Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Paskolos sistema

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saulius_Guest

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Paskolos sistema yra kaip žaidėjas pasiskolys iš banko tam tikrą suma kurią jis galėtų grąžinti per tam tikrą kiekį dienų . Jei nesumokėtų žaidėjas  dalies paskolos jam pakiltų paskolos atidavimo kaina ir jei jis neturi pinigų ,bet turi kokio turto korio vertė tokia kaip sumos kurią reikia atiduoti. Žaidėją informuotų ,kad jis gali parduoti mašiną ir susimokėti sumą.Pavyzdys:Aš pasimu 100.000e paskolą 2017.11.20 dieną,parašau kad atiduosiu per 20 dienų kiekvieną dieną po 5000ę.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Jei trūksta nedaug pinigų iki kažkokio dalyko  tai galėtų pasiskolinti iš banko pinigų žaidėjas ir paskiui atiduoti.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Neapsimoka kodėl? Gali kurtis begalę paskyrų ir apeiti šią sistemą ir sugadinti serverio finansinę padėtį. Nebent gali maksimaliai pasiskolinti 100k ir tai turėdamas 200k patirties ir tai abejoju ar ji reikalinga. Nes pasakys dirbk ir užsidirbsi. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ši sistema būtų ištiesų puiki, bet būtų ja piknaudžiaujama ir serverio darbai būtų mažiau reikalingi ir visi imtų paskolas ir nebedirbtų darbuose. Jeigu aš siulyčiau šią sistemą aš parašyčiau, kad paskola imti gali tik nuo 50.000 XP arba nuo 100.000 XP, nes jeigu galėtum imti paskola nuo 0XP tada naujokai pasiimtų paskola ir pinigus persivestų į kitą vartotoja ir nebereikėtų atiduoti paimtos paskolos. Dar reikėtų pridėti, kad imti paskola galėtu imti turintys darbą su direktoriaus pakvietimu, nes jeigu neturėtum normalaus darbo, iš kurio galėtum atiduoti paskola, jos niekada neatiduotum, nes nebūtų pinigų iš ko atiduoti. Šią sistema reikėtų atidžiau peržiurėti ir patobutinti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.