Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Išrinktas naujasis Medikų direktorius.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Dar vieni rinkimai baigti, šįkart kiekvieno kandidato viešai nekomentuosiu, kadangi nemažai laiko pastaruoju metu turiu skirti kitiems dalykams, tačiau visus kandidatus esu minimaliai aprašęs savo word faile, tad jei turite kokių klausimų – lauksiu jūsų asmeninių žinučių forume. Po apgailėtinų taksi ir mechanikų direktorių rinkimų šie buvo įdomesni – sulaukiau poros kandidatūrų iš naujokų, šios nebuvo labai stiprios, bet jas patobulinus tikimybė pamatyti savo nick‘ą /direktoriai lentelėje – pakankamai nemaža. Buvo ir čiuvelis, kuris dalyvavo su kopijuota anketa, jei kam labai įdomus čiuvelio nick‘as – rasite akmeninio stulpo apačioje. Bandė prasprūsti ir nemažas kenkėjas, kuris ne per seniausiai labai atvirai serveryje platino čytus, gaila, bet šiukšlėms direktorių chat‘as nėra tinkama vieta, man labiau patinka dirbti tvarkingoje aplinkoje. Okay, eikime prie reikalo – iš 9 kandidatų patenkinamo ir aukštesnio lygio kandidatūras paliko Sergio_Lulas, Deivis_Fuksas ir Cristiano_Capelli.

 

 

Dviejų savaičių čia net nežaidžiantis Sergio_Lulas dar turės patobulėti – teks patobulinti atrankų mechanika, kadangi abejoju, jog firmos taisyklių, kainoraščio ir panašaus stuff žinojimo užtenka norint patekt, nejaugi tau nerūpės čiuvelio bendravimo įgūdžiai, reputacija, prioritetai ir dar daugiau kitų aspektų? Patobulinus atrankų aprašymą gali pamąstyt ir apie idėjas, parodyt ne tik tai, ką samp‘o žaidėjai matė n + k metų, bet ir kažką naujesnio, nematyto, ko medikams dabar išties reikia, nes atnaujinimu kol kas dar nedvelkia, o maža vaistinėlių ir pažymų paklausa daro neigiamą įtaką darbo susidomėjimui, kurį geriausiai kelia būtent įdomios sistemos firmoje. Dar labai nepakenktų įsidarbinti į medikų firmą ir įsitikinti, jog tau ten iš tikrųjų įdomu, kaip žinia, kiekvienas serveris tame pačiame darbe turi vis skirtingas sistemas, vienur gali būti visai įdomu, kitur - nelabai.

 

Sekantis, Deivis_Fuksas, atrankų mechanika – jokio aprašymo apie tinkamo kandidato atskyrimą nuo netinkamo, neaiškios pavaduotojo funkcijos – tiesiog važinės su darbine ir reikš savo nuomonę reikiamu metu, negi daugiau nieko jis neveiks? Ironiškai nuskambėjo ši citata: „žmogus turintis daug idėjų, kupinas minčių – bus tikrai šaunus vadovas“ idėjų turi, bet ne tiek, kad šia fraze galėtum apibūdint save. Visa kita buvo visai neblogai, norėjau truputi tave pastebėt serveryje, įvertinti bendravimo įgūdžius, elgesį, bet ką čia vertinsi kai žmogus per 5 dienas net neprisijungia į serverį?

 

Galiausiai turime Cristiano_Capelli, vėl problema ties atrankų mechanika – čiuvas užpildo ledinę anketą, bet yra didžiausias serverio kenkėjas, abejoju, ar tokią personą norėtum matyti savo firmoje, bet savo laiške leidi man suprast, kad didžiausio kenkėjo titulas jokios įtakos jo kandidatūrai nedaro. Idėjos puse velnio, galbūt ir matytos, bet ne ant tiek, jog jau būtų atsibodusios visiems nuo 2012 metų, nebloga idėja su „karo mediku“ nors įtariu, jog jų trūks, nebent pasiekt ketvirtąjį rangą tavo firmoje nebus sunku, visa kita lyg ir tvarkoje.

 

 

Jeigu iki šios vietos jau perskaitėte komentarus apie kiekvieną potencialų šių rinkimų kandidatą, galėjote susiprast, kad iš trijų liko tik vienas – Cristiano_Capelli. Nuomonės bus įvairios: vieni manys, jog galbūt sulauksime kažko panašaus į manąjį „comeback‘ą“, kiti labai suabejos jo motyvacija, noru, treti bandydami įsikibti į neegzistuojančios merginos parankę rėks kuo garsiausiai apie korupciją, tačiau tik laikas parodys ar sprendimas buvo tinkamas, tad linkiu naujajam direktoriui sėkmės ir laukiu idealių rezultatų.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.