Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[1.8.1] ANTI-CHEAT

Vsio'Charaso

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vsio_Charaso

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serveriui įdėti launcher'į per kurį reikia jungtis be neleistinų programų, tokių kaip aim.cs, antidrugs.cs ir t.t...Žinoma palikti unlockus ir tt, bet va kas neleidžiama. Jei turi, reikėtų paspausti 'paslėpti' ar kažkas panašaus, ir serveryje neveiks tos programos, arba galiausiai lieptų ištrinti! Sakė buvo įdėta, bet išėmė, nes žaidėjų skaičius krito ir apėjo sistemą, gerai ištobulinkit ir paleiskit. Dėl žaidėjų jeigu bijot, tai padarykite, kad galima be launcher'io ir su juo, rodys per info lentelę ar per 'TAB', kad kas su launcher kas be, taip lengviau pagauti kas čyteris, kas ne. Ypač gaujoms lieptų panaudoti.Užknisa free ban'ai. Daugelis nesutiks, kurie čytina, bet whtvr. Galima pakeisti kažką, tik gaujoms galima, arba visiems...Gal ir savanoriams, bus saugu tiems kas naudos, nebus free banų.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Nebus free banų ir tiek daug stebėjimų, visų vistiek nespėja..Mažiau tikrinimų PC ir verkimų dėl čyterių gaujuose.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Čyteriai pasireiškit. -_- (Daug darbo, bet naudinga)

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Dabar, Hikaru_Oshiro rašė:

Gal ir nieko būtų, gtat lagshote, padarytas anticheatas, tai jei visą cleo folderį užslepia.

Gal viso nereikia, bet neleistinas programas, atrinktu ten viską, nes unlockai ir tt, tikrai reikalingi dalykai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 minutes prieš, Best_Puffy rašė:

nebereikalingas dalykas, buvo jau toks anksciau. Kita diena istrine nes mazas zaideju kiekis pamazejo iskarto. p.s. netures veiklos banint administratoriai. db nors veikla yra. As pries.

Į tavo šitą yra atsakymai jau... Mažai žaidėjų? Ne visi gali jį naudoti, gali padaryti tik gaujoms ar kažkas panašaus.. Administratoriai?Žinai geriau negauti bano ir su launcher būti, jei gauti free baną..Perdaug tų banų jau, btw pasiskaityk, naujokai ir tt bus stebimi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nelogiška, tokie dalykai kaip "vienas per launcherį, kitas per SA:MP client" jungsis, tai nėra įmanoma, nes launcheris jau yra kaip atskiras client. Antra - žaidėjų skaičius tada buvo nukritęs labai stipriai, nes pradėjo drausti net paprastas modifikacijas, o daug žaidėjų net skundėsi, kad launcheris aplamai jiems neveikia. Rado visi būdus kaip tą launcherį apeit, todėl buvo nuspręsta, kad tai visiškai neefektyvu prieš čyterius ir buvo išjungta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.