Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujas veidas Medikų firmos valdžioje.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Į medikų firmos vadovo pareigas kandidatavo vos 4 serverio žaidėjai, galbūt nebuvo protinga vienu metu daryti dvejus rinkimus, bet nusprendžiau, kad atrankos pratęst nėra reikalo, kadangi nors ir kandidatų skaičius labai mažas, bet visi 4 pateikė kažką įspūdingesnio negu 200 žodžių apimties rašinėlį apie tai, kaip medikų firma taps geriausia serveryje be jokių priemonių, tiesiog ims ir taps. Nežinau kaip su kokybe, bet kiekybės kiekvienas kandidatas nestokoja, tad šįkart pakomentuosiu beveik kiekvieną kandidatą, jog kituose rinkimuose galėtumėt pateikti dar stipresnes kandidatūras.

 

 

Shelby_Cobra – Tau jau yra prasidėję 12 klasės egzaminai, jie nėra labai sunkūs, bet norint įspūdingesnių skaičių atestate – pasiruošt vis tiek reikia, ar tikrai sugebėsi skirti laiko ir direktoriavimui, ir mokyklos baigimui? Kandidatų į tavo firmą vertinimo kriterijai – nejaugi tau neaktualus nei kandidato aktyvumas, nei jo reputacija, nei bendravimo įgūdžiai, suprantu, kad taisyklės ir kita darbo informacija yra svarbi, bet kaip firma, kurioje didžioji dalis darbuotojų būna naujokai, turėtum koncentruotis į šiek tiek kitokius vertinimo kriterijus. Dar nepatiko tai, jog planuoji išnaudoti žmones, kurie norės būti kažkas daugiau negu paprastas darbuotojas, primena savotiškus prižiūrėtojus, kurių neleidžiu turėt, nebent šie atlieka nedaug darbo. Reikėtų padirbėti ties teksto sutvarkymu, paryškinimas ir teksto pasvirimas ne tik nesuteikia jokios naudos, bet dar ir gadina viską. Visa kita kaip ir tvarkoje, dėkoju už neblogą kandidatūrą.

Altiriks_Men – Pavaduotojas dirbtų tik tuomet, kai tu negalėtum atlikti savo, kaip direktoriaus, funkcijų, o ką jis veiktų kai tu tą galėtum? Negi tiesiog dirbtų su darbiniu transportu kaip kiekvienas darbuotojas, tik, kad su pavaduotojo pareigomis? „Taip pat, rinksiu dažniausiai aktyvius, darbščius, ateinančius į firmą kažko pasiekti, o ne šiaip pastumti "dura", žaidėjus.“ o kaip atskirsi aktyvius, darbščius nuo durą stumiančių? Šioks toks pliusas tau, jog suvoki, kad naujokams tinkamiausias darbas yra medikai ir esi pasiryžęs būtent su jais dirbti, ko visuomet ir noriu iš medikų firmos vadovų. Taip pat minėjai, jog esi gavęs baną už čytus, bet ten buvo nekokybiško interneto kaltė, aš peržiūrėjau visas tavo banned anketas, situacija pažįstama, tačiau nesuprantu tik vieno dalyko – jei matai, kad tau viskas užlagino, kokio velnio tuomet darai taip, kad specialiai gautum baną, negi nėra protingesnio pasirinkimo?

Ema_And – Pirma eilutė ir matau tokį tekstą: „rimtai žiūrinti į savo pareigas“, tuo tarpu būsenose direktoriaus pareigas apibūdini kaip menkniekį, visiškai neaktualų dalyką, kas kažkodėl man nė iš tolo neprimena rimto požiūrio, o sirgti asmenybės susidvejinimu galima tik man. Idėjų, kaip ir GSPD direktoriaus rinkimuose nestokoji, turbūt dar nespėjo sampas užgesinti tavo fantazijos, kas būdinga didžiajai daliai šio serverio žaidėjų, nors kai kurios sistemos gali būti painios naujokams ir direktoriaujant turėtum sulaukti nemažai su firmos sistemomis susijusių klausimų, bet visgi, idėjos neblogos.

 

 

Buvo dar vienas kandidatas, tačiau jis jau spėjo leavint, per ilgai turbūt rinkimai vyksta... Visi trys kandidatai yra labai panašaus lygio – turi savų pliusų, bet nestokoja ir riebesnio minuso: kas su savimi susipykęs, kas su logika nedraugauja, o kam ant nosies egzaminai, tačiau pabendravau šiek tiek su Shelby_Cobra ir jis yra įsitikinęs, jog sugebėtų vienu metu ir direktoriauti, ir skirti pakankamai laiko mokslams. O kadangi tuo domėjausi, jau turėjote suprast, kad jis buvo šių rinkimų favoritas, tad sveikinu tapus naujuoju medikų firmos vadovu ir linkiu sėkmingo darbo.

 

P.S. Neneigsiu, analizė turbūt viena iš prasčiausių, bet pastaruoju metu esu užsivertęs kitais darbais, kurie baigsis labai greitu metu, anyway, jum svarbi ne kiek analizė, o paryškinti nick'ai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
38 minutes prieš, Steve Stanley rašė:

Man yra labai keista, kai Ema man viska pasakė ~valanda prieš atsirandant analizei :huh: Nejaugi viskas klostysis toliau, taip kaip ji sakė?...

Aš viską žinau ;)

P.S. Sėkmės naujajam medikų direktoriui, nenuvilk žaidėjų :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.