Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.7.1] Pasiūlymas serveriui darbas

Eho_San

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Demon_Jack

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai būtų naujasis darbas su pakvietimų... viskas būtų susije su teisių laikymu, tas pats kaip ir tikrame gyvenime žmogus dirbantis šitamę darbe turėtų turėti daug patirtės su mašiną (laiko išvažinėjas) kad galėtų dirbti šita darbą, jis būtų susijes su mašinos teisiu laikymo institucija, pvz žmogus atvažuoja į vairavimo mokyklą usiregistruoją teisių laikįmui, jeigu tuo laiku intruktoriaus nėra registruotis negalimą. pirmiausia išlaiko teorijos egzaminą, po jo būną važiavimas su intruktoriumi, kuris privalo sedėti šalia laikančio žmogaus mašinoję, ir įvertinti jo sugebėjimus ar jis gali turėti mašinos teises, kaip jis galėtų vertinti žaidėja klausiate? būtų išimta paprastoji taškeliu sistema pagal kuria reikia važuoti ir instruktorui pavizdžiui paspaujus 9 vairuotojas turėtų važuoti į dešnę, paspaudis 7 važuoti reikėtų į kairę. arba jeigu instruktorius nieko nespaudžia reiškias reikia važuoti tiesei, su prisiparkavimais būtų sukurta komanda /prisiparkuoti pvz į Picerijos kliento vietą.  klausiat kaip tai pamatytų žmogus kuris laikosi teises? tai būtų paprasta viska rodįtų cht'e pvz: [INSTRUKTORIUS] Demon_Jack liepę jums sukti į dešnę. [INSTRUKTORIUS] Demon_Jack liepę sukti į kairę. [INSTRUKTORIUS] Demon_Jack liepę prisiparkuoti prie charlie picos. na taip atrodo sunkoka būtų žiurėti tiek į ta chat'a tiek į kelia tačiau tai būtų sunku išlaikyti teises ir žmogus stengtųsi dėl tu teisiu nes aš va pavidžui pukšt atėjau pravažiavau taškelius ir viskas išlaikyta. na šita mano pasiulyma tikrai galimą plėtoti ir dar daugiau visko pridėti. tačiau aš nemoku to išaiškinti. Na o jeigu kiltų korupcija direktorius atsižvelgtų į darbuotojo problemas ir jeigu jis pajimtų kyšį jis būdų išmestas iš darbo, nu kaip ir sakau šita pasiulyma galima plietoti ir plietoti aš tiesiog kaip idėja daviau.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naujas darbas, teisių nauja sistemą.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 minutes ago, Cleme Tean said:

Idėja iš tiesų yra nukopijuota iš "Ruskių RP" Manau, kad ji ir turėtų pasilikti ten.

Sveikas, tas kaip tu sakai "Ruskių RP" Nesu žaides ten ir šita idėja kilo man pačiam, neturėjo nieko omenį kad kopijuoti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 minutes ago, Rob_Winston said:

Prieš. Nes jei tarkim nėra tų instuktoriu on ir nori naujokas išsilaikyti teises? Tai jam siūlai laukti? Ir taip tik kris serverio žaidėjai

Na į šį darbą būtų renkami tik aktyvus žmonės.

 

7 minutes ago, Crew Demon said:

Įdėja realybišką, kaip realygėje, bet toks dalykas RP serveriui skirta daugiau negu šiam serveriui.

Na nesu žaides RP serverui tad nežinau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

:DDDDDDD Prieš, nes paskiau pridalins teisių free naujokams arba saviems, nejuokinkit su tokiais pasiūlymai. Bėja šitas projektas ne RP (RolePlay) GM ir koks įdomumas ten būtų tu dabar man paaiškink? Nu ir aš jame dirbčiau man tai vienodai išdalinčiau free teisės visiems

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.