Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Policijos Departamento direktoriaus rinkimai: ar nugalėjo principai?

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Sulaukiau nemažai neblogų kandidatūrų ir nusprendžiau, jog derėtų pakomentuot kiekvieną laišką, iš 7 tik vienas buvo parašytas atmestinai, tad tikiuosi, kad likusieji atsižvelgs į pastabas ir kitą kartą pateiks dar stipresnes kandidatūras, kadangi potencialo tikrai turite ir tikiu, kad labai netolimoje ateityje su kai kuriais teks susitikti direktorių chat‘e.

 

 

Įdomus faktas: dažniausiai pirmasis kandidatūrą į direktoriaus pareigas pateikęs žaidėjas direktoriumi netampa, labai dažnai dėl to, jog labai skuba ją pateikt, o skubant kokybės būna labai mažai, juk atranka vyksta ne vieną ir ne dvi dienas, galima būtų ir išnaudoti tą laiką tam, jog pateikti kažką stipresnio negu tris gfx‘us, atrankos į PD firmą šabloną ir porą protingų minčių. Šios pastabos skirtos kandidatui Nike_Silver, teigi man, seneliuk, kad turi čia visokių idėjų, taktikų, įdomybių, bet kažko tai neužtikau šitų dalykų tavo rašto darbe, kaip čia taip gavos? Taip pat atrankų mechanika – numetei man čia savo atrankos į firmą šabloną kuris užima pusę tavo laiško, bet klausimo iki galo, visgi, neperskaitei. Derėtų pasidomėti ir dabartine PD firmos situacija serveryje, ne tik paskutinį atnaujinimą pasiskaityt, esant tokiam žaidėjų susidomėjimui šiuo darbu su retai vykdomomis atrankomis ilgai neišgyventum, o tavo priemonės susidomėjimui šia firma didinti taip pat abejotinos.

 

Palaikyti tvarką miesteliuose panoro ir didžioji youtube žvaigždė – Cleme_Tean. „Nenorėjau prirašyti daug nereikalingos informacijos“ prieš prieinant link tokios išvados nepakenktų ir reikalingos informacijos parašyt, visi man čia žadat visokias nematytas idėjas, kurios iš karto padidins žaidėjų susidomėjimą teisėsauga, darbuotojus skatins išdirbti žymiai daugiau negu 7 dienas, bet nematot reikalo jų aprašyt, nors puikiai žinot, kad aš labai norėčiau jas matyt, tuomet ir tikėt galima, jog tikrai turit kažkokių idėjų. Vienintelė priežastis kodėl pildai – veiksmas su gaujomis, tačiau gaujų nebeturime virš mėnesio, o ir būsimoji gaujų sistema negarantuoja dažnų susišaudymų tarp teisėsaugos ir gaujų, dabar man aktualesnis yra tas, kuris užsiims miestelio tvarkos palaikymu ir galbūt net gerinimu, o ne tik apsiverkusiu gaujinių koncentracijos didinimu.

 

Prisipirkęs visokių medinių šaukštų, baronkų ir kito, nelabai reikalingo, stuff už trigubą kainą Kaziuko mugėje, rinkimuose nusprendė sudalyvaut ir Kazys_Grinius. Pradžiai ta pati problema kaip ir aukščiau išvardintiems kandidatams: „susidomėjimas bus didelis“, „daugelis žaidėjų norės pažiūrėti ką naujo atnešiu į firmą“, šaunu, maladec, o kur priemonės, kaip planuoji tą daryt, ką naujo įneši? Dar vienas niuansas, jog neturėdamas jokios vadovavimo patirties kandidatuoji į firmą, kuriai direktoriauti sunkiausia, matau aš tavo norą, motyvaciją, bet su patirties stygiumi visa tai labai greit išgaruos, o ir pati karjera gali baigtis nesėkmingai, tokių jau buvo ne vienas ir ne du, kai kurie net gebėjo gerai eiti pavaduotojo pareigas, bet visiškai nesusitvarkė su direktoriaus pareigomis, tad pradžiai siūlyčiau išbandyti savo jėgas kokios neutralios firmos direktoriaus arba pavaduotojo kėdėje.

 

Sekantis mano akiratyje Geranimo_Danger, dirbant taksi firmoje tave taip traukė grįžt į PD, bet tada kokio velnio užsimanei kandidatuot į taksi firmos pavaduotoją, huh? „Visus kitus aspektus kuriuos turėtų turėti policijos pareigūnai“ O tai kokius aspektus jie turėtų turėt? Kandidatuojant į tokias pareigas jau lyg ir turėtum konkrečiai žinot. „Unit‘ų“ sistema skamba visai neblogai, bet neefektyviai, nebent kol nevyks joks veiksmas siųsi juos į gatves, nes kitu atveju „Swat“ ir „Gang“ unitai didžiąją savo darbo laiko dalį praleis bazėje šaudydami vieni į kitus arba keldami ridą. Idėjas galima buvo išvardint ir visas, aš jų plagijuot ar platint nesiruošiu, o jums tai yra nebloga galimybė sustiprinti tą teiginį, jog tikrai turit kažkokių idėjų ir gebat sukurti kažką daugiau negu rangų ir algų sistemas. Abejotinas ir susidomėjimo firma didinimas, visus čia planuoji pritraukti idėjomis, kurių nežinia ar bent turi.

 

CV laiško punktus reikia skaityti iki galo, Tadai_Nba, antraip paliksi man nekokį įspūdį – ką gali žmogus nuveikti pareigose, jei jis net sakinio iki galo perskaityt negeba? Smagu, jog nori firmoje palaikyti griežtą tvarką, bet nejaugi manai, kad vien tik to užteks, jog į tavo firmos atrankas rinktųsi ne tik niekur negalintys įsidarbint čiuveliai, bet ir potencialūs žaidėjai, su kuriais sąvoka „tobula komanda“ PD firmoje skambėtų visai realistiškai? Naujovių-idėjų, kaip matau, neturi, nedžiugina, bet ne visi mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis nematytomis sistemoms, nepaisant to, kad tai yra viena įdomesnių direktoriavimo veiklų, žinoma, tą gali kompensuoti labai gera atmosfera ir firmos kolektyvas, bet tą padaryti yra žymiai sunkiau. Visa kita daugiau ar mažiau yra gerai, sveikinu su nebloga kandidatūra.

 

„Aš nemėgstu tokių žmonių kurie gave pareigas jeigu įsivaizduoją kad jie dievai dievaičiai, fu išvis tokių negerbiu plius pajemu ir nuleidžiu ant žemės jeigu pradeda jau perdaug įsireikšti.“ Štai tokių frazių rinkinuką man paliko Arnas_Eko. Patarimas tau: prieš rašant savo CV laišką į direktoriaus pareigas reikia persiskaityt ko iš tavęs yra reikalaujama ir tik tada pradėti rašyt - be prisistatymo ir pagalbininko pasirinkimo esu palikęs dar ne vieną ir ne du punktus.

 

Na ir desertui pasiskaitome Pofka_Salivop laišką. Aiški ir logika paremta ideologija leidžia suprast, kad kandidatas patirties teisėsaugoje tikrai nestokoja, idėjų taip pat netrūksta, nors kai kurios gali būti per daug sudėtingos šio serverio visuomenei ir gali tekti jų atsisakyt - mąstančios personos šiame serveryje yra nykstanti rūšis. Toliau viskas yra gerai, dėkoju už stiprią kandidatūrą kurių labai trūksta renkant teisėsaugos firmos vadovus.

 

 

Galutinį sprendimą priimt buvo nelengva, daug įtakos turėjo principas, jog neturėčiau duot pareigų tam, kuris nelabai čia ir žaidžia, tačiau šįkart nusprendžiau, kad teks priimt sprendimą šį principą ignoruojant, kadangi manau, jog atgaivinti šią firmą galėtų tik Pofka, kiti kandidatai nėra blogi( neskaitant to vieno ), tačiau dauguma jūsų pasiektų geresnių rezultatų direktoriaujant neutraliai firmai, tad sveikinam Pofka_Salivop ir tikimės geriausių rezultatų iš teisėsaugos!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gera, aiškiai suprantama analizė. Apie kiekvieną kandidatą ganėtinai išsamiai ir suprantamai išanalizuotą. Patinka, kad pradėdamas apie kiekvieną kandidatą analizuoti, pradedi įdomesniu sakiniu, kurio dėka - greitai perskaitai analizę. Šaunu ^^ Sveikinu Pofką, sėkmės direktoriavime.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žmogus, kuris mėgsta tvarka ir teisingumą, dirbau pas Pofka PD firmoje kitame serveryje ir galiu tik pasakyti, kad nenusivyliau jo direktoriavimu. Sėkmės. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.