Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujasis Mechanikų firmos direktorius.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Direktorių rinkimai yra labai banguojantis ir nepastovus dalykas iš kandidatų pusės, turiu omeny susidomėjimą, prieš pusantro mėnesio vienu metu vyko atrankos į mechanikų ir medikų direktorius: medikų vadovo rinkimai sulaukė žymiai daugiau susidomėjimo, o mechanikų direktoriaus rinkimus teko ne tik pratęst, bet ir skelbt pakartotinę atranką. Šįkart viskas atvirkščiai – į mechanikų direktorių sulaukiau 10 kandidatūrų, tuo tarpu į medikų – vos 4, kas reiškia, jog medikų direktorius pasirodys labai greitu metu. Iš dešimties pildžiusiųjų į mechanikų direktoriaus pareigas, potencialias kandidatūras pateikė šie serverio žaidėjai: Don_Maxas, Billy_Jack ir Matt_Payne.

 

Visų trijų kandidatų laiškai yra neblogi, patenkinantys minimalius, galbūt net patenkinamus, reikalavimus, tačiau geriausią įspūdį man paliko Billy_Jack – idėjų nėra daug, tačiau matai problemas, kurios egzistuoja serveryje – čyteriai sprogdinantys transportą, eventų ir jos įvairovės stoka ir t.t., o tavo sprendimai joms tampa visai savotiškomis idėjomis, kurios yra net geresnės už tuos kosmosus, kuriuos kuria dauguma kandidatų savo laiškuose, nors vien perskaičius juos suvoki, kad toks dalykas firmoje tikrai nepasiteisins. Visa kita: požiūris, valdymo ideologija, metodai man taip pat patiko, visuomet norėjau, kad direktoriai gebėtų ne tik sutvarkyti mano nurodytas problemas, trūkumus jų firmose, bet ir patys jų ieškoti. Lyginant kandidatus pagal turimą reputaciją – Matt_Payne iškart atkrenta, galbūt kituose serveriuose esantys DP nekreipia dėmesio į dešimtis mute anketų, tačiau mano komandoje esantys direktoriai privalo mokėt susilaikyt nuo įvairiausių barbarizmų, kuo aš šiuo metu labai abejoju. Don_Maxas per savo pakankamai trumpą egzistavimą šiame serveryje dar nespėjo nei rimtai prisidirbt, nei nuveikt kažką įspūdingo, tačiau nepraleidžiu pro akis smulkmenų ir neteisėtas rato blokas bei už jį gautas įspėjimas tau pliuso kandidatūroje nesuteikia, ypač į mechanikų firmos vadovo pareigas, kuriose prieš tokius dalykus turėsi kovot, argi ne ironiška? Billy_Jack taip pat nėra metus ar ilgesnį laiką žaidžiantis senbuvis, tačiau jis jau spėjo užimti pavaduotojo pareigas pervežėjų bei taksi firmose ir jose pasirodė išties gerai, jis parodė, kad yra darbštus, atsakingas ir kompetentingas, ir tiek aš, tiek serverio dauguma, manau, kad sutinka, jog jis nusipelnė šiokio tokio „paaukštinimo“, tad sveikinu su naujomis pareigomis ir linkiu toliau jas atlikti nepriekaištingai, sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėkmės Billiui su firma.O dėl mano elgesio,buvau viską parašęs anketos pradžioje,tikiuosi skaitei.

Redaguota Nico_Moretti
Gaujinio statusas to nepateisina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na va, dar geriau :blink:. Nuo to laiko kaip tu man pasakei, kad pildysi į mechanikų direktoriaus postą aš netikėjau tavimi, maniau kad pokštauji, bet ne, pasirodo sakei tiesą. Na ir piristukinas :D Na ką padarysi, kaip yra taip yra, linkiu tau didžiausios sėkmės ir dvj pasirodyk dar geriau ir dar tobuliau, negu per šiuos praėjusius pavaduotojus. (2 darbai – 2 pavaduotojai, 3 darbas – direktorius, mldc, gerbiu, keep it up) :wub:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.