Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.7.1]Žaidėjų teismas???

Mantas_Whi

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi šiandien šovė tokia idėja, mintis susijusi su pagrindinių administratorių teikiamomis bausmėmis. Taigi šią idėją paskatino Gabis(Apgavikas). Žaidėjų teismas- tema forume(rašau čia, nes ten nelabai tiko mano manymu). Šios idėjos esmė yra ta, kad jeigu žaidėjam ar nubaustam žaidėjui nepatiko pagr administratoriaus bausmė jis galėtų kreiptis į žaidėjų teismą. Tame teisme galėtų dalyvauti daugelis žaidėjų(direktoriai,pavaduotojai,prižiūrėtojai, o galbūt ir visi kiti žaidėjai). Tarkim nukentėjęs(kurį nubaudė) kreipiasi į žaidėjų teismą už per griežtą bausmę už jo atžvilgiu menką dalyką. Toje skiltyje būtų sukurta tema su jo argumentais, už ką jis nubaustas ir kaip nubaustas. Būtų sukurtas balsavimas ir tie išrinktieji arba visi galėtų balsuoti ar bausmę pamažinti(sušvelninti) ar ne. Jeigu žaidėjas rašytų nesąmoningą apeliaciją į žaidėjų teismą ji būtų atmesta ir būtų nubaustas ar padidinta jo esama bausmė.O jeigu į teismą paduoda nubaustą žaidėją už per švelnią bausmę, vėl gi vyktų balsavimas bausmę didint(sunkint) ar ne. Šiuo atvėju aš paduočiau Gabį(apgaviką) į teismą už per švelnią bausmę. Aišku Yamaha irgi turi čia kaltės, bet manau už tokį išsišokimą ir pasididžiavima įvykdyta apgavyste forume ir turint kitą vartotoją žaidime turėtų būti užblokuotas ip banu - už išsišokimą ir apgavysčių skatinimą, bei bausmės apėjimą(Šiuo atvėju mano manymu jis persimetė tą milijoną į kitą vartotoją- tiksliai nežinau(tai patikslintų administracija)). Na ir gavę mano apealiciją teismas sukurtų balsavimą ir būtų sprendžiamas šio nusikaltėlio likimas. Balsai turėtų būti su argumentais arba įrodymais - už nesąmoningus pranešimus būtų baudžiama.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai turėtų balsą, sprendimus priimtų ne tik pagrindinė administracija, serverio valdyme dalyvautų ir žaidėjai ;)

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Tai tik mano idėja(Priimu heitą).

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu visiškai už tavo idėja, tačiau mano nuomonė būtu geriau, jeigu ,,teisme" tam tikro žaidėjo likima galėtu spręsti tik dideli visuomenės pasitikėjimą turintis žmonės, kurie į kiekviena situacija žvelgtu objektyviai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau už, nes įdėja padarytų šiokią tokią tvarką, bet kaip matau kitų nuomonės yra daugiau prieš, o aš lieku prie teigiamos nuomonės,

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.