Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prailgę rinkimai: naujasis PD direktorius.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Labiausiai nemėgstu rinkti PD firmos vadovo, niekuomet nežinai – ar po direktoriaus rinkimų teks dirbti su rimtu žmogumi, kuris susitvarkys pats, ar eksperimentuot su nelabai aiškia persona, iš kurios galima tikėtis visko. Pastaraisiais direktoriais nusivilti neteko, šiuos priskirčiau prie pirmos kategorijos, tačiau atvejų, kai PD firmos vadovo kėdėje sėdėjo „eksperimentas“, taip pat netruko. Šiuose rinkimuose sulaukiau 6 kandidatūrų, bet į antrąjį atrankos etapą pateko tik du kandidatai, likusiųjų 4 likimai tokie: vienas pasiklausęs mano labai protingo patarimo atšaukė savo kandidatūrą, kitas pateikė tokią kandidatūrą, su kuria nelengva būtų ir į firmą įsidarbint, pildė ir vienas, ne per seniausiai būsenose besireiškiantis čiuvelis, kuris labai sėkmingai parodė savo tikrąjį veidą, turintis neigiamą reputaciją tiek forume, tiek pačiame serveryje, nors ir be šito cirko nebūtum patekęs tarp potencialių kandidatų – neįsivaizduoju kas dedasi žmogaus galvoje, jog jo vadovaujamoje PD firmoje kiekvienas darbuotojas privalėtų mokėti cbug ir cwalk. Šiokį tokį įspūdi paliko Jagger_Jackz, moki neblogai dėlioti mintis, tačiau tai nesuteikia tau privilegijos įdėti žymiai mažiau pastangų kandidatūroje negu kiti, o stipriausias kandidatūras šioje atrankoje( iki atrankos pratęsimo, tie, kurie kandidatavo po pratęsimo - žemiau ) pateikė Jackie_Sweet ir Ema_And.



Manęs visiškai netenkino Jackie_Sweet aktyvumas, nereikalauju direktorių kasdien pražaist 300 ar panašaus kiekio minučių, tačiau keletą kartų kasdien patikrint forume ar nėra analizės į PD direktorių – neužtenka, o su Ema_And mums susišnekėt nepavyko, planavau surizikuot ir pažiūrėt kas gausis, bet minčių skaityt nemoku ir su manim vis dar tenka komunikuot žodžiu arba raštu. Visgi atrankos pratęsimas pasiteisino ir pasirodė du, laiko patikrinti veidai – neįspūdingas karjeras taksi firmoje ir gaujose apturėjęs Jeremy_Santos bei visai neblogai mechanikų firmoje pasirodęs Cleme_Tean. Abu jau yra man puikiai žinomi, su abiem teko jau dirbti ir žinau, ko iš abiejų tikėtis, esu labiau linkęs rizikuoti ir imti dar mažai pažįstamus žaidėjus, bet PD firmoje norisi matyti jau patyrusį žmogų, kuris darytų kuo mažiau klaidų, tad naujokams leidžiu pasireikšti likusiose firmose. Per daug ilgai nemąstęs nusprendžiau, kad Cleme yra tinkamesnis šioms pareigoms negu Jeremis, su kuriuo gal kada ir surizikuosiu, bet tikrai ne teisėsaugoje, tad sveikinu tapus naujuoju kaimelių šerifu ir linkiu sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Po pirmosios atrankos laukė savaitę, o kai parašė man - nesugebėjo palaukti net valandos... Sveikinu Cleme, tik įdomu kiek laiko išbūsi poste.

Redaguota Nico_Moretti
Konkretaus laikotarpio nėra, laukiu iki tol, kol žinutė būna perskaityta( forumas gudrus, parodo kada žmogus perskaito mano žinutę )

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

                                                       Sveikinu naująjį Policijos Departamento direktorių ir linkiu kuo didžiausios sekmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 valandas prieš , Ema_And rašė:

Po pirmosios atrankos laukė savaitę, o kai parašė man - nesugebėjo palaukti net valandos... Sveikinu Cleme, tik įdomu kiek laiko išbūsi poste.

tik neapsiverk, Cleme mldc čiuvs yra, sėkmės. Clemes naujas video "Sveiki, kaip matote tapau PD direktoriumi, pravesiu pamoka kaip vadovauti"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.