Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

We Are Mercenary [Muzikos Kanalas]

Dwayne_Fernandez.

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Fernandez

2. Kokio stiliaus šios dainos? (repas, pop, įvairios ir t.t.): Įvairios

3. Grojaraščio nuoroda (įsitikinkite, kad grojaraštis padarytas viešas, kad jį galėtume sekt visi norintys): Bus apačioje

377c6659324135040dbf6ca3ff744b24502.png

 

Sveiki, skaitantieji, šiandien noriu jums pasiūlyti naują youtube muzikos kanalą pavadinimu Mecernary. Š iame kanalearrow-10x10.png aš keliu Chill, Relax, Deep House, Vocal Deep house, EDM ir Tropical house muziką. Tai čia yra kaip ir hype, betarrow-10x10.png tuo pačiu ir chill muzikos. Kodėl turėtumėte pasirinkti būtent šį kanalą, o ne kokį nors kitą kanalą? Tai yra todėl, kad šio kanalo aktyvumas yra tikrai geras, keliame normaliai į dieną nuo 2-jų iki 5-ių dainų, bet jai jau su neaktyvėjam tai pasistengiam įkelti bent 1 dainą į dieną. Taip pat klausomės ką šneka klausytojai, ieškome muzikos kurį ne tik mums patinka, bet ir klausytojams, populiarios muzikos mūsų kanale galite pamatyti, bet mūsų tikslas yra surasti kuo naujesnę ir geresnę muziką. Aišku, mes taip pat bandome platinti jaunus artistus, na sakykime jei esate dj ar šiaip daininkas ir kuriate savo unikalią muziką tai mes mielu nori ją įkelsime tik, kad būtų mūsų youtube muzikos žanro. 

 

Mūsų youtube kanalas - ČIA - Nepamirškite prenumeruoti

 

Asmeninis prisistatymas

Mano vardas yra Modestas, man yra 15 metų, esu gimęs Lietuvoje, Plungėje. Dabar gyvenu su tėvais užsienyje ( Norvegijoje, Bergene ) Esu 10-okas mokykloje pavadinimu "Rothaugen Skole". Š iuo metu nieko nelankau tik užsiėmu hobiu "Street workout", taip pat laisvalaikiu, būnu su draugais, sėdžiu prie kompiuterio, žaidžiu arba užsiėmu muzikos kėlimu ir ieškojimu.

 

Mūsų youtube kanalas - ČIA - Nepamirškite prenumeruoti

 

Mūsų tikslas, kodėl sukūrėme kanalą?

Sukūriau kanalą ne dėl to, kad iš jo pasipelnyčiau, betarrow-10x10.png vien dėl to, nes turiu svajonę ir ją bandau įgyvendinti, ir tai yra mano startas. Svajonė yra labai paprasta. Noriu būti žinomas DJ, žinau, kad iškart pasakius žinomas ir DJ tai yra sunkus darbas. Vis dėl to išpopuliarėti būnant dj yra gan sunku, betarrow-10x10.png jei rodai savo kūrybišką muziką, savo įgūdžius su "DJ Board" tai manau tai įmanoma. Taigi, dabar sukūriau kanalą, ten keliu deep house, vocal deep house, chill, relax dainas ir po kiek laiko pradėsiu kelti net savo remixus, ir dar po kiek laiko savo sukurtus gabalus. Taip pat manau po kelerių metų, o gal net anksčiau pradėsiu kelti savo "DJ Board" įgūdžius, kuriuos būsiu išmokęs ir tuo pačiu gal kažkada pabandysiu parodyti kaip ką padaryti.

 

Mūsų youtube kanalas - ČIA - Nepamirškite prenumeruoti

 

Kaip galite man padėti su kanalu? 

Na svarbiausias dalykas mūsų kanalearrow-10x10.png yra klausytojai, mes nenorime kad jie mūsų kanalą paliktu dėl 1-os blogos įkeltos dainos tą dieną. Dėl to, mes stengiamės įkelti daugiau nei 1 dainą į dieną, kad jai klausytojui nepatiks pirmoji, tai gal patiks antroji. Taigi pirmasis žingsnis mums padėti yra labai paprastas, manau tai net lengviausias būdas - galite mums padėti jei tiesiog parašytumėte nuomonę apie mūsų kanalą, net galite mums tiesiog pasiūlyti tam tikrų dainų. Antras žingsnis yra visa laikis vaizdo įrašų peržiūrų palaikymas. Manau, tai yra labai sunkus dalykas naujam kanalui, vis dėl to kai kurios dainos turi virš 300 peržiūrų ir kitos nei 50 nesurenka. Dėl to mums reikia, kad žmonės žinotu ir kitas mūsų keliamas dainas. Dėl peržiūrų jūs galite mums padėti, jai išsiūsite Skype botą kiekvieną dieną, aišku čia savanoriai. Jai susidomėjote tai kontaktai bus apačioje.
 

Gabalėlis mūsų duonos

 

Kaip mus galite surasti / susisiekti?

Facebook Puslapis - ČIA

Youtube Kanalas - ČIA

Snapchat - Mercenariie

 

Mūsų playlistai

Chill - ČIA

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.