenzūra*uj tu renki jei nesugebi išrinkt, o jei merkęs esi ant prižiūrėtojo posto, tai palik, užleisk tiem žmonėm kurie tikrai stengesi, grybas esi tu, negaliu kaip nervuoja toki, atsižvelgti administracija, žiūrėjau daug temų nemačiau, kad dar tiek laiko direktorių rinktų, kaip ir kituose projektuose max 5 dienas renka, neduokit tokiem vaikam postų kurie žiūri visiškai neatsakingai. Peace. R.I.P Nico_Moretti best DP

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Viskas akivaizdžiai yra forume 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žinau, gal būt aš čia ir gausiu eilinį karą nuo moderatoriaus kažkokią tai nuobaudą... Bet žinai, Nico_Morreti'is turi didelę patirtį furistuose ir tikrai žino ką daro ir turi savo nuomonę... Direktorius atsiprašau jai klystu... buvęs, neišmestas, pasitraukęs gal būt pats tačiau jis dabar direktoriaus pavaduotojas...  _Grybas kažkoks gavęs direktorių prižiūrėtoj" Žmogau kai tu pasieksi tai SAMP.GREENSIDE.LT Projekte keik jis tai bus tikrai ne tai kad šaunu o tai mldc... bet sakau dėl to nes žinau kad tu tikrai tuo niekada nepasieksi kiek pasiekęs tu... tad čia nepūsk savo nuomonės jai peiki tai įrodymai kur ? Su tavo tokia temą 100% temą atmes... ir tai ką vadini: " vapšie neatsakingas merkęs ant visko" - Kaip ir minėjau jis žino ką daro ir ne "Naujokui" mokinti direktorių... ir 100% tu bandai jį išmesti ir tikėtis patekti į jo postą... ną tai tiesiog tavo svajonė - bet esmė tame kad svajonės nekainuoja... ir beto kaip sakai:  R.I.P Nico_Moretti   Dar toli gražu iki tol... tai krč :* tau..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Direktorių rinkimų mechanika veikia truputi kitaip nei tuose projektuose iš kurių ateina tokie kaip tu.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.