Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų firmos direktoriaus rinkimų rezultatai.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Atranka, jos pratęsimas ir pakartotinė atranka, kandidatuoti buvo galima beveik dvi savaites, tačiau potencialių kandidatų – vienetai, iš pirmosios atrankos geriausiai pasirodė Cleme_Tean, bet nesupratau kas jam užplaukė – žadėjo seniukas laukti atrankos į fūristų direktorių, lyg ir viskas ėjosi normaliai, bet tada pasipylė kandidatūros ir į teisėsaugą, ir mechanikuose kažką pamiršo, žodžiu, netvarka kažkokia. Kadangi pratęstoje atrankoje kandidatų nebuvo daug, nusprendžiau, kad kiekvieną būtų galima pakomentuot, aišku, skaityt gal ir nebus įdomu, nes per daug meninių raiškos priemonių ar šiaip kokio gero pastumimo ant kandidatų neįmečiau.

 

 

Tony_Legreec – „daugelis seks pasakas, kad mechanikai yra geriausias darbas“.. “pasirinkau šį darbą, nes iš mano pusės jis yra geriausias“ šitų citatų pakomentuot net nereikia ir taip neblogai žiūrisi viena šalia kitos. „Ne savo visų idėjų nepasakosiu“ iš praeitų analizių jau turėjai suprast, kad toks taktinis prijomas čia neveikia, kaip tik, daro daugiau žalos negu naudos, intrigą galėsi padaryt parodydamas, ką naujo sumąstei jau tapęs direktoriumi, o dabar man labai aktualu – ką turi atsinešęs iki tapimo juo. Bereikalingai kvailas skubėjimas padėjo tau nepastebėti dviejų paskutinių laiško punktų, o gal vis dėlto pastebėjai, bet tingėjai apie juos kažką papaišyt? Niekad nesuprasdavau tokios logikos, kai žmonės papostiną kandidatūrą praėjus valandai nuo temos paskelbimo, nors būna likę keletas parų iki temos užrakinimo, o pati kandidatūra – geriausiu atveju vidutinio lygio. Taigi, nepaisant šių pastabų, jei pildysi dar kada nors – patarčiau nepraleisti nei vieno punkto, nes aš taip pat galiu „netyčia“ praleist tavąjį laiškelį.

 

Geranimo_Danger – nepasisekė tau, seneliuk, ir kitam serveryje, dėl kandidatavimo čia, direktorių praradai, ir čia jo negausi, ir dar akmeniniame stulpe bus išgraviruotas tavo nick‘as. Pačio laiško nekomentuosiu, nėra prasmės, bet paliksiu porą įdomių citatų, abiejų autorius Geranimo, tik adresatai skirtingi. „Prieš atmesdamas mano anketą(nes manau vien pamatęs mano nicką nori tą daryti) noriu pranešti, jog turbūt žinai, kad buvau nuklydęs į kitą serverį. Priežastis tokia, jog norėjau patirti to „valdžios spaudimo jausmo“, nes kiek čia bandau pretenduoti į direktorius ar pavaduotoją, man nesiseka, išbandęs visą šį reikalą, grįžtu į šį serverį kupinas įdėjų bei noro direktoriauti.“ O čia antroji, kurioje truputi kitokios detalės: „agirdi tu tikrintojau, aš tau neaiškiai pasakiau, jog tas vartotojas pas mano brolį? nematau tikslo meluot, sakau tiesa, neprakaituoju del žaidimo“ Smagu, ar ne?

 

Garesas_Vilkas – neskubėk taip rašyti, skubėjimas teigiamų rezultatų tikrai neatneš, parašęs porą kartų persiskaityk, sutvarkyk blogas vietas, ypatingai daug laiške palieki minčių šuolių, dėl ko tavąją kandidatūrą skaityti yra šiek tiek sunkiau – skaitai apie pavaduotojo pasirinkimą ir nepastebi, kad jau pradėjai skaityti apie išsikeltus tikslus direktoriaujant. Firmos koncepcijos nėra, galbūt teks nebenaudot šito punkto, nes dauguma arba nieko nerašo, arba aprašinėja ką konkreti firma veikia serveryje, nes per du metus man niekaip nepavyko to išsiaiškinti ir dėkoju, kad bent jus ties tuo man padedate. Idėjų taip pat neturi, nemanau, kad kažkam bus įdomu dirbti ten, kur egzistuoja tik algos ir rangai, žodžiu, pasitempt dar tikrai reikia, gl.

 

Forever_Young – dėkoju už stiprų laišką, nemeluosiu, iš visų 14 kandidatų tiek pirmoje, tiek pratęstoje atrankoje pateikei geriausią rašto darbą, tačiau serverio dauguma puikiai žino, kad tai nėra vienintelis dalykas, į kurį žiūriu atrankoje, o čia ir prasideda įdomioji dalis: bendravimas – jei būdamas direktoriumi bent kiek susilaikydavai, tai po jo palikimo parodei, kad viešumoje esančios dramos nėra tavo stiprioji sritis, matant čiuvelio barbariškus bendravimo įgūdžius mažiausiai norisi su juo bendradarbiauti, žinau, kad į šią mano pastabą jau atsižvelgei ir ėmeisi kažkokių veiksmų, bet tokie pokyčiai neįvyksta spragtelėjus pirštams, tam reikia neblogo laiko tarpo ir nemažai praktikos. Visa kita kaip ir gerai – požiūris į direktoriavimą vienas retesnių, vadovaut tikrai moki, idėjų turi, laiškas, kaip ir minėjau, geriausias, tad puikiai žinai kurioje srityje dabar reikia labiausiai tobulėt.

 

Kazys_Grinius – dar vienas, ganėtinai skurdokas, laiškas iš tavęs, idėjų beveik nėra, bet bent jau šįkart nerašai tokių palievų kaip „turiu daug idėjų, bet nesakysiu kokių“ Labai nepritarčiau budėtojų, kitaip žinomų kaip firmos prižiūrėtojų, egzistavimui firmoje – taip direktoriai gali nusimesti nemažą dalį savo darbo, gudresni sugeba padaryti taip, jog tie prižiūrėtojai dirbtų daugiau už juos, be to jei budėtojas neturi admin‘o, kaip jis stebės darbuotojus – negi jiems iš paskos važinės ar kimarins kažkur miesteliuose ant stogų? Visa kita puse velnio – kažkas rašyta, bet per daug nebandyta išsiplėsti.

 

 

Atmetus kitame serveryje nenusisekusį taksi direktorių, įnirtingą kovotoją būsenų atnaujinimuose ir keturkojį miško gyvūną, kuris tikiuosi, kad patobulės, lieka Tony_Legreec ir Kazys_Grinius. Abu potencialu per daug nespindi, tačiau ne pirmas kartas kai iš blogiausių reikia rinktis geriausią. Vienas pildė ant durniaus, net nematė reikalo protingai išnaudoti atrankos laiko, kitas pildo jau trečiąkart, lyg ir stengiasi, bet minimaliai. Po nelabai ilgų apmąstymų( nes nėr apie ką čia ir mąstyt ) nusprendžiau, kad šįkart suteiksiu šansą Kaziui, o, kad būtų įdomiau, atskleisiu vieną paslaptį - nemaža dalis serverio žaidėjų abejoja tavo gebėjimais direktoriauti, turi progą tai paneigti, tad išnaudok ją protingai, sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėkmės Kaziui, tikėkimes pasitaisys ir nebebus senu nesąmonių ar šiaip nesantaikos tarp žaidėjų. O už puiku analizavima - dėkoju direktorių prižiūrėtojui. Pirma padarysim, paskui kandidatuosim sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
51 minutes prieš, Jeremy Santos rašė:

Sveikinu Griškų, mldc mldc. 

Lievas prikolas

25 minutes prieš, Cleme Tean rašė:

Tikėjausi jog būsiu analizėje paminėtas kaip javtuberis, bet....

Video nebekeli nubas.

 

Sveikinimai naujam direktoriui. Neprisidirbk kaip kad keli ankstesni mechanikų direktoriai. GLHF

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.