Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.7.1] Paskaitykit Dėl VIP ar ADMIN privilegijų

Martis_Drugs

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martis_Drugs

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas, manau galio tiek VIP tiek ADMIN nariams. Dėl /V naudojimo. Manau daugumai būtų maloniau skelbti per savo turimą žaidimo statusą. Mes mokam realius pinigus už kažkokias tai privilegijas žaidime, tai manau, kad būtų jomis smagu ir naudotis. Tie kurie neturi privilegijos. Taip eikit i Skelbimu kontora ir skelbkit ką jums reikia. Nes per /V tai toks vaizdas, kad tik gali pasisveikint su žaidėjais. PVZ gavau 2017-03-15 Apie 18val 30min mute už tai, kad pardavinėju daiktus ty automobilius. Kodėl negauna bausmių tie kurie skelbiasi, kad dirba taxi, mech ir t.t. kad jei reikia pagalbos /sms toks it toks. Mažu aš žaidime užsiimu pirikūpo darbu ir pardavinėju automobilius stumdau daigtus PIRIKŪPAS toks mano darbas ir prašau FREE mute man nedėti.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: GS biudžetas pakils, t.y. savininkui į kišeniuką. Admins nereiks daug Mute ir ISP forume skilties pildyti. Kadangi pinigu sunku GS ir taip uždirbti, o skelbimas kainuoja 500 kapeikų, tai kažkiek privilegijas turinti jų sutaupys :)

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.