Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atsiliepimas apie projektą by Matthew

Matthew_James

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai.

Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto.

Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia?
Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau čia ir nė karto ten neprisijungiau, tiesiog noro 0 ten žaisti, kai viskas stovi vietoje, matai vis tuos pačius veidus, nes naujokų ten nėra, o jei ir yra, tai eilinis čyteris.

Kas labiausiai patiko čia?
Ojjj, galėčiau vardinti ir vardinti, tačiau net iki rytojaus ryto nebaigčiau rašyti, tad parašysiu svarbiausius dalykus.
Visų pirma - administracija. Šio serverio administracija yra x kartų aktyvesnė, nei praeito serverio kur žaidžiau. Vietoje "x" galite rašyti kiek norite skaičių ir tai bus tiesa. Tėvukas į serverį prisijungia kelis kartus per dieną, prižiūri serverį, ar net eventą padaro, ką pamatyti kitur yra retas atvejis. Aivaras galima sakyti kuria visą šį projektą, skriptina, net negalvoja apie kažko kopijavimą nuo kito serverio, kiekviename serveryje išvysime kažką unikalaus, kas patrauks akį ir norėsime išbandyti.
Kitas dalykas, kuris patiko, kad čia yra smagu dirbti darbus be pakvietimo. Tuo pačiu atsirado darbo medaliai ( /dpasiekimai ) ir esu užsibrėžęs tikslą pasiekti auksinį 10 medalį picerininkuose. Atrodo durnas tikslas, tačiau ar daug tokių, kurie sugebės pasiekti tai? Tik laikas parodys. Kalbant apie darbus su pakvietimu - gryna loterija. Kai pamačiau, kad į taksi firmą forume užpildė beveik 150 žaidėjų jau supratau, kad man šansų praktiškai nėra. Aišku, nepatekau, tačiau net neliūdėjau, nes konkurencija buvo nežmoniška, kituose serveriuose to nematyti. Bandžiau į medikų firmą žaidime, taip pat loterija, surenka kelis ant mašinos ir įveža į garažą kaip kokius pagrobtuosius. Tačiau gaila, jog čytas mane išnešė iš atrankos ir kelio atgal nebuvo. Tačiau neliūdžiu, nes kaip ir sakiau - didžiulė konkurencija. Šiame serveryje patekti į darbą tas pats, kas ryžyne patekti į direktoriaus kandidatus ( bent jau mano akimis ).
Dar kitas dalykas - kolektyvas. Dauguma nekenčia tų ryžo servo žaidėjų, nes jie sukuria blogą atmosferą. Nepergyvenkite, šio serverio žaidėjų pagrindas sudarytas iš daugelio ryžyno žaidėjų. Dabartiniai tvarkos prižiūrėtojai beveik visi iš ryžyno, buvęs pagr. administratorius, dabar prižiūrėtojas Marko taip pat iš to pačio ryžyno, net pats Mafijos_Tėvas iš ryžyno, kol nesugalvojo pradėti kurti savo projekto, nes Edga nepastebėjo jo darbo ir bijojo, kad jo darbų hostingas neišneš ir lagins. Tačiau pažiūrėkit ką jis sukūrė - šį nuostabų serverį. Tad neverkit, kad čia ryžyno pabėgėliai susirinko pažaist, pusė jau pabėgo atgal, pasiliks čia žaisti palyginant maža dalis, tad nepradėkit verkt. Prisipažinsiu, pats esu iš to ryžyno serverio, buvau čia žaidęs ant starto gal porą savaičių, nežinau kodėl, tačiau nusprendžiau pereiti atgal. Dabar vėl žaidžiu čia ir tikrai nesigailiu, jog visą tą šūdą palikau užnugaryje.
Dar vienas žaidėjų mažai kalbamas dalykas - apmokymai naujokams. Dar nei viename serveyrje nemačiau apmokymų, kuriuose reiktų pačiam dalyvauti, o ne tik skaityti. Nuo tavęs priklauso su kiek pinigų kišenėje pradėsi, o tas stumia tave į priekį siekti geriausio rezultato. Pamenu dar starto dieną, kai Tėvas visiems prisijungusiems davė teises, nes jas išsilaikyti buvo neįmanoma, tiesiog neužteko mašinų ir buvo nesveikas lagas. Darbų be pakvietimų transporto laisvo net nebuvo. Per pirmąsias atrankas į darbus su pakvietimu susirinkdavo beveik visi prisijungę žaidėjai. Pačiam teko starte dirbti DPD, vežiojau pastoviai kažkokį krovinį, nes už jo atvežimą žiauriai daug eurų gaudavom, pamenu dar Marko dirbo kartu DPD, irgi vežiojo tą patį krovinį.

Kažkaip keista, tačiau serverio minusų nemačiau nei vieno. Galbūt dėl to, jog esu pakerėtas šio serverio, net nežinau..
Daugelis manau visko net neskaitė, tačiau tie kurie perskaitėte ačiū, jog nepagailėjot laiko paskaityti mano rašliavos apie grynsaidą.
Myliu, bučiuoju ir iki pasimatymo serveryje!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
39 minutes prieš, Matthew_James said:

šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris.

 

Gerulis šitas : D : D

Kalbant apie atsiliepimą, išties rišlus ir įdomus. Asmeniškai aš, rašydamas atsiliepimą būtent apie šį projektą, nepridurčiau ir nelyginčiau jo su kitu, na, bet darbą atlikai gerai, nes skaityti buvo įdomu. Šaunuolis, sėkmės ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gražu ir malonu skaityti tokį rišlų tekstą. Šaunu, kad nepatingėjai ir išdėstei savo mintis! Man, asmeniškai, šis serveris taip pat paliko didžiulį įspūdi, Niekur kitur nesu matęs panašių serverių, kuriuose būtų taip įdomu dirbti darbus net be pakvietimo. O ką jau kalbėti apie visas sistemas bei jų pritaikymą... Galiu pasakyti, jog čia tvyro nuostabi atmosfera. Linkiu sėkmės keliant šį amazing projektą į aukštumas, nors jis, žaidėjų akimis, jau ir taip jose!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:
• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.