Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.7] Antras darbas?

Vainius_Boykaa

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąSiulau padaryti, kad leistu dirbti du darbus. Vienas su direktoriaus pakvietimų, kitas be. Nedarbo laiku galėtum dirbti darbą be pakvietimo, kadangi padarius darbų pasiekimus, būtų sunkoka visiems pasiekimams įvykdyti, bent jau ilgą laiko tarpą tai užimtu norint visus pasiekimus ivykdyt. Taigi, esmė ta, kad ne darbo laiku galėtum dirbti kitą darbą be pakvietimo ir jį keisti kada panorėjus. Kad nereikėtų direktoriui ar pavaduotojui nuolatos stebėti darbuotojų, padaryti darbo grafiką, kurį galėtų redaguoti tik direktroius. Ir esant darbo laikui neleistu persirengti kito darbo unifrmos t.y darbo be pakvietimo.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, gal tai ir skamba absurdiškai, bet manau, kad tai nėra prasta mintis. Tai būtų lyg antras darbas, ir paįvairintų kasdienybę, bet svarbiausia mintis tai kad leistu karts nuo karto vykdyti darbo pasiekimus darbe be pakvietimo kada darbo laikas baigtųsi darbe su pakvietimu.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.