Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Akmuo, žirklės, popierius !

Dede_Linex

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Double

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau panašų žaidimą kaip /kauliukai, bet šis žaidimas skirsis.

Manau, visi šį žaidimą puikiai supranta tai apie tai net neverta pasakoti.. Na pradėsiu. Žaidimą galės pradėti su komanda /zaistiazp (ar kaip nors kitaip sunku sugalvoti tokiam žaidimui), šiame žaidime galės vienu metu žaisti max 3/4 žaidėjai, visi jie pastatys ta pačią sumą pinigų nuo kurios buvo pradėta, prisijungti į žaidimą galės parašius komandą /zaistiazp (nick kuris ta žaidimą pradėjo) visiems prisijungus į žaidimą išmes lentele kuriuoje galės pasirinkti (žirkles, akmenį, popierių), visiems pasirinkus variantus ir praejus penkioms sekundėmis, parašytu kas laimėjo ir kas kokį variantą buvo pasirinkes, o jai vienas pralaimi, o  kiti du būna pasirinke ta patį variantą, pradeda žaidimą per naujo kol kasnors iš jų laimės.

 Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įdomesnis žaidimas nei /kauliukai, laimėti galės dėl savo paties sekmės ne nuo sistemos, bus galimybe susimesti visiems po kokius tai nors 2000eu ir laimėtojui gauti 6000eu.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.