Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju New_Light

New_Light

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  New_Light (Emigrantas, serverio naujokas) 

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-17 - liepa.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  SA-MP serveriuose žaidžiu lygiai 5 metus, apsistojant mano manymu tinkamiausiame serveryje.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugas, kad šiame serveryje yra tikslas žaisti, galima siekti daugiau, ir serveris yra geresnis nei atrodo, savo galimybėmis.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ankstesniame serveryje, pakrito žaidėjų skaičius, netenkino administratorių darbas, tiesiog nebebuvo tikslo savo laiką investuoti būtent ten. 

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Taip , visus apmokymus įvykdžiau, na jei pirmą kartą būtu tekę prisijungti prie pirmo SA-MP serverio, iš ties reikėtu pastangų norint kiekvieną punktą atlikti geriausiam laikui. 

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Šiuo metu tenka dirbti medkirčių darbą, sistemą gan įdomi, šiek tiek populiaresnė nėra išplitusi kituose serveriuose, ir pilnai tenkina, pelno dar nesimatė, bet manau su laiku viskas bus.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Galima sakyti viskas pateikta ant lėkštutės tereikia panaudoti navigacijos komandą ir pasiekti tašką. 

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Taip gana dažnai, nes dar neteko žaisti būtent tokiame serveryje ir priprasti prie vietovių tikrai reikės laiko.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvo toks atvejis, bet į tai žvelgiau teigiamai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Transporto yra iš ties daug, rasti nėra sunku, tik daugumą žaidėjų stengiasi atimti ar kitaip pasisavinti.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip kartą panaudojau, nes nesupratau kaip praeitį apmokymą bet nesulaukiau ir atsijungiau, grįžęs pilnai užbaigiau apmokymus ir pagalbos neprireikė. 

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip neslėpsiu taksistai į iškvietimus reaguoja tikrai greitai, bei yra mandagus žmonės. 

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos labai daug net mažiausiai suprantančiam turėtu būti viskas pakankamai aišku.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Galbūt reikėtu pridėti įvairesnių darbų, šiek tiek paįvairinti veiklą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.