Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Idėja ST - Serverio taryba

DeshawnT

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deshawn_Torreto

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, kadangi matau, jog serveris yra labai realistiškas, taigi norėčiau padaryti labai rimtą pasiūlymą. Kaip matote iš pavadinimo ST - serverio taryba. Manau tai būtų didelis šuolis GreenSide.lt. Apie tai. Tarybą sudarytu 10 žmonių + pirmininkas. Taryba tai yra vyriausybė kuri turėtu didelę įtaka serveryje.

1. Tarybą sudarytu eilinei žaidėjai kurie turi mintis kaip būtų galima pagerinti serverio gyvenimą. Tarybą sudarytu asmenys bent jau 16 metų.

2. Tarybos paskirtis:

I.   Teismas: Pašalinus asmenį iš direktoriaus, Administratoriaus ar prižiūrėtojo pareigų jam būtų skirtas teismas nuspręsti ar žaidėjas kaltas, ar galima suteikti jam dar vieną šansą. Teismas būtų viešas, klausytis, galėtu visi, bet kalbėti galėtu tik tarybos nariai, savininkai ir teisiamieji. Tam būtų naudojama Team Speak 3 programa.

II. Įstatymai: Kiekvieną įstatymą turėtu rengti serverio tarybą kuria privalėtu vadovautis visi, taisyklės yra sukurtos prižiūrėtųjų, o įstatymai galiotu visiems serverio dalyviams ir būtų galima jais remiantis valdyti serverį. Taip pat kiekvienas taisykles reiktu patvirtinti tarybai, ir tai turi pripažinti tarybos pirmininkas.

III. Renginiai: Norint surengti renginį reikėtu gauti patvirtinimą iš serverio tarybos, jog ši leidžia tai daryti, turi būti raštiškas prašymas rengti renginį ar konkursą. Tai galiotu pagal įstatymus visiems serverio dalyviams. Net ir savininkams.

IV. Kiti svarbūs klausimai. Serverio valdymo struktūros (kas eina po ko, nes kaikurie žaidėjai nežino hierahijos), atrankos ( padaryti atrankas tam tikromis dienomis, tada tiek žaidėjams tiek direktoriams būtų lengviau tvarkyti savo darbus.). Tam tikri reikalavimai dėl atrankų vedimo, kurias įstatimiškai nustatytu serverio tarybą. 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įvestu serveryje didesnę tvarką, serveryje būtų įdomiau žaisti, kadangi būtų žinoma tvarka ir žaidėjai galėtu valdyti serverį, ne tik stebėti kaip vyksta viskas. Kadangi būtų galima rašyti tarybai raštą, kuris būtų peržvelgiamas atsakingai ir duodamas greitas atsakas į raštą. net gi būtų sukurtas specialus el. paštas tarybai.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Asmeniškai galėčiau būti tarybos pirmininkas, kadangi esu griežtas, konstruktyvus, skeptiškas, žinantis ko reikia geram vadovavimui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Čia panašiai kaip seimas, bet tik kiti negali klausytis. Mano manymų gera įdėjo ir būtų tvarka padidinta. Bet manau užtenka ir prižiurėtojų, kurie visą prižiūri.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.