Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išrinktas naujasis Taksi direktorius.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Net nepamenu kada buvo taip, jog atrankoje į Policijos Departamento direktorių būtų buvę žymiai daugiau potencialių kandidatų negu į Taksį, tačiau šįkart taip ir įvyko – iš 9 pildžiusiųjų tik 2 kandidatūros atitiko minimalius reikalavimus, kitos buvo arba visiškai tuščios, arba tik visiems ir taip žinomos informacijos bei marazmų mišinys. Buvo net kilusi tokia mintis, jog teks šias pareigas suteikt kokiam nors neblogam kandidatui iš PD direktoriaus atrankos, bet šį kartą to išvengsime, nors ir nedaug, bet potencialių kandidatų buvo ir čia. Atmetus „firmos atspalvis bus spalvingas“, “gal darysiu idomesnes trefkes veiklas neprijimineciau neaktyviu bei nedirbanciu“ ir kitų genialių frazių autorius, šiaip nieko neparašiusius ir stulpe esančius kenkėjus belieka tik du kandidatai antrajam atrankos etapui – Ernestas_Paklausk ir Jeremy_Redwood.

 

Nepaisant Ernesto_Paklausk labai tragiško teksto sutvarkymo, dėl kurio jo laiškas buvo skaitomas ganėtinai sunkiai, prisikabinti galime ir prie logikos: “ Jeigu radote klaidų - nepykite, skubėjau.“ Iki atrankos pabaigos buvo likusios daugiau negu 3 paros, kokio velnio skubėjai įkelti savo laišką, jei per tą laiką galėjai ir klaidas susitvarkyt, ir patį laišką grafiškai sutvarkyt? Stebėjimų serveryje nebuvo daug, bet per tą laiką spėjau išsiaiškint, kad esi iš labai dažnai sutinkamos žaidėjų grupės, kurie gavę įtarimą iškart prašo teisėsaugininko pateikti jam įrodymus, nors puikiai žino, kad prieš pusę minutės dar driftino per pievą, užtildymo anketos taip pat manęs nedžiugina. Kitas kandidatas, Jeremy_Redwood, tiek pirmoje, tiek antroje atrankos dalyje pasirodė žymiai geriau: CV laiškas labiau džiugina tiek sutvarkymu, tiek turiniu, kenkėjiško elgesio ar labai prastų bendravimo įgūdžių apraiškų taip pat neteko užfiksuot, tad sveikinu tapus naujuoju Taksi direktoriumi ir linkiu sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Analizę į GSPD direktorių buvo žymiai įdomiau skaityti :D Kadangi, kaip ir pats minėjai potencialių kandidatų mažai, tad nėra ir ką analizuoti, nėra iš ko "pūsti burbulą". Sveikinu Jeremy :) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Oh oh Jeremy prasimušiai tu čia nuo paprasčiausio gaujos lyderio iki didžiausių aukštumų didžiausi sveikinimai!!! , laukiu pirmosios atrankos dar kartą sveikinu!! nepavesk :D.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.