Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[D.U.K] Kaip apsisaugoti nuo vaikų su stresseriais.

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Labas vakaras, šioje pamokoje duosiu keletą būdų kaip apsisaugoti nuo ddos/DoS atakų individualiam asmeniui. 

Dažniausiai daug kas priklauso nuo to per kur siunčia jums ddos/Dos atakas. Ir kiek jų siunčia per sekundę.
Dabar trumpai paaiškinsiu kas yra ddos/DoS ir koks jų skirtumas

 


DDoS: DDoS yra beveik tas pats kas ir Dos,bet skirtumas rezultatuose yra masinis.Kaip ir jo pavadinimas siūlo,DDoS ataka paleidžiama naudojant paskirstytų kompiuterių metodą dar žinoma kaip „Botnet armija“.Šis procesas apima kitų žmonių PC apkrėtimą virusais,kurie suteikia botnet savininkui priėjimą prie apkrėstų PC.Šį kart apkrėsti PC būtų naudojami kaip papildomam serverio floodinimui norint gauti visišką serverio / svetainės valdymą.Ši ataka paveikia aukos kompiuterį -> Serveris daugiau nei paprastas DoS serveris,nes naudojamos kelios jungtys norint paveikti vieną jungtį.


Dos: DoS ataka naudoja vieną kompiuterį / interneto ryšį serverio floodinimui su (TCP / UDP) paketais.Šios atakos tikslas viršyti serverio srautą / kitus resursus.Tai iššauks Denial of Service (serverio neigimas,atsisakymas) bet kam,kas bandys pasiekti serverį ar svetainę..

Kitaip tariant jeigu kažkam neaišku, DDoS yra daug kompiuterių , gali būti ir šimtai. O DoS kaip dosina vienas individualus asmuo.

Tai ir kaip gi apsisaugoti? Ar tai išvis įmanoma?
Galiu drąsiai teikti jog įmanoma, su šiais dalykais dirbu nebe pirmi metai. Turiu daugybe priešų, kurie net iki šiol mane bando kiekviena dieną liaudiškai tariant ,, UŽDOSINTI " atjungti internetą siusdami didžiuli packetų kiekį, tačiau jiems nebe pavyksta. Todėl, jeigu vadovausites mano variantais - tikrai bent kažkiek pavyks apsisaugoti. 

Pirmiausiai, niekada nedalinkite savo skype kontaktų be reikalo. Daug esu išgirdęs, jog žmones apsisaugo savo skypes žiūrėdami tutorialus, kuriose demonstruojama kaip užblokuoti kelia resolveriams per skype. Tačiau tai nepadeda, nes dažniausiai jeigu tai žmogus rimtas ir jis daug dirbęs su šituo reikalu. Tikrai nenaudos paprasto resolverio, naudos gerai suprogramuota programa kuri per apsaugas išgaus jūsų realaus laiko IP adresą. Todėl pasikartoju, niekam nedalinkite savo skype kontaktų, ar kitokiu kontaktu per kurios būtų galima išgauti ip adresą. O jeigu jau nutiko taip, jog jūsų ip adresą išgavo užblokokite skypeje ir praneškite kaip bandymą kenkti.

(Kalbu pirmam variante būtent apie šį būdą, jis nepadeda )cPJgmHZ.png

Antras būdas, nevaikščiokite į nepažįstamus serverius kuriose gali išgauti jūsų ip adresą. Tarkim gaunate žinute , kontekstas gali būt panašus gali but ir kitoks ,, Svx kuriu serveri gal padetum istestuoti? nes reikia zmogaus ateik i si samp serveri: 86.97.14.285 " Ir kaip nueisite į serveri, serverio kūrėjas pamatys jūsų esama IP adresą. Ir jeigu jis norės galės jį paplatinti, arba pats nudosinti jus jeigu turės dėl ko. Todėl nelyskit į nepažįstamus serverius, žaidimas gali būti betkoks.

Toliau, jeigu atsitiko taip jog dosina/ddosina. Pabandykite parsisiunte programa WIRESHARK pažiūrėti ar dosina ar siunčia paketus pastovus ip adresas ar daugybė ip adresų. Jeigu daugybė, kaip išsigelbėti parašysiu apačioje. O jeigu pastovus ip adresas, siūlyčiau nusikopijuoti ip adresą ir užblokuoti jį per firewalla. Jeigu tai nepadėtu, visada galite paskambinti savo interneto tekejams ir pranešti, jog dinginėja internetas iš niekur nieko. Arba pasakyti tiesiai šviesiai jog gaunate dos/ddos atakas ir jie sustapdys srauta, pasieme ip adresą padarys taip jog tas veikėjas gaus nemenka baudelę ! 
Tačiau neapsigaukite, nevisada firewall'as yra pajėgus padėti.

Jeigu mano nurodyti būdai viršuje nepadėjo, aš turiu dar viena kuris jums tikrai turėtu padėti. Taigi žinau aš jus, mažieji hakeriukai kiekvienas turit bent po viena liaudiškai vadinama ,, IP CHANGERĮ " arba kitaip VPN. Taigi, atsisiunte VPN jį pasileidžiate ir kaip gaunate didžiulį ddos/doso srauta trumpam išjungiate ir įjungiate internetą ir greitai pasileidžiate VPN. Tuo tarpu kol būsite įjunge vpn, jus būsite saugus.

Kaip apsaugoti pilnai skype? - taigi, atsidarykit notepadą, įklijuojate šį kodą - 

Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
ss= objShell.RegRead ("HKEY_CURRENT_USER\Software\Skype\Phone\SkypePath")
ss= """" + ss + """"
'Add Block rule
objShell.run "netsh advfirewall firewall add rule name=""SkypeBlockTCP"" dir=out action=block program=" + ss + " enable=yes protocol=any profile=any"
'Add Allow rule
objShell.run "netsh advfirewall firewall add rule name=""SkypeAllowToProxy"" dir=out action=allow program=" + ss + " enable=yes remoteip=127.0.0.1"
'Turn On firewall
objShell.run "Netsh advfirewall set allprofiles state on"
msgbox "IP adresas sekmingai apsaugotas (GREENSIDE.LT FOREVER YOUNG)"

Išsaugokite faila formatų .vbs pavadinimas gali būti koks tik norit, ir atidarote. Sveikinu, ip adresas jūsų apsaugotas.

Teikiu individualia pagalba žmonėms, kurie susiduria su tokiomis problemomis, ar šiaip turi klausimų. Visad esu pasiruošęs padėti, todėl jeigu kyla jums klausimų rašykite man į privačia pašto dežutę ir atsakysiu į jums neaiškius klausimus.

Pamoka rašyta mano, draudžiu ją be mano leidimo kopijuoti ir platinti kitose forumuose.  Forever_Young.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.