Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kompiuterio boostinimas/didesnis fps gavimas. (PART2)

Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. 

#1 CLEO FPS BOOST'AI 

Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.zippyshare.com/v/drpFBUEH/file.html

 


#2 Nušlifuotas gta
 

Šis metodas jūsų gta san andreas pavers žaidimu kurio nebegalėsite atpažinti, žinoma dėl šito būdo jus įgausite dideli kieki FPS - FRAMES PER SECOND. Tačiau tai žiauriai sumenkins jūsų grafikas, važinėsite lyg senoje minecrafto versijoje, turbūt blogiau nei minecrafte. Tačiau pagalvojus apie teigiamus dalykus galite gauti 100~300 fps. 
https://youtu.be/I6XFSZGnQ9s < preview ir pamoka kaip įsikelt. 
https://yadi.sk/d/ly45BZQbmBTfr < atsisiuntimas

#3  Senas būdas, tačiau iki šiol naudojamas.

Em vienas iš seniausiu fps didinimo būdų - samp memory fix'as kuris sutvarko jūsų žaidima. Daug kas sako jog nuo 0.3.7 šis būdas nebepadeda, tačiau iš daugelio žaidėjų išgirstu vėl tapati - jog jis veikia ir padeda šiek tiek. Todėl rekomenduočiau išbandyti, jeigu jis padeda kodėl gi nepanaudojus. http://www.gtainside.com/en/sanandreas/other/18222-stream-memory-fix-2-0/ ( atsisiuntimo linkas)

#4 Windows 10 update - "GAME MODE"  (tai padeda ir csgo ar kitiems žaidimams)

Uhu, turbūt girdėtas dalykas o gal ir negirdėtas. Man pačiam kaip senų OS savininkui tai nauja ir negirdėta, microsoft išleido windows 10 versijai atnaujinima kurio metų padarė toki dalyka kaip "GAME MODE" įsijungus "GAME MODE" jus gaunate didesni frames per second kiekį, būna pašalinami įvairus pašaliniai procesai ir jūsų žaidimas tampa žymiai komfartiškesnis. Aš nežinau ar jis tikrai padeda sampui, tačiau šita informacija siūlyčiau pasidalint windowsų 10 savininkams. Papildomi dalykai kurios suteikia šis update įjungus "GAME MODE" tai žaidimo metu būna įjungtas "PAUSE UPDATES"  kuris neleidžia trugdyti jūsų geiminimo metų, pasibaigus žaidimų laikui (kaip jus baigiate žaisti) vėl įsijungia normalus regulerus windowsų atnaujinimai. Daug kitu smulkiu atnaujinimu, žodžiu įjungus "GAME MODE" windowsai skyria visa kompiuterio darba jūsų žaidimui siekdami išspausti didesni fps. Tarkim jeigu jus palikote įjunge kažką nereikalingo ar tiesiog jūsų windowsai ryja daug resursu - neproblema, įjungi "GAME MODE" ir tu turi kompiuterio dėmesi sutelkta į žaidima. 

#5 Paprasti patarimai naujokams geimeriams. 

Žaisdami žaidimus jausdami jog jūsų žaidimas "lagina" "stringa" mažinkite žaidimo grafikas iki mažiausiu, tačiau prieš mažindami pirmiausiai pabandykite pakeisti rezoliucija, kartais užtenka pakeisti žaidimo rezoliucija tam jog žaidimus stabilizuotusi. Įsijunkite užduočių tvarkyklę "task manager (eng)" tuomet susiradę savo žaidimo procesą, šiuo atvėju gta san andreas - pasirinkite jį ir paspauskite dešni žaidimo klavišą, pasirinke SET PRIORITY > HIGH or ABOVE REAL TIME. 
Jeigu jūsų žaidimas yra senos platformos jis gali laginti nes tikriausiai jis nėra pritaikytas  jūsų kompiuteriui. 
(čia įrodymai jog rezoliucijas sumažinimas padeda) tumblr_inline_n6jzgysutj1sby691.png

#6 Atsinaujinkite savo grafikos plokštės driverius.

Taip banalu tai girdėti ir šį punkta galėjote pastebėti daug kur - tačiau, nemanau ar visi iš jūsų turi naujausia draiverių versija kuriose dažniausiai būna sukelti visi fixai. Todėl reguleriai rekomenduočiau atsinaujinti draiverius. Jų parsisiuntimo linkai - 
NVIDIA (http://www.nvidia.com/Download/index.as*cenzūra*) AMD (http://support.amd.com/en-us/download) INTEL (https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html

#7 Lowspecgamer

Daugelis iš jūsų jį žinote arba nežinote. Tai yra žmogus iš ispanijos kuris kuria įvairiausias pamokas kaip pasididinti FPS kiekį savo pasirinktam žaidimui. Žaidimus atrenka tos kurios prašo žmonės, šiame kanale galite rasti daugeli naujausiu žaidimų pamoku kaip pasididinti fps. Kaip gaila gta san andreas ten neberasite, tačiau jeigu žaidžiate kokį csgo arba gta v tai rasite puikiu pamoku kurios jums padės. 

Būtina žinoti:
> Naudojant kompiuteri be antivirusinės būtina regulariai trys kart ar daugiau per savaitę praskanuoti kompiuteri. (tokiu atvėju jeigu siunčiates dažnai kažką)
> Kompiuteri privaloma pravalyti dažniau nei kartą į trys dienas, kadangi jūsų kompiuteryje kaupiasi tokie dalykai kaip shadow copies, kurie užima nemažai vietos. Norėdami jų išvengti privalote valyti kompiuteri. 


Tokia ta mano pamok,a šį kartą buvo turbūt kiek praščiau nei ana kartą. Tačiau šį pamoka taip pat gali padėti kaip ir ana, siūlyčiau pažiūrėti mano senaja pamoka kurioje pateikiau jums daug nežinomu būdų. 

Senoji pamoka - 


Jeigu įvertintumėt mano pastangas ir išreikštumėt nuomonę pakomentuodami ar paspaustumet like - aš būčiau nudžiugintas, ačiū.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
9 valandas prieš , James_Verona rašė:

Tu tas nušlifuotas gta grafikas įsirašyk būtinai, atrodys kaip senų laikų minecraftas, bet gal išspausi 60fps ;D

Nu zašibys tada, bet mainkrafto nemėgstu XDDD

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
4 minutes prieš, Hikaru_Oshiro rašė:

Įsirašiau kažkurią programą ir nerodo skinų iš toli :DDD kaip sutvarkyt?

taspats kaip aš pasakyčiau. Nusipirkau kompa iš kilobaito, bet nežinau kuri. Normalia informacija į pm pateik sutvarkysim. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 valandas prieš , Hosted'Boy rašė:

Išbandžiau cleo ir memory fixus, abudu crashina. Nekokybiški.

tavo motka irgi nekokybiška.

 

Dėkoju, senai ieškojau šito GTA , ir tikrai iš 150 į 350 pakėlė , dėkoju tau žmogau <3:wub::wub:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.