Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Leidinys "Varpas" Nr. 2

Vincas_Kudirka

Rekomenduojamas pranešimas

LAIKRAŠTIS "Varpas"

Autoriaus žodis: Dėkoju visiems už palaikymą, darbus tęsiu toliau. Šiandiena nutiko tiek daug įvykių, kad tiesiog nesusilaikiau neišleidęs antrojo "Varpas" numerio. Nusprendžiau, kad "šviežias" naujienas bus maloniausia skaityti.

 

Serveryje pardavinėjamos ne vien tik mašinos, ginklai, dėžės, bet ir... 81ce991beeadb06911be9ca5a78743cd66.png

 

EL TORO Legenda.

06efde5954dacaab40a3c0e3c7a6d9e8780.png 

Šiandiena vienas žmogus užsiminė apie seniau gyvavusią grupuotę "El Toro",  tad prisiminkime ją. Vienas iš pirmųjų iniciatorių buvo Zdarova_Marius, visuomenėje pasireiškęs kaip psichopatas žudantis visus iš eilės. Kaskart iš pasalų nužudydamas savo auką jis sušukdavo: "EL TORO", žinoma taip užknisdamas visus, pavyzdžiui vienas žmogelis susinervavęs išsireiškė taip: cfb7ac39377bc7ec508ad66ea77417f7205.png Vėliau "El Toro" manija pradėjo sklisti ir tarp kitų žmonių, kurie taip pat bandė atkartoti Zdarova_Mariaus veiksmus. Tačiau laikui einant, "El Toro" paprasčiausiai išnyko. Kas nutiko? Greičiausiai visiems tiek įgrįso Zdarova_Marius su "El Toro" šūkčiojimais , kad nusprendė jį papjauti ir pakasti po žeme. Su juo iškeliavo ir "El Toro" manija. Beje, paskutinį kartą Marius buvo matytas 2016m. Ilsėkis ramybėje...

P.S. Pavyko rasti, kokio tipo žinutes jis siuntinėdavo aplinkiniams, štai viena iš jų:

218f0c8d45ffc89720ef0e9ea4949ecd640.png

 

Medkirčiai: Darbo netrūksta.

Pasižvalgius po apylinkes galime išvysti kiek daug žaliuoja medžių, kaip gražiai čiulba paukščiai ir... išgirsti "Husqvarnos" pjūklo skambesį. Kai tokia didelė žaluma, labiausiai trina rankomis medkirčiai - juk tiek daug darbo jiems! Pabandžius žurnalistui pakalbinti vieną iš medkirčių, jis kažką lyg suniurzgėjo: "Nėr laiko, pilna darbo". Žodžiu, darbas vyksta intenstyviai, štai viena nuotrauka iš miško: 

486c3ca611237a5e5ec67d8c29484278664.png

 

BOKSO TURNYRAS - Kas laimėjo?

Ne per seniausiai vyko bokso turnyras, žurnalistui Vincui pavyko užfiksuoti tik paskutiniojo "mačo" kautynes, kai buvo kovojama dėl aukso. Nukreipiant žvilgsnį nuo kovos akis badė itin mažas žiūrovų skaičius, jų buvo tik... 3. Greičiausiai visuomenėi ši "snu.kių" daužymo sporto šaka nekelia susidomėjimo. Turnyro nugalėtoju tapo Mafijos_Senelis, sveikinimai jam!

3d3be067b581694a767866f1f9a3c26f647.png

 

NAUJAS MIESTELIO ŠERIFAS - KAS JIS PER VIENAS?

"Varpas" leidinio žurnalistas nusprendė pasidomėti naujuoju policijos vadovu Matt_Payne ir supažindinti visuomenę su juo. Susiekti iš pirmo karto nepavyko, teko palaukti 30min. kol į žinučių atsakiklį gavau atsakymą iš Matt, kad jau po darbų atsilaisvino ir galėtų skirti interviu. Tad mielieji skaitytojai, visas interviu:

a0b8efb9e33ca66eba851264b26a7751489.png

 

[Žurnalistas]: Sveiki, kokios nuotaikos tapus direktoriumi?

[Direktorius]: Atėjau ne emocijų išreikšt, o įvesti tvarką.

[Ž]: O kokią galvojate įvesti tvarką? Itin griežtą ar tokią pusėtina?

[Dir.]: Įvesiu geležinę tvarką. Gaujos neturės paliesti civilių, kariausime tarpusavyje, kad nebūtų skundų.

[Ž]: Kokius lūkesčius kelsite savo darbuotojams?

[Dir.]: Mano darbuotojai bus tiesiog pareigingi ir kvalifikuoti. Dažnai darysiu insenizacijas, daug dirbsime su blokadomis. Kadangi atėjo grobimų sistema, ruošimės, planuosime įvairias taktikas.

[Ž]: Kokią esate išsikėlęs policijos departamento viziją?

[Dir.]: Nieko išskirtinio nepadarysiu, tiesiog surinksiu sau tinkantį kolektyvą, suskirstysiu į ekipažus ir taip visus suartinsiu.

[Ž]: Dabar gaujoms vis labiau įsivyraujant, miesteliuose kyla vis didenis chaosas, kuris kels nemažą spaudimą jums, kaip vadovui. Kaip galvojate pažaboti gaujas? 

[Dir.]: Su gaujomis elgsimės kaip ir su civiliais. Prie jų daug nedirbsim, nes visas gaujų dėmesys susidaro į zonas, todėl jų miesteliuose nėra ir tai mums netrukdo. Sugausim gaujinį - patikrinsim, sudėsim įtarimus ir į kalėjimą.

[Ž]: Praeitas direktorius Cleme_Tean policiją išlaikė ganėtinai aukštame lygmenyje, kaip jūs galvojate išlaikyti policijos prestižą? 

[Dir.]: Buvęs direktorius neturėjo labai daug išskirtinumų, viskas buvo kaip ir visada. Aš taip pat nežadu išsiskirti, tiesiog visas susikoncentravimas bus ties taktikomis, nes gaujų skaičius dabar - neribotas, todėl bet kada gali padidėti spaudimas.

[Ž]: Baigiant interviu, kokį duotumėte pažadą visuomenei?

[Dir.]: Duodu žodį, niekada nepasiduosiu gaujų provokacijoms ir užtikrinsiu kaimelių saugumą iki maksimumo.

Štai tokiu rimtu nusiteikimu Matt_Payne pasiryžęs pradėti darbą naujose pareigose. Tikėkimės, kad jo išsakyti pažadai ir norai išsipildys, linkiu sėkmės jam tolimesniuose darbuose!

 

Marko_Escobar - kas jis? Narkotikų baronas ar tiesiog pasisekęs verslininkas?(II dalis)

Su "Varpo" redakcija susiekė vėl tas pats seklys, kurio vardo prašė neminėti. Šį kartą jis pasidalino su mumis delikatesne informacija. Detektyvas papasakojo, kad žymusis Escobaras turi ne tik išskirtinį namą pagrindiniame miestelyje, bet ir milžinišką vilą Los Santos rajone. Čia jis ir nusprendė pašniukštinėti apie jį daugiau, ir atrodo, jam pavyko! Slapta krūmuose tūnojęs seklys nufotografavo patį Marko'Escobar, apsuptą dviejų merginų ir besišnekučiuojantį su nežinomu vyru. Tačiau, labiausiai įdomumą kelia tai, kad nuotraukoje matyti ir... policijos pareigūnas! Ką veikia teisėsaugininkas vieno turtingiausių visuomenės veikėjų name? Į šitą klausimą detektyvas atsakyti dar negali. Galbūt jam pavyko užfiksuoti slaptą sandorį? Apie tai, kitam leidinyje...

911147ff6c7db96df0dfbef47d2c9cfe320.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Tony_Express  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.