Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atranka į globalius forumo moderatorius,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Atranka į globalius forumo moderatorius,
2017.06.14 - 2017.06.16

Kas yra globalus forumo moderatorius?
Tai forumo vartotojas atsakingas už visus forumo pranešimus. Šis asmuo baudžia visus forumo vartotojus už taisyklių pažeidimus įspėjimais, taip pat turi teisę užblokuoti bet kurį forumo vartotoją už masinius arba grubius taisyklių pažeidimus.

 

#MINIMALŪS REIKALAVIMAI,

• Neturėti forume nė vieno įspėjimo;
• Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.
• Neturėti serveryje jokio įspėjimo;
• Amžiaus riba nuo 14 metų;
• Būti susipažinusiam su forumo taisyklėmis;
• Atskirti taisyklių pažeidimus ir taikyti tinkamiausią bausmę;
• Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba.

#PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI,

• Neturėti forume nė vieno įspėjimo;
• Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.
• Neturėti serveryje jokio įspėjimo;
• Amžiaus riba nuo 18 metų;
• Būti susipažinusiam su forumo taisyklėmis;
• Atskirti taisyklių pažeidimus ir taikyti tinkamiausią bausmę;
• Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba.

 

Kiek globalių forumo moderatorių rinksite?
Rinksime kelis globalius forumo moderatorius, kurie įrodys kad to yra verti ir atitiks visus mūsų iškeltus reikalavimus.

Už kokius darbus yra atsakingas globalus forumo moderatorius?
Globalus forumo moderatorius yra atsakingas už būsenų atnaujinimus, parašytus pranešimus ir sukurtas temas kiekvienoje forumo skiltyje.

 

Kaip dalyvauti atrankoje?
Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:

• Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai ir visa kita);
• Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą;
• Išsami apžvalga apie patį serverį (kokią nuomonę spėjote susidaryti ir panašiai);
• Priežastys kodėl pildote į forumo globalaus moderatoriaus pareigas;
• Trumpas pasakojimas kaip tvarkytumėtės su savo pareigomis;
• Pagrindinės priežastys kuo jūs šioje srityje esate geresnis už kitus.
• Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu.
• Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėtės einant forumo globalaus moderatoriaus pareigas.

 

#INFORMACIJA,

• Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti forumo globaliu moderatoriumi.
• Atranka vyksta iki penktadienio (2017.06.16), tikslaus laiko nėra.

 

Sėkmės atrankoje!
PAGARBIAI GREENSIDE.LT ADMINISTRACIJA

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taigi, pagaliau atsirado proga kažką pasiekti ir man šiame serveryje, Laukiau progos pasirodyti. Spėju sukate galvą ir galvojat kas čia per „brudas“ bando pretenduoti į tokias pareigas kaip G.Moderatorius, būtent į šį klausimą dabar ir atsakysiu. Vardu – Arnas ir šiuo metu man yra 19metų. Laisvalaikį leidžiu su draugais praleisdamas valandas lauke/mieste arba prie tinklo (Jau trečius metus žaidžiu tinklinį), na ir žinoma negalime pamiršti praleisto laiko prie kompiuterio. Draugai sako, kad esu žmogus su labai keistu charakteriu. Esu darbštus, visad stengiuos padėti ir saugoti silpnesnį už save, nes įsivaizduoju save jo vietoje. Esu tas žmogus, kuris be grupės pažįstamų/draugų negali gyventi. Visad stengiuosi bendrauti ir tiesą pasakius neįsivaizduoju savo gyvenimo be geros draugų grupės. Problema tame, kad esu žmogus „degtukas“. Labai nemėgstu, tiesiog nepernešu, visų stumimų ir apkalbinėjimų prieš mano draugus ir tuo labiau prieš savo šeimą. Dėl šių dalykų dažnai įsijaučiu ir galiu perlenkti lazdą. Na, užteks apie mane, norėčiau papasakoti truputėlį apie savo Sa-mp patirtį, tam, kad mane labiau pažintumėte kaip žaidėją.

Mano nuomone, turiu tikrai ilgą ir turtingą patirtį. Praeitame projekte, kuriame žaidžiau prieš ateidamas į GreenSIDE, tikrai esu pasiekęs tų vadinamų „aukštumų“. Jeigu tektų trumpai aprašyti visus savo pasiekimus, tai esu daugkartinis direktorius, pavaduotojas ir pasiekęs forumo moderatoriaus kėdę, prižiūrėjau keturias forumo skiltis. Per visus tuos metus, kurios praleidau tame serveryje prisirinkau daugybę patirties, sužinojau tiek dalykų, kad pirštų neužtektų tiem dalykam suskaičiuoti. Būtent visą savo susirinktą patirtį pritaikyčiau būdamas G.Moderatoriumi, stengčiausi ją išnaudoti kuo unikaliau ir naudingiau šio projekto žaidėjam.

Apie šį projektą sužinojau dar tada kai jis buvo tik reklamuojamas. Būtent iš to projekto kuriama aš žaidžiau Marko išėjo ir atėjo į GreenSide‘ą. Vien dėl to manau ten labiausiai buvo išreklamuotas ir daugiausiai apkalbėtas šis projektas, lyginant su kitais. Juokinga, tačiau mano nuomonė apie GreenSide‘ą keitėsi su laiku. Pirmą kartą į šį projektą buvau prisijungęs jis tik prasidėjo, netgi nuo pat pradžių serveris išsiskyrė savo sistemomis iš kitų serverių. Negaliu sakyti, kad čia žaidžiau nuo pat pradžių, kadangi čia tiesiog apsilankydavau pasižiūrėti kas naujo. Pati pradžia man nepatiko tik tuom, kad nebuvo vienintelio dalyko prie kurio aš buvau pripratęs ir kaip minėjau, kas man yra būtina. Nebuvo – žaidėjų skaičiaus. Tuo metu GreenSide laikydavosi apie 50 žaidėjų, tuo metu kitame projekte kuriame žaidžiau apie 200. Taigi, tuo metu manęs serveris nelabai patraukė. Tačiau po pertraukos sumąsčiau vėl užeiti į šį projektą ir pabačiau puikų rezultatą! Projekte žmonių padaugėjo vos ne trigubai, serveris vis papildomas naujais atnaujinimais, pridėta dar daugiau unikalių sistemų. Tikrai dižiuojuos šiuo projektu. Dar labai didelį pliusą mano knygoje padėjo labai greitas ir malonus padėjimas žaidėjam iš savivinkų pusės. Tikrai yra aktyvūs ir norintys padėti serverio žaidėjam, tikrai norėčiau už tai paspausti jiem ranką. Tokių savininkų tikrai retai sutiksi kituose projektuose.

Pretenduoju į šias pareigas todel, nes matau, kad turiu pakankamai patirties ir gabumų šiai „kėdei“. Manau šiose tokio tipo pareigose esu labiau patyręs už daugelį žaidėjų, kadangi moderatoriaus košės yra tekę paragauti kitame projekte. Apskritai turiu ilgalaikę šešerių metų patirtį praleisdamas laiką Sa-mp serveriuose. Tikiu, kad esu labiau pasiruošės dirbti ir žinau ką darau už didžiąją pretenduojančių dalį. Su pareigomis tvarkyčiausi gan paprastai, tvarkyčiau ir prižiūrėčiau forumo veiklą kartu su savo kolegomis. Tiesiog pasirinkčiau sau laiką kada pravaikščioti per forumo skiltis, patikrinti pranešimus ir žinoma nubausti nusižengusius taisyklėm. Manau prie darbo greitai apsiprasiu, kadangi šis forumas nėra toks aktyvus kaip mano praeitaųme projekte. Suprantu, kad G.Moderatorius yra atsakingas už visą forumą, o ne keturias skiltis už kurias buvau atsakingas aš, bet pilnai žinau, kad su tokiu darbo krūviu susitvarkysiu.

Dėkoju už dėmesį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš.  Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas.  Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali man vadovauti, tikriausiai vien tik dėl to, neturėjau sampe pavaduotojo pareigų.
Su greenSide teko susidurti 2 kartus. Pirmajame karte šiš serveris nepasižymėjo ūnikaliais aspektais, todėl mano pasimatymas buvo nutrauktas 20 minučių bėgyje. Norėjau neatsigręždamas sprukti iš senojo projekto, bet noras nepalikti serverio neleido pamiršti apie savo egzistavimą. Bijojau, kad jei dar bent akimirką ilgiau laikysiu viską savyje, galiu pratrūkti, todėl tik 2016 metų pradžioje pradėjau savo žaidimą.
Atvirai sakant projektu galiu tik žavėtis. Šiame projekte žaidėjai nėra nuvertinti, parašius savininkui - sulauksi reikiamos pagalbos. Iš tikrųjų galėčiau tuščiažodžiauti, bet remiuosi konkrečiais faktais. Pavyzdžiui: neseniai buvo atsitikęs incidentas Green_Hunteriui, neleido nieko daryti(naudoti serverio komandų ir kt.) jokie žaidimo perkrovimai nepadėjo. Štai šiš jaunolis paėmė ir paraše viską išdėstydamas serverio savininkui. Atspėkite: ar serverio savininkas padėjo žaidėjui? – Taip, padėjo. Šiš žaidėjas jau tą pačią valandą galėjo mėgautis žaidimu. Serveris pasižymi ūnikaliomis sistemomis. O dabar įsivaizduokite, kitus projektus kuriuose būtų tune/skin dėžių sistemos, galimybė turėti virš 30 mašinų, verslu sistema, darbu(/dpultas) sistemos. Šiandien tikriausiai sunkiai įsivaizduojamas samp serveris, kuriame kūrėjai gali atsižvelgti į žaidėjų poreikius.
Šįmet greenSide direktorių duonos ragauju antrąjį kartą.  Vargu ar pildyčiau į g. moderatorius, jei negalėčiau būti direktoriumi ir moderatoriumi. Teko iškęsti daug nesėkmių, kad galėčiau šiandien stovėti čia. Būtų kvaila, jei praleisčiau tokią progą. Esu piktybiškos prigimties būtybė, todėl turiu daug vip, admin įspėjimų.
Žinoma, po visų mano nusižengimų turėčiau atlaidauti, bet, kita vertus mano nusižengimai – kaip marionetės, ir sėdint g. moderatoriaus kėdėje jos taptų smulkmenomis. Mokykimės iš praeities, gyvenkime dabartimi.  Forumo moderatoriaus pareigose nekartosiu viso to, kas buvo su pirktinėmis paslaugomis. Vienas minusas kad neturiu didelės patirties būdamas moderatoriumi, bet visi turime tai, ko negalime prarasti – NORAS. Taigi vienas dalykas yra suprasti, kaip moderevimo procesas vyksta, bet esminis dalykas yra žinoti, kad gerai atliekamas darbas teikia džiaugsmą, įprasmina žaidimą.
Tampant forumo moderatoriumi man atsidarytų naujų galimybių durys.  Anksčiau prisijungdavau  į forumą, kad pasižiūrėti naujausius pranešimus/turto pardavinėjimo skelbimus, o dabar aš prisijungčiau prie forumo, kad galėčiau bausti taisyklių pažeidėjus.  Pasižiūrėčiau naujausius būsenos atnaujinimus, jei atsirastų pažeidėjas  - nubausčiau forumo įspėjimais, vėliau prieičiau prie man paskirtų temų.  Savo kolegoms moderatoriams  pasiūlyčiau bendra kompromisą forumo atžvilgiu. Visas forumo skiltis pasidalintume po lygiai, kad nelįstų niekas į svetimą daržą.  Komandoje būsiu kaip naujokas,  iki šiol viso labo buvau tik 2 kartus direktoriumi.  Esu įsitikinęs, kad būsiu konstruktyvus.  Esu geresnis už daugelį šio serverio žaidėjų tuo, kad galiu imtis iniciatyvos bei atsakingai vykdyti patikėtą užduotį.  Moku gražiai bendrauti su žmonėmis,  būtent šiš aspektas vienas iš svarbiausių,  nes moderatorius turi kultūringai bendrauti, patraukti ir sudominti.  Pripažinkime – forumo moderatorius, kuris nemokantis atitinkamai bendrauti  darys neigiamą serverio įvaizdį.

Redaguota Cleme Tean

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

Esu Falanji_Friux, noriu dalyvauti jūsų paskelbtame konkurse į globalaus moderatoriaus pareigas užimti.

Iš pradžių norėčiau prisistatyti apie save. Aš esu vardu Neivydas, man yra aštuoniolika metų, studijuosiu dvyliktoje klasėje vidurinio išsilavinimo kovose. Nemažą savo gyvenimo dalelę skiriu pramogoms kompiuteriniams žaidimams – patirti virtualius iššūkius, suglaudinti draugystės ratus, įgyvendinti savąsias svajones. Šią vasarą baiginėju mokytis vairavimo „B“ kategorijos kursus, šį penktadienį bus teorijos egzaminas. Nuo savo mažens mėgau piešti ir turint iš vaikystės išaugintą patirtį domiuosi įvairiais kitų atliktais grafikos darbais kuriuos panaudoju panašiomis idėjomis nupiešti su programa „Photoshop“. Vasaros metu niekur nedirbu, bet intensyviai tebelaukiu darbo pasiūlymų. Mano charakteris yra atsidavęs darbui, dosnus, draugiškas, kantrus, iniciatyvus, ryžtingas, visada stengiuosi neklysti rašydamas lietuvių kalba.

Šiame nuostabiame projekte  lankausi nuo du tūkstančiai šešioliktų metų gegužės mėnesio, per kurias teko patirti daug ko, ką ne kiekvienas sugebėtų – prisidirbti nuo administracijos, susilaukti nuo bendruomenės pagyrimų, suteikti administracinės bei socialinės pagalbos, renginių organizavimas, darboviečių išbandymai. Jau ilgą laiką žaidžiau viename projekte kurį daugelis iš mūsų čia esančių žinome, man jis tapo atsibodusiu serveriu, nieko naujo nebūdavo, direktorių gretas užimdavo per dažnai matomi veidai, administracija iki šiol „pažadų“ neįgyvendina, dėl jos žaidėjams tenka vis nekantriai laukti. Teko man ieškoti kažko naujo, neįprasto, kurį atradau „Supergames.lt“ forume, tai buvo jūsų projektas. Žinoma teko kartą lankytis buvusiame Aivaro serveryje „Angelpine“, sukurtas miestelis vietovėje buvo retai kur nors kitame projekte matoma, man žaisti teko neilgai. GreenSide serveris man dabar yra kaip antri namai, jose galiu žaisti „komfortiškai“. Nors nesu išbandęs visas darbovietes, bet kai kurias jau teko išdirbti neminimalų laikotarpį, visuose savo išdirbtuose darbuose teko gauti papildomas pareigas, esu tai savimi visiškai patenkintas, būnu užtikrintas kad ateityje galiu lengviau patekti į kitą darbovietę. Stengiuosi išdirbti ilgiau nei reikiamą laiką, pagerinti darbovietės efektyvumą ir direktoriaus reputaciją, taip pat gauti iš jo rekomendaciją. Man patinka serveryje prižiūrėti tvarką vien tik įsigijus administratoriaus statusą, padėti serverio prižiūrėtojams – palengvinti darbą. Į įsigytas pareigas žiūriu atsakingai be nuolaidžiavimų, kiekvieną prieš baudžiant atsižvelgiu ar tikrai bus tam tikra priežastis. Neseniai teko gauti nuo Egidijaus du įspėjimus per „Imgur“ klaidą, jog anketoje nebuvo įterpti įrodymai, bent džiaugiuosi kad į serverio prižiūrėtojus galime kreiptis ir jie nuolat padeda išspręsti klaidas, mes nuo jų nesame atstumti.

Šiame projekte siekiu užimti aukštesnes pareigas ties serverio ar forumo priežiūros. Globalus moderatorius kaip mes žinome, kad tai vyresniausias infrastruktūros narys, kuris turi visą forumo turinio priežiūrą. Aš turiu patirtį ties moderatoriaus pareigų, teko būti kituose žaidimų tipo forumuose, taip pat informacinių technologijų (IT) naujienų svetainės ir forumo moderatorius. Istorijų pasakojimai ką veikiau yra ne faktišką, nėra konkretaus daikto kuris liudytų jog buvau, tačiau manimi galima pasitikėti. Ilgus prisiminimų metus norisi dar kartelį jas turėti, tačiau atrinkti tam tinkamą norintį žmogų nėra paprasta, nes yra daugiau dalyvaujančių žmonių ir būna geresnės anketos už jo prastesnę anketą. Noriu tapti GreenSide svarbesne dalele, padėti bendruomenei, tvarkyti forumo „aplinką“ nuo taisyklių pažeidėjų, gerinti projekto vardą, žinoma sukaupti patirtį ir vėlesniam laikotarpiui. 

Turint moderatoriaus statusą kas kiekvieną dieną periodiškai stebėsiu forumą, kokias bendruomenė naujas temas kuria, žinutes rašo, ar gauname skundus dėl pažeidėjų, stengčiausi išsamiai paaiškinti pažeidėjui kokias jis klaidas padarė jog pats galėtų tai suprasti. Mano aktyvumas per dieną būna periodiškai apie tris – penkias valandas, kartais būna ir daugiau, tačiau forume tai man ne problema, joje galiu skirti ilgiau. Kaip dabar vasara, bus tokių dienų kai man teks išvažiuoti poilsiauti vienai dienai prie ežero į Veisėjus, ar dar kur nors kitur, aš visuomet turėsiu galimybę stebėti ir dalyvauti forume per telefoną.

Mano nuomone į šias pareigas aš atitikčiau,  nenuvilčiau jūsų, daryčiau tai kas būtų prasminga o ne priešinga, turiu forume smulkų įspėjimą kurį dažnai pažeidžia kiekvienas naujokas dėl neargumentavimo, pasiūlymų, apmastymų, neįsiskaitymą taisyklių ko jos prašo. Atitinku į  kitus reikalavimus, esu pilnametis asmuo, turiu didelę atsakomybę už save. Nenoriu nuvertinti kitų jog esu vienas iš tų visų stipriausių kuris turi patirtį, tačiau atsiranda ir geresnių kurie pripranta prie pareigų, geriau įsisavina į jas, išmoksta vadovautis pareigomis. Aš tikiuosi kad mano anketa nebuvo per silpną kurią būtų galima išmesti pro šalį, pasilikti į kandidatų eilutę jog šis asmuo galbūt galės užimti kito pareigų vietą.

Pagarbiai,

Falanji

Redaguota Falanji

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kandidatūra į G.Moderatoriu

Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis.  Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu serveryje negalėjau apsiimti dvejomis pareigomis vienu metu, todėl sugalvojau užpildyti ir pamėginti laimę vėl grįžti į senas vežias. Serveryje turėjau ne tik nemokamo administratoriaus pareigas, bet ir direktoriu, pavaduotojų, todėl esu sukaupęs nemažai patirties apie vadovavimą, atsakomybę, svarbių prioritetų suskirstimą. Žinoma, esu šio serverio senbuvis, todėl žinau šio serverio taisyklės, idėją, kurios siekia serverio savininkai.  Mano charakterio savybės: atsakingas, siekiantis lygybės tarp visų, darbštus, pradėjąs darbą visuomet iki galo pabaigsiu, iniciatyvus, linksmų plaučių, mokantis prajuokinti aplinkinius, bendraujantis, nemėgstantis konfliktuoti.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Pati greenside projektą atradau per vieną žmogu ir ji visi gerai žinote – Ever_Never. Vieną dieną atvažiavęs pas ji pabūti savaitgali pamačiau, kad žaidžia neįprastame serveryje ir gan keistame. Išpradžiu net negalvojau, kad sudomins mane ar net privers žaisti iki šios dienos. Grįžęs namo atsisiunčiau sampą ir pamėginau pažaisti šiame serveryje. Pradejęs žaisti supratau, jog šis serveris yra puikus ir unikalus. Didžiausias momentas, kuo met prisirišau žaisti šiame serveryje, kai įsidirarbinau į mechanikus, tuo metu direktorius buvo Nico_Moretti. Pamatęs sistemas galutinai nusprendžiau, jog žaisiu šiame serveryje ir su laiku susiradau internetinių draugų su kuriais žaisdavau GreenSide serveryje. Štai tokia trumpa istorija, kaip atradau GreenSide.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Apie pati serverį – idėjos geros, gal net puikios, bet trūksta jų tobūlinimo ( gerinimo), papildimų, kurios padarytų ir išpildytų iki galo serverio sistemas ir jų idėjas. Esu mates ne vieną projektą, bet visi nebuvo kažkuo unikalūs ar kitokie, bet atradęs šį server supratau, kad vis gi yra dar žmonių, kurie nekopijuoja ir reklamuodami nemeluoja, koks yra jų projektas “ unikalus”. Jei kalbant ne tik apie sistemų unikalūmą, bet ir pačią serverio kultūrą, žaidėjus tai šis serveris moko elgtis teisingai, kultūringai, nelaužyti taisyklių ir žaisti sąžiningai ir tuomet su tavimi irgi taip pat pasielgs serverio žaidėjai. GreenSide serveryje išmokau, jog taisyklių laikimasis yra visuomet puikus dalykas, nes be taisyklių, apribojimų būtų tik konfliktai, įžeidinėjimai vienas kito bei apgavystės, todėl sugriutu bendruomenė arba naujokus iškart atbaidytų šis projektas.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Į patį G.moderatoriu pildau, todėl,nes visuomet kiek žaidžiu šiame serveryje siekiau tokių pareigų. Net padarydamas pertrauką nuo GreenSide serverio visuomet patikrinu forumą, kas vyksta pačiame projekte bei paskaitau „ dramas“ vykstančias tarp žaidėjų. Nežinodamas apie šią atranką vis tiek stengdavausi prižiūrėti forumą,ieškodavau forume kenkėjų, spausdavau „ pranešti“, jog būtų nubausti.  Aš, visuomet tiek forume/žaidime siekdavau užimti prižiūrėtojo pareigas, nes tai teikia man malonumą, padidina veiklą. Tiesiog, noriu ir toliau tobūlinti šį serveri bei prisidėti siekiamų idėju, jų įgyvendinimo.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Gavęs šias pareigas savaime aišku pradėsiu nuo busenų atnaujinimų peržvelgimo. Savaime aišku, jog kiekvieną dieną tikrinsiu forumą, žaidėjų pranešimus, kurie turi nusiskundimus apie kitus vartotojus bei nubausti pamačius pažeidimą. Reklamuosiu busenų atnaujinimuose, jog forumo vartotojai pastebėję pažeidimus praneštu administracijai apie tai paspaudę “ pranešti”. Per dieną peržvelgsiu visas skiltis bent minimaliai po vieną kartą ypač, kuriose vyksta diskusijos ar dažniausiai yra matomi pažeidimai. Seksiu forumo vartotojus, kurie dažniausiai darys pažeidimus ir sekdamas juos žinosiu, kur jie dažniausiai komentuoja ar rašo postus. Manau, didelį demėsį reikia skirti busenų atnaujinimams, nes ten ir prasidėda visos diskusijos, platinamos nuotraukos ar konfliktai į kuriuos reikia greitai reaguoti ir prižiūrėti. Atsakinėsiu į visus užduotis į A.Ž klausimus, jog padėčiau forumo vartotojais bei stengsiuos komunikuoti su jais bei palaikyti ryšį.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Visų pirmą turiu NORĄ, MOTYVACIJĄ, kurios man padės būnant šiose pareigose. Kas liečia, kuo aš geresnis už kitus, tai manyčiau sunku atsakytį į tokį klausimą, nes aš nepažįstu kitų kandidatų, nežinau jų stipriųjų savybių ar net silpnųjų, kurios man padėtu atsakyti į šį klausimą.

------------------------------------------__________________________________________________________________------------------------------------------------

Tiesiog manyčiau, kiekvienas G.moderatorius turėtų norėti šių pareigų, turėti motyvaciją bausti, prižiūrėti forumą. Nebijoti kritikos ar žaidėjų atstumimo dėl to, kad juos baudi. Tiesiog turi pasiruošti tokioms pareigoms, nes tikrai bus nemažai įžeidimų, konfliktų iš kitų forumo vartotojų, kurie buvo nubausti. Taip pat, manau reikėtu padaryti patinka ir nepatinka reputacijos dalinimą, nes sumažėtų be prasmio postinimo, vartotojai pradėtų atsakingiau rašyti postus forume ir pagalvotu ką rašo. Sumažėtų neigiamų postų, nes iškart, jei nepatiks vartotojams jie įvertins tai neigiamai. Dažniausiai forume yra postinama įvairūs juokeliai, pasišaipimai tam, kad surinku kuo daugiau Patinka, todėl, jei tai nevykęs juokelis ar įžeidžiantis iškart gaus neigiamą reputaciją forume ir mažiau postins nesąmonęs.

 

Pagarbiai,

Edgaras_Mix

Redaguota Edgarito_Mix

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki. Esu Nedas, žaidime žinomas, kaip - Steve_Stanley. Greitu metu įžengsiu į savo septynioliktus gyvenimo metus. Esu beveik niekuo neišsiskiriantis iš kitų personų. Apie charakterį: esu tikrai draugiškas asmuo, linksmas bei komunikabilus. Moku bendrauti su įvairaus tipo charakterio žmonėmis, Nesu pasikėlęs, ar dar koks arogantiškas asmuo. Esu ganėtinai tvarkingas bei atsakingas. Galiu drąsiai teigti, kad esu žodžio žmogus, tiesiog, jei pasakau, kad šį darbą galiu atlikti - vadinasi galiu, jei negaliu - tai jo net nesiimsiu. Esu žmogus kuris labai vertina kokybę, todėl pats ją bandau pateikti kitiems, t.y., kad dirbdamas kokį darbą, geriau jį atliksiu truputį lėčiau nei kiti, bet užtat kokybiškiau. Laisvalaikį dažniausiai praleidžiu su draugais, sporto salėje, ar prie kompiuterio, taip pat esu įsidarbinęs, bet su aktyvumu bėdų nebus.

Ahhh, atsimenu tą dieną, lygtais ji buvo vakar. Sėdėjau prie kompiuterio ir varčiau SuperGames forumą, tada pamačiau šį SA-MP projektą, kuris turėjo labai daug peržiūrų, susidomėjau. Atsivertęs, viską nuodugniai perskaičiau. Šis aprašymas, man paliko didžiulį šio projekto susidomėjimą, kadangi sistemos, tvarka ir visą kitą tiesiog tada man buvo - idealu. Užsiregistravau į forumą, beveik viską apžiūrėjau, tada užsiregistravau ir į serverį, kuris man suteikė didžiulę emocijų bombą, savo sistemomis. Šį projektą žaidžiu nuo 2016 05 bei kažkelintos dienos (tiksliai nepamenu) ir tikrai nesigailiu, kad čia užsilikau, kadangi tai serveris, kuris nesustoją progresuoti bei judėti pirmyn.

Serveris išsiskiria savo unikalumu, kadangi tokių sistemų - nepamatysi niekur. Bet aišku, kad nieko idealaus nėra, visados kažko trūks, ne išimtis ir šis serveris. Per tuos vienerius mano žaidimo metus, kai kurios darbų sistemos atsibodo, reikėtų kažko naujesnio ir nematyto, kuris vėl suteiks naujų emocijų bombą. Bet žiūrint iš kitos pusės, tokių kaip čia savininkų, dar neteko matyti. Ypač Rokas, kuris tikrai labai stengiasi dėl šio projekto, įvairios pagalbos, dalybos ir pan. Apie Aivarą blogo žodžio taip pat neturiu, kadangi jei ne jis, šio projekto nebūtų. Vienas minusas yra, kad truputį persistengėt su forumu, po to antro atnaujinimo su forumu, kai viskas tapo suskleista, truputį negražiai atrodo. Aplamai nuomonė apie šį projektą yra iš ties puiki, kadangi tokio projekto - dar nemačiau niekur.

G. Moderatoriaus pareigos - man jos tarsi naujas kelias, kuriame galiu įrodyti daug ką. Šios pareigos mane dominą visą mano egzistavimo laiką SA-MP pasaulyje, apie 5 - 6 metai. Manau, kad forumas yra tarsi serverio veidrodis. Jei forumas pilnas pažeidėjų ir panašių kenkėjų, tai nemanyk, kad serveris bus geresnis. Kiekvieną dieną į šį forumą ateiną naujų veidų, o su jais ir įvairiausiu kenkėjų, kurie teršia šio projekto forumą, todėl juos reikia greitai ir efektyviai nubausti, ką aš ir sugebu ir noriu tai įrodyti jums. Gavęs šias pareigas, taip pat prisidėsiu ir prie projekto gerovės, ko aš iš ties labai noriu. Turiu begalę motyvacijos ir noro užsiimti šiomis pareigomis, kadangi man jos pačios geriausios.

Gavęs šias pareigas, nieko nelaukęs iš kart eičiau darbuotis, prižiūrėčiau skiltis kurias jūs man paskirsite, taip pat visą forumą. Tikrinčiau būsenos atnaujinimus, kiekvieną dieną stengčiausi nuodugniai peržiūrėti visą forumą, bent kokius 3 kartus bei radęs pažeidėjus, juos nubausčiau. Skatinčiau visus forumo vartotojus pamačius pažeidėją paspausti "pranešti" mygtuką. 

Esu geresnis už kitus, todėl, nes esu nešališkas, atsakingas ir kruopštus. Turiu daug patirties tokiuose pareigose, tad esu matęs visko, tiek šilto, tiek šalto. Taip pat žinau viską apie G. Mod., kadangi šios pareigos mano manymų - geriausios. Pasirinke mane, jus užtikrinsiu, kad stengsiuosi išbūti ilgą laiką šiose pareigose, o per tą laika stengsiuosi dirbti kokybiškai bei efektyviai. Taip žinau, pažadai, pažadai, o iš tų pažadų - 0 naudos, bet aš kitoks. Visi esame žmonės, ne robotai, kurie viską idealiai atlieka, tad manau bus visko ir pykčių, ir įv. nesąmonių, bet visados stengsiuosi savo klaidas ištaisyti į teigiamus dalykus. Manau turiu daugiau motyvacijos bei noro už visus čia pildančius, kadangi jei netapsiu dabar G. Moderatoriumi, vis tiek nenuleisiu rankų ir stengsiuosi juo tapti ateityje. 

Pagarbiai, Steve Stanley

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

< Prisistatymas >

Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį, apie jo asmenybę. Taip pat galiu save priskirti prie grupės žmonių, kurie nepasikelia gavę aukštesnes pareigas. Kalbant apie mano patirtį sa-mp serveriuose esu pasiekęs tikrai nemažai. Praeitame serveryje kur lošiau buvau ne vieną kartą paskirtas direktoriumi ir administratoriumi (Pagalbininkų), o kalbant apie GS pasiekimus tai irgi turiu, bet ne tokius turtingus kaip praeitame serveryje. GreenSide serveryje esu užėmęs tik vienas pareigas – taksi direktorių, bet tikrai tikiuosi, kad čia dar nebus pabaiga.

< Istorija, kaip aš atradau GreenSide projektą >

GreenSide projektą man padėjo atrasti mano labai artimas ir geras draugas. Kažkaip vieną dieną jis mane pakvietė pažaisti viename serveryje, kuris ir buvo GreenSide, iš karto nesutikau, bet įkalbėjęs vis dėl to nuėjome su juo pažaisti. Tik užsiregistravęs serveryje perėjau apmokymus ir man tai žiauriai patiko ir sudomino. Kas bus toliau ir kaip tai viskas veikia? – Pažaidę dar kelias valandas aš supratau, kad šitas serveris yra nuostabiai paruoštas mums – serverio žaidėjams. Po kelių valandų žaidimo aš pamačiau, kaip jis yra gražiai ir nuostabiai išplėstas, ne tik su darbais su direktoriaus pakvietimų, o ir be direktoriaus pakvietimo, aš tiesiog apakau pamatęs kitas sistemas, tokias kaip: tune dėžių sistema, architektūros darbais, o kaip susipažinau su darbų sistemas su direktoriaus pakvietimų aš tiesiog pasakiau ir iki galo apsisprendžiau, kad aš čia ilgam užsiliksiu ir žaisiu, nes tai nuostabu ir genialų. Apsisprendęs, bet dar nesusipažinęs su serverio administracija ir savininkais dar kartą sau įrodžiau, kad čia žaidžia ir dirba geriausi iš geriausių, paklausite kaip aš tai nusprendžiau? – O gi labai paprastai, pirmą kartą paprašęs pagalbos per /padmins man greitai ir labai aiškiai atsakė ir padėjo daug administratorių, jų tarpę buvo ir Rokas. Aš buvau tiesiog apstulbęs nuo administracijos nuoširdumo, nes (gal aš tik vienas toks), bet tokio atsako niekada nesu gavęs ir matęs sa-mp serveriuose. Tada kitą dieną užsiregistravau forume ir pamačiau prieš save nuostabų forumą, kuris atrodė ir atrodo nuostabiai. Greitai ir aiškiai radau dominančią informaciją, kurį buvo labai gražiai paruošta mums – vartotojams. Aprašymai apie serverį, gaujas, darbus ir kitas sistemas buvo ir yra vieni iš geriausių, tai žinoma yra žaidėjų ir pačios valdžios paveldas ir lobis...

< Apie patį serverį >

Per beveik metus žaidimo čia, savo nuomonės nepasikeičiau ir nenoriu jos keisti. Serveris kaip ir sakiau yra tobulai paruoštas mums – serverio žaidėjams. Manau kiekvienas žaidėjas ieškosi sau kažko komfortiško, pavyzdžiui darbo. GS serveryje darbai su pakvietimų/be pakvietimo manau yra geriausiai ir daugiausiai išplėsti visuose sa-mp serveriuose (Lietuvoje tai tikrai). Žaidėjas ne iškarto gali pasirinkti darbą su pakvietimų, o iš karto renkasi darbą be pakvietimų, todėl manau, kad darbai be pakvietimo turi būti būtent tokie kaip ir mes turime, įdomus, nemonotoniški, linksmi, išplėsti, liaudiškai sakant „nebugovi“ ir t.t. Net kartais norisi iškeisti darbą su pakvietimų į be pakvietimo <šypsausi>. Neslėpsiu. Darbai su pakvietimų yra truputėli patogesni ir truputėlį įdomesni ir kažkaip ten daugiau norisi dirbti, tai tikriausiai, kad tą darbą prižiūri direktorius ir neleidžia daryti nesąmonių pvz.: darbinių mašinų išmėtimas, riejimasis racijoje ir pnš., bet vistiek naujiems serverio žaidėjams tikrai darbai be pakvietimų turi patikti ir tikiuosi ateityje naujiems žaidėjams patiks, nes ir juose galima ir reikia užsidirbti. Atskleisiu savo mėgstamiausią darbą be pakvietimo: Medkirčiai – tai yra įdomiausias ir linksmiausias esantis darbas, gal dėl jų darbinės mašinos, o gal dėl pačio „veiksmo“ darbe. Norint rasti klaidų serveryje iš kodo ar architektūros darbų reikia labai ir labai pasistengti, nes jų yra tik mažuma ir tos klaidos yra nepastebimos. Mano manymų serveryje truputėli trūksta veiksmo tarp gaujų ir pareigūnų, bet sklinda garsai, kad per ateinanti atnaujinimą tai bus ištaisyta. Taipogi manau reikia truputėli paredaguoti darbus su direktoriaus pakvietimų, nes yra truputėlis trukumų. Vienas iš šio trukumo yra: mechaniko laužo paėmimas iš vandens ir jo pristatymas. Dirbdamas mechanikų ne kartą reikėjo susidurti su sprogusios mašinos laužų vandenyje, jį tiesiog neįmanoma pasiekti ir reikia tos mašinos savininkui rašyti, jog reikės laukti 15min. kol jis pats automatiškai prisistatys, o poto dar reikės laukti 1h, kad mechanikas galėtų ją sutvarkyti garaže. Manau reikia padaryti kažkokią komandą, kurį galės „pritraukti“ ar kažkaip „pritraukti„ prie krašto, ar automatiškai užsikrautų ant DFT. Dar vieną turiu pastabą tai, reiktų padaryti, kad laužą galima būtų priimti su tam tikrą komandą, nes būna sprogsta garažo viduje ir jeigu spaudi „Y“ teleportuoją į lauką, o ne priima laužą, tas pats ir prie garaž lauke, jeigu sprogsta. Taipogi manau reiktų pridėti dar keletas oficialių eventų tokių kaip: derby, bulių kautynės ir pnš.

< Priežastys kodėl pildau į globalų forumo moderatorių ir kaip aš tvarkyčiausi su pareigomis

Svarbiausia priežastys kodėl pildau į šį postą yra dar nebandytos pareigos. Kaip jau ir minėjau ankščiau, aš turiu patirties direktoriavimo ir administravimo (Pagalbininko) srityse, bet dar nekarto nesu buvęs globalus forumo moderatorius. Dar vieną svarbi priežastis – noras. Noras manau viena iš svarbiausių ir reikalingiausių priežasčių, nes be jos mes negalėtume kažko pasiekti ar turėti. Dabar atėjo laikas pakalbėti apie pareigų tvarkymą iš mano perspektyvos. Manau kaip ir kiekvienas moderatorius kiekvieną kartą prisijungęs į forumą peržiūrėčiau būsenų atnaujinimus, nes ten dažniausiai ir yra daromi pažeidimai. Poto visada patikrinčiau viskas man paskirtas temas ir jeigu yra pažeidimų forumo vartotoją darantį pažeidimą nubausiu, o jeigu jis neturi įspėjimų tada tiesiog įspėčiau žodinių įspėjimų ir patarčiau atgaivinti jo žinias perskaitydamas dar kartą forumo taisykles.

< Kuo aš esu geresnis už kitus šioje srityje >

Kiekvienas žmogus ir kandidatas į šias pareigas turi savo privalumų ir minusų, todėl tai žiauriai sunkus klausimas, nes reikia kiekvieną kandidatą kruopščiai analizuoti ir suprasti jo klaidas/minusus/pliusus. Asmeniškai aš, turiu gan neblogą reputaciją serveryje, apie mane gerai atsiliepią bendradarbiai, pažįstami ir galbūt patys komandos nariai. Kalbant apie aktyvumą serveryje, jis yra manau neblogas, tiek forume, tiek ir pačiame žaidime. Taipogi daro didelį pliusą man, mano charakterio bruožai, nes aš kaip ir minėjau esu paslaugus, griežtas ir bendraujantis, o bendravimas yra vienas iš svarbiausių aspektų šiose pareigose.

 

Redaguota Jeremy_Redwood

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių metu į tam tikrus dalykus žvelgiu nerimtai, atmestinai, negebu susikaupti bei priimti teisingiausius sprendimus, tačiau yra ir šviesioji viso to pusė. Stengiuosi viso to vengti ir tobulėti kaip žmogus – kaip asmenybė.

Kelios dienos prieš užsiregistruojant projekte net negalvojau, jog ir vėl pradėsiu žaisti sampą, tačiau mane į projektą pakvietė senas pažįstamas bei dabartinis komandos narys, taip pat globalus moderatorius Teddy_Wudson. Tiesą sakant, tuo metu aš net nesusimąsčiau ir iš karto atmečiau jo pasiūlymą, tačiau papasakojęs apie serveryje įdiegtas sistemas bei jų įgyvendinimą mane sugundė prisiregistruoti ir jas apžiūrėti, o tos keliasdešimt minučių „apsižiūrėjimo“ mane sugundė pradėti žaisti šiame projekte. Labiausiai mane sužavėjo mechanikų darbe esanti susprogusio automobilio tvarkymo sistema, kadangi tai buvo unikalu ir nieko to meto Lietuvoje panašaus net nebuvo galima pamatyti. Taip pat ir projekto koncepcija man pasirodė itin įdomi. Pavadinimas tolygiai susijęs su projekte sukurtomis sistemomis. Automobiliai varomi elektra, namų stoguose pastatyti saulės kolektoriai, ECO stotelės ir kt.. Bėgant laikui spėjau išbandyti visus projekto darbus tiek su pakvietimu, tiek be pakvietimo. Tuomet man kilo klausimas; ką veikti toliau? O atsakymus į šį klausimą radau gan greitai, kadangi projekte susirasti įdomios veiklos ir išmąstyti kaip dar praleisti vieną kitą valandą nėra itin sudėtinga.

Į komandą pildau jau trečiąjį kartą, siekiu į ją patekti beveik metus, o tai manau įrodo, jog vis dar nenuleidžiu rankų ir siekiu savo užsibrėžtų tikslų. Turiu patirties šioje srityje ir manau, kad susitvarkyti man nekiltų sunkumų. Nereikia atlikinėti skubotų sprendimų, nėra gaunamas spaudimas iš kitų žaidėjų pusės, priešingai nei tvarkos prižiūrėtojams. Noriu prisidėti prie projekto plėtojimo, tapti komandos nariu. Galbūt iš šalies neatkreipiamas į mane dėmesys, kaip į pagalbininką, tačiau visuomet turėjau norą prisidėti prie projekto vardo gerinimo.

Su pareigomis tvarkyčiausi paprastai, turbūt kaip ir daugelis pildančiųjų. Kas tam tikrą laiko tarpą vis ateičiau į forumą ir pirmas dalykas ką atlikčiau tai patikrinčiau reportintus pranešimus, vėliau patikrinčiau būsenų atnaujinimus, kadangi didžioji dalis pažeidimų sutinkama čia. Nepaminėjau to, jog pažeidėjams būtų uždedami įspėjimai, tačiau manau, jog tai ir taip yra logiška.

Manau, jog išsiskiriu iš dabartinių konkurentų tuo, kad į šį darbą žvelgiu kitaip nei jie. Perskaičiau jų laiškus ir vis iki šiol man įstrigo tam tikros mintys: „Svarbu būti draugiškui, atlaidžiam, komunikabiliam ir bendraujančiam bla bla bla“ Mano mąstymas ties tuo yra visiškai kitoks. Visus bausti reikia vienodai, nesusidaryti iš ankstinio nusistatymo apie žmogų, nepriskirti jiems tam tikrų etikečių, jog jie yra „vienokie ar anokie“. Į šias pareigas pildau ne su noru susirasti draugų.

Esu pranašesnis už kitus pildančiuosius, kadangi esu itin raštingas, darbštus, motyvuotas, taip pat turiu kitokį šių pareigų suvokimą ir sampratą, patirties dirbant tokioje srityje. Stengsiuosi sutarti su visais komandos nariais, būsime lyg vienas kumštis. Stengsiuosi teikti kuo geresnę atmosferą darbui, priimti teisingus sprendimus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos į globalius forumo moderatorius rezultatai,
Pasirinkimų buvo nemažai, todėl nemažai laiko skyrėme kandidatų stebėjimui. Rinkomės tik tuos, kurie yra aktyvus projekte ir vis dar jaučia malonumą žaisdami pas mus, nors pareigos ir nėra susijusios su serveriu. Tikimės, jog šie pasirinkimai mūsų nenuvils ir ateityje šie žaidėjai bus pavyzdys kitiems, kurie norės patekti į projekto komandą.

Naujieji komandos nariai ir globalūs forumo moderatoriai: Jeremy_Redwood ir Arnas_Haiva

Su didžiuliu dėkingumu visiems dalyviams,
Greenside administracija.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.