Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kur sąžinė ? HELP ! Marius_Mallboro

Lukis_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukis_Weed

2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Marius_Mallboro, Coca_Cyka

3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Daugelis sakys, kad esu pats kaltas ir panašiai, bet tai nereiškia, kad yra sažininga kai iš manes nuperka sultaną už 222 eurų :D Esu serveryje naujokas, su sistemomis dar pilnai nesusipažinau, bet kaip čia taip gavosi kad pardavinėdamas sultaną vietoj 222k pardaviau už 222 eur galvoje manau buvo įstrige žodžiai 222 k .. Nu ir pardaviau savo sultaną jam už 222 eur, o kai pasakiau, kad prašau gražinti, gali dėl manos klaidos sultaną imti už 200k jis tiesiog pasijokė, pasakė, kad pats kaltas ir turisi mano sultaną. Į serverį emigravau tikėdamasis sutiktu gerų žaidėjų, sąžiningų tokių kaip šitas "bahuras", bet nebeatrodo, kad serveris skiriasi žaidėjais nuo "ryžino" čia išsiskyria sistemos, bet esmė ta, kad esu vapšie basas, net neįsivaizduojat kiek vargo buvo nusipirkti sultaną tokiam kaip man, o db nk neturiu nes kažkoks Mallboro *cenzūra* ir pasiėmė sultaną už mažą kainą dėl mano klaidos. PRAŠAU SUPRATINGUMO. dabar įsivaizduokit save mano vietoje, manot geras jausmas, ir dar kai bando pasiulyt mažesnes sumas tokias kaip 120k ir pamiršk ten krc, viskas, manau jis turėtų būti sažiningas ir atiduotų pinigus kodėl gi ne, pvz Egidijus_Keza jeigu jis būtų gavęs sultaną už 222 eur tai nemanau, kad jis būtų bėgęs kai myžnius (pvz man keza yra pardavęs tdėžę už 1600 eur bet jam gražinau pinigus) kur šitame serveryje sažiningumas, jei man tiesiog susimaišė galvoje, nesuprantu bajerio... Kaip viskas vyko po pardavimo ? jis tiesiog bėgo nuo manęs ir tada atsiteleportavo Coca_Cyka, jis pradėjo mane įkalbinėti, kad gaučiau ten 120k ir vsio pats kaltas aš nesutikau pasakė viso gero nu ir va GS žaidėjai.

mano prašymas pagalbos būtų toks, jeigu kažkiek turit sažinės gražinkit pinigus nors 180k, kurie yra man labai reikalingi, gal koks serverio pagalbininkas tiesiog priverstu juos gražinti man pinigus, nes tikrai buvo įdėta ne mažai darbo ir laiko, kad galėčiau visą tai turėti ir prarasti ... mes esame žmonės ir visi darome klaidų, bet kodėl čia taip elgtis be pagarbos sąžinės, sąžiningumo nu krc tikiuosi pagaunat kampą, jeigu reikia dar kažką paaiškinti sakykit, bet tikiuosi labai, kad pinigai bus gražinti .....

7eba7392ea91cdf03fea3179bb6fa66f234.png

5d79100c56cb510b1324fd530c7d1765867.png

cc98684f2afdb35c2a392f531271944e426.png

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas mes su Mariu sėdėjome vienam ts kanale ir kaip jis pasakė kad priko sultan už 222 euru tai pasakiau gal man parduosi už 200k sako gerai tik padėk įkalbėti ir aš sutikau. O dėl pinigu tu gi pats sutikai kad 12O.OOOK duotum tau tai ką tu čia dabar verki? 

 

Beto Marius man norėjo už 200k praduot mašina bet atidavę daviau jam 190k nes buvo sprogusi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galvojau, kad niekas nepadės, bet Rokas sakė parašyt šią temą, taigi taip ir padariau tigi basas nenorėjau likti ant gruzo vaikai pasodinot tai pasiėmu 120k ir lieka 80k kuriuos teks priverstinai atiduoti cj :D net ir už 200 gauti sultaną per gerai tai nžn apie ką kalbą eina, nes aš nepardavinėjau už mažiau negu 220 jis pats prašė už tiek parduoti jei man nepasisekė tai nereiškia kad jis turi turėt tą sultan free ir dar krc tau perdavė tai gražinsit man man nesvarbu kas kur tiesiog tai mano ir jei norit 200k man ir vsio laisvi sultan už 200k ... bla bla bla kas to nenorėtu dar tuo labiau, kad jis pats pasiulė 220 nu krc nereikia naudotis mano klaidomis ir nekomentuok ne tau spresti kas bus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dar karta aš čia nepričiom aš pirkau sultana už 190k nes buvo susprogusia. 

Jis man atidavę sultan netičią bet aš jam  190k daviau už jį. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesuprantu, ką tu nori pasakyti, tu pirkai iš žmogaus (tavo draugelis geras) sultaną, o tas sultanas buvo nupirktas iš manes per klaidą vos už 200 ir tas mallboro galvoją, kad jau turtas pas kitą tai jis apsisaugojęs ar ką ? žmogau protingesnis atrodytum jei nekomentuotum ir nesikištum ..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kas kaip moka tas taip sukasi :D ar tu čia sukiesi ? mano klaida, iš pradžių sako 200k gali duoti kai pasakiau ok, tada bando įmazint 150k paskui vapšie kai šovė 120k galvojų į servą brangiau parduot, nu tai krc jau geriau paimt tai ką siulai nei visai ant ledo imt pasiėmu 120 ir likusius gražinsit tokiu būdu, nejaugi šitam serve taip galima prasisukti ant pinigų ? eik ir dirbk nekomentavęs ...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tr. priemonė pas mane. Norėdamas ją atgauti susisiek su manimi. Žaidėjas, iš kurio buvo atimta tr. priemonė - atgavo pinigus už pačią tr. priemonę ir /tdeze kurias sunaudojo.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.