Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau Kendra_Lust

Kendra_Lust

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kendra_Lust
• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Žydrūnė
• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 24 metai (1992.08.05)
• Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas
• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -
• Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksma, rimta mergina. Kai užsimanau ko nors, siekiu tikslu bet kokia kaina. Esu draugiška, labai sąžininga, nemėgstu kvailų, neišsilavinusių žmonių. 
• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sunkioji atletika. 
• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, kiekvienas man žmogus yra šiek tiek išskirtinis, ką galiu pasakyti, šneku ir rašau laisvai ispaniškai, kadangi gyvenau daug metų toje šalyje, ir dirbau būdama vertėja. Mėgstu kompiuterinius žaidimus, tačiau mažai tam yra laiko paskutiniu metu, dėl universitete bakalauro studijų. Baigiau prieš kolegiją.
• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Šiuo metu esu universitete, ketvirtame bakalauro kurse, ne už ilgo jau baigsis kančios tikriausiai, taip pat dirbu iš namų per internetą, užsiimu pardavimais, prekių vertimais. Laisvalaikį leidžiu žaisdama žaidimus, dirbdama prie PC arba leidžiu laiką gamtoje, kurią dievinu. 
• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Pradėjau prieš kokius gerus 7 metus, tuo metu žaisdavau įvairiuose užsienio serveriuose, buvo laikas, kai žaidžiau Real Life serveryje, ir buvo jis žiauriai nuostabus, pamenu, kaip smagiai leisdavau laiką, buvau gaujoje, prekiavau narkotikais, ginklais ir ėjosi viskas gana neblogai, pažinojau daug žmonių, tačiau kažkas atsitiko ir nustojau žaisti, ir po daug metų, sugrįžau, ir kažkaip dingo dauguma įgūdžių, liko prisiminimai, kaip smagu buvo, norėtųsi atkartoti tai, tačiau nežinau ar bus tai realu.
• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Radau per Google, suvedžiau kažką apie serverius SAMP ir per sąrašą kažkokį ten ieškojau, galvojau reikia pabandyti lietuviškus, pabandžiau vieną, nepatiko, nes atrodė "kosmosas", nesusigaudžiau niekur, pažaidžiau pusvalandį ir jau susimokėti baudas turėjau už greitį ir t.t. ir likau be eurų kalėjime, radau šitą, pažaidžiau valandą kažkur, ir labai patiko nuo pirmos minutės, pats apšilimas, ir tai, kad ramu, neatrodo per daug sudėtinga kol kas, kadangi praradau įgūdžius, reikia atsigauti. 
• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Nemanau, kad lygiuosiuosi į ką nors, tačiau planuoju išmokti pirmiausią viską ko reikia, tuomet norėtųsi dirbti su tolimųjų reisų krovininiais automobiliais, pamenu, kad žaisdavau ir patikdavo. Norėtųsi žinoma užsidirbti pinigų neblogai, turėti namą, automobilį, ginklą apsaugai ir būti savo vietoje.
• Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybėje neturiu autoriteto, kovoju už save, ir siekiu savo tikslų savarankiškai. Baigiau kolegiją, dabar baiginėju universitetą, tuomet bus matyt, ar laikas bus dirbti ar toliau studijuoti, nors norėtųsi jau ir pradėti dirbti, susitaupyti pinigų, atsidaryti savo verslą, turėti didelį gražų namą, patogų naujesnį automobilį, ir pan.
• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 3 seseris, 1 brolį. 
• Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip. 
• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Manau, kad užteks.
• Jūsų nuotrauka (privaloma): http://www.part.lt/img/606800ade86f1acebd7b5e2a50c3f24192.jpg / http://www.part.lt/img/b0eb5bcecb9ccba5222066925417ad0a976.jpg / http://www.part.lt/img/c6a85dec71e3a86c37a18200393e57a0426.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 5/23/2017 at 0:43 PM, Wolking_Dead said:

Sveika atvykusi i serverį linkiu sėkmės ir pasiekti ko nori. PS. Gražiai atrodai :)

Didelis ačiū! 

On 5/23/2017 at 3:49 PM, Salvis_Gta said:

Net nežinau realiai kaip į tave kreiptis ;D Pana turėtų šiaip būt kukli labai neit į plotį :D Nes sunkioji atletiką pagal mane tik vyrams :D Bet šiaip malonu susipažint, tikiuos sutarsim :)

Malonu irgi, manau ir moterims tinka, galbūt ne ta sunkiausia.. bet, bet.. :D

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveika atvykusi, smagu, kad serveryje žaidžia tokio amžiaus, panašesnio į manąjį, žaidėjai.

P.S. ir tas nickas, tikrai geras, smagūs prisiminimai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.