Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiamas Policijos departamentas

Pofka_Srd

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Srd už visą 95 Compton Avenue Crips oficialią gaują.
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Payne
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos departamentui
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Peikiamas ne tik vadovas, bet visa jo firma, kadangi jie išnaudoja serverio klaidas. Situacija tokia, kad užėmus grobiamą pastatą ir išlaikius reikiamą laiką, kad sprogtų bombos Policija vis tiek gali išminuoti bombas ir mums tenka laukti 1val. ilgiau. Atradę šią klaidą ja nuolatos naudojasi ir mus tas erzina. Taip pat piktnaudžiauja blokadomis ir išminuodami bombas jomis apsitveria 2-4 blokadomis. Taip pat gavę laiką išsinešti dėžės to negalime padaryti nes įėjimas būna apstatytas užtvaromis, tad negalime nei jų iššaudyti, nei susinešti į PONY dėžių.
Anksčiau per seną sistemą buvo negalimi blokadų dėjimai.
Mūsų tikslas, kad būtų sukurti nuostatai kurie visus tenkintu ir būtų lygi kova grobimuose, o ne nubausti firmos vadovą.

• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:
1.3.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys visuomenei, todėl turi vengti necenzūrinės leksikos, čytų, bugų naudojimo ir kt.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
dėl išminavimo : 
leW18cZAR8eIyV7q0UPqdw.png
NT6DYH3.jpg
gL0ioEnoTcy1H95_FZ501g.png

dėl blokadų :
VrxrdE6-Q1CthuPt2zKOGA.png
gfx18nhXT32RowiesLJ0oQ.png

KfhFrIv.jpg
IArLM9J8QUWXWtWwb7BBDA.png
t4Dms7QWQMOmGuZxa2fypg.png

zwdYIH19RW2-DFbvoiAv1w.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
  1. Mes išminavom 2 bombas, ne 3, tai čia nemanau ar klaida, o jei tai klaida, turėtų būt pranešta iš aukščiau, jog mes negalim to daryti ir t.t.
  2. Blokadas mes dedam KUR NORIM, nes dabar yra sukurta ir interjere, jog galėtume apsiginti, dedam irgi, kiek norim, nes jos TURI HP.
  3. Išnešt paketus galit sušaudę blokadas, tuo labiau mus.

Taigi  manau viską išaiškinau ir jau per daug skiedžiat man atrodo, nes kai kur išsigalvojat ir savo taisykles, kurių GP nėra patvirtinęs.

PEACE

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Atsakyti
  1. Mes išminavom 2 bombas, ne 3, tai čia nemanau ar klaida, o jei tai klaida, turėtų būt pranešta iš aukščiau, jog mes negalim to daryti ir t.t.

Parašyta "gauja sėkmingai išlaikė užgrobtą pastatą" tai vadinasi sprogo visos 3 bombos, nes sprogus 2, tokio teksto nerašo. Jeigu esi vadovas, turi pats priimti sąžiningus ėjimus, o ne tik į savo naudą viską daryti. https://prnt.sc/fykp6u

Atsakyti
  1. Blokadas mes dedam KUR NORIM, nes dabar yra sukurta ir interjere, jog galėtume apsiginti, dedam irgi, kiek norim, nes jos TURI HP.

Kai jūs padedat 4 blokadas, mes jų per 5sec. neiššaudysime, jeigu neklystu būtent tiek ir yra duota laiko išminavimui. Manyčiau jūs tuo piktnaudžiauti negalite ir kaip sakiau, mes norim lygių kovų grobimuose, todėl prašome sukurti nuostatus, kurie tenkintų abi puses, dabartinė padėtis, tikrai tokia nėra.

 

Atsakyti
  1. Išnešt paketus galit sušaudę blokadas, tuo labiau mus.

Deja gerbiamas vadove, mums skirtos vos 2-3min. viską išnešti, todėl mes negalime iššaudyti ir blokadų ir jūsų, ir dar sunešti kuo daugiau dėžių. Taip pat jeigu taip darome, jūs pasinaudojate klaida ir išminuojate bombas tuo metu, kai mes bandome grįžti atgal. Ir tokiu būdų būna nutrauktas grobimas, nes nebegalime nešti paketų.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Niekur neparašyta - galima", "niekas nepasakė - galima", "jei sistema leidžia - galima" ir t.t. yra mano nemėgstamiausių citatų rinkinys, po kurių suabejoju žmogaus protiniais gebėjimais. Skirtumas tarp protingo ir nelabai protingo tokioje situacijoje toks, jog protingas apgalvos priimto sprendimo pasekmes iš abiejų perspektyvų, nelabai protingas - tik iš savosios. Užsidengti kliūtimi ir nespėjus jai pradingt, numinuot bombą teisėsaugininkui yra lengva, tą gali daryt ir neiššaudęs visų gaujinių, bet iš gaujinių perspektyvos tai yra akivaizdžiai nesąžiningas žaidimas, nes kliūtis visgi nedingsta nuo vienos ar dviejų kulkų, o ir pats atminavimo laikas yra juokingas - vos 5 sekundės, dėl ko užsimetęs kliūtį numinuoti bombą gali ir vienas atvykęs policininkas, kol tuo tarpu pastate laksto dviženklis skaičius gaujinių. Pamačius tokį direktoriaus požiūrį nebelieka nieko kito kaip skelbti naujus GSPD direktoriaus rinkimus, nes tiesiog nebematau kažkokių perspektyvų, visgi norisi, kad vadovas pats gebėtų nuspręst, kas galima ir kas ne, o ne lauktų, kol surašyčiau jam visas įmanomas situacijas. Gero likusio vakaro.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.