Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Šauni idėja taksi darbui

Tim_Leo

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tim'Leo.

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti senąją sistema su paprastom taksi mašinom, nes dabar pilna iškvietimų, mes visi stovim bazėje ir negalim dirbti, nes nėra nė vieno laisvo transporto, visi užrakinti. O pirkti ir mokėti pinigus darbo direktoriui už kažkokias nesąmones visiškai nesinori, pavyzdžiui mes dirbam tam, kad užsidirbt pinigų, o ne tam, kad juos išleisti... Verkiant reikia normalios senos sistemos, kad visi galėtų imti tiesiog mašinas ir sau ramiai darbuotis.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Naudingas tuo, kad nereikėtų stovėt bazėj ir laukti kol kažkas iš darbuotojų atsijungs ir atlaisvins mašiną + bus daugiau dirbančių darbuotojų, nes bus laisvų mašinų, niekas nesipeš dėl jų.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereikia, skėliau viską tiesiai šviesiai kaip skundą ir ramu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PRIEŠ. Kodėl? Sistema yra gera, ir prie jos Aivaras ilgai sėdėjo ir dirbo. Tiesiog, reiktu daugiau transportų įdėti (pvž, be pakvietimo, nueini ant pickup ir pasiėmi mašiną), taip pat reiktu ir su direktoriaus pakvietimų darbuose. O šiaip nieko keist nereikia, tik tai padaryti ir viskas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pirmą, sistema yra unikali ir jokių priekaištų šiai sistemai nėra, ir neturi būti. Antrą, tokius dalykus, t.y. kad nėra darbinių tr. priemonių turi žiūrėti direktorius ir spręsti, kaip ką daryti. Trečia, sakai užrakintos? Tai spręsk su direktoriumi, taip pat, nutarkit, kad pvz, tik 3 mašinos gali būti nuosavos. Ketvirtą, VISAI NE ŠAUNI IDĖJA.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.