Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Leidinys "Varpas" Nr. 3

Vincas_Kudirka

Rekomenduojamas pranešimas

LAIKRAŠTIS "Varpas"

Sveiki, buvau išvykęs atostogauti po gimtąjį kraštą, todėl laikraščio kūrimas buvo kiek sustojęs. Keliaudamas po Lietuvėlę pasisėmiau naujos patirties. Teko aplankyti kaimų, kurie visai nutolę nuo civilizacijos ir atvirai pasakius, nuo to ką išvydau, man "gaili ašarėlė beplovė skruostus"(citata iš Maironio "Trakų pilis"). Kaimai apleisti, daugel seklyčių stogai įgriuvę, o juose gyvena tik senyvos, visų užmirštos močiutės. Supratau, kokie kartūs yra emigracijos padariniai mūsų Lietuvėlei. Žodžiu, grįžkime atgal ir pasiskaitykime naują leidinį. Parašyta ne per daugiausiai, bet kaip sakoma, gero po truputį.

Mafijos_Tėvas: "Šalia kelio karčema..."

Turbūt visi žinome žymųjį RockFelerio barą, kur vyksta visi tūsai, plotai, puotos ir visos kitos linksmybės. Kas gyvena šalia šio baro mato, kaip kiekvieną vakarą vyksta vis kažkas naujo: tai kam iš bonkės per galvą kaukštelna koks pijokėlis, tai gaujinis eina apsikabinęs policininką ir kartu traukia serenadas. Tačiau tai, kas buvo užfiksuota ne per seniausiai, nematė nė  pensininkas Aloyzas, gyvenantis ilgus metus prie karčemos.  Šalia baro, žolėje kominis gulėjo... Mafijos'Tėvas! Pašalinių teigimu, jis buvo visai nugrimzdęs į transo būseną. Kažin kiek taurelių išlenkė Tėvas?
f109efff296d870faf20f4ba98614f98641.png


Baldų parduotvė: pirkimo bumas jau seniai praėjo.

Apsilankius baldų parduotuvėje matyti nejauki tuštuma, visur pilną stalų, kėdžių, tačiau žmogaus - nė kvapo. Pasižiūrėjus į baldų kainas, nepasirodė labai akį rėžiančios kainos. Tad kaip čia yra? Anot pervežėjų firmos "Baltic Delivery" pavaduotojo Freez_Armani,baldų užsakymų per dieną sulaukiama apie 15-20. Vienam tai gali pasirodyti daug, kitam mažai, tačiau prisiminus tuos laikus, kai tik buvo sukurta nauja namų sistema, iškvietimų būdavo po 200 ir gal net daugiau. Greičiausiai tokius pokyčius lėmė mados reikalas - buvo bumas, visi pirko. Dabar baldus užsisakinėja tik pavieniai asmenys, norintys susikurti jaukų namų lizdelį.
a090295b94e9975bfb2f1292d947800d923.png


Alio, 112 klauso? Gelbėkit, miesteliuose siautėja chuliganai!

Atėjo neramios dienos kaimelių gyventojams - gatvėse vaikšto chuliganai su ginklais ir reketuoja pinigus! Žmonės teigia, kad nesaugausia šiuo metu yra BlueBerry kaimynystėje, prie ginklų parduotvės. Čia būriuojasi visokio plauko individai, prisipirkę naujų ginklų iš parduotuvės. Galbūt jau pats laikas uždaryti šią velnio kontorą? Pabandžiau susisiekti su ginklinės savininku, tačiau jokio atsako negavau. Nusprendžiau nuvykti tiesiai į ginklinę, bet mane sustabdė įtartinai susibūrusi grupuotė iš kurių girdėjosi keiksmai ir aršus rėkavimas. Kas žino, kas būtų man nutikę, jei būčiau prisiartinęs nors kiek arčiau jų? Nuotrauka iš įvykio vietos:
7c6409e490034c619be7f8314234feef860.png

 

Interviu iš seniausio direktoriaus, "GoldenWheels" firmos vadovo Billy_Jack

1c4f9032d2cd2a7994744b911f112d5f256.png

[Žurnalistas]: Gera diena, kaip sekasi jums būti direktoriumi? Kiek žinau, jūs dabar seniausias iš visų vadovų?
[Direktorius]: Sveiki, sekasi visai neblogai. Po 60 dienų buvo pabodusi ta pati aplinka, todėl persivadinom, pakeitėm įvaizdį. Stengiuosi būti aktyvus, daug dirbu su darbuotojais, bendrauju su jais. 

[Ž]: Jūsų firma išties atrodo patraukliai, visados galima rasti prisijungusių darbuotojų. Koks jūsų sėkmės receptas? 
[D]: Stengiuosi stebėti neaktyvumo/palikimo anketas, žiūriu iškvietimų kiekį. Darbuotojai patys pasako, kada nesusitvarko ir nutariam, kada reikia atrankos. 

[Ž]: Eina jau 2 mėnesis, kaip jūs vadovaujate, ar yra ištikimų darbuotojų, kurie nuo pat pradžios su jumis?
[D]: Taip, neseniai mus paliko globalus moderatorius Jeremy_Redwood. Toliau turiu San_Pan, kuris dirba nuo pirmos ar antros mano darytos atrankos ir yra firmos prižiūrėtojas.
[Ž]: Išties nuostabu, kokie ištikimi darbuotojai pas jus yra.
[D]: Taip, džiaugiuosi jais.

[Ž]: Kaip jūs motyvuojate juos pasilikti?
[D]: Motyvuoju juos suteikdamas daugiau privilegijų, stengiuosi sudaryti sąlygas, kad jiems būtų malonu dirbti. Leidžiu jiems pasireikšti firmos vadovavime, veiklų vedime ir kvalifikacijų rengime. Darbuotojams, kurie gerai pradirba pas mane, visada padedu kylant karjeros laiptais šiame projekte.  Patekti į kitą darbą ar net duodu patarimų siekiant direktoriaus posto. 

[Ž]: Ar turėjote paskyrę pavaduotoją per tuos 2 mėnesius?
[D]: Ne, man labai sunku įtikti. 
[Ž]: Daug kas prašėsi į pareigas?
[D]: Taip, apie 10 žmonių tikrai norėjo šių pareigų ir dabar sulaukiu žinučių. 

[Ž]: Kiek planuojate laiko būti direktoriumi?
[D]: Prieš pildydamas turėjau 2 pavaduotojo postus ir galutinis tikslas buvo, kad šie postai man padės "pasiimti" direktorių vasarai, nes sportuodamas turiu labai daug laiko, nes niekur neišvykstu atostogauti. Kolkas viskas puikiai klostosi ir tikiuosi man pavyks išbūti ilgiau nei visą vasarą. 

[Ž]: O kokiu sportu užsiimate, jei nepaslaptis?
[D]: Bėgimas(lengvoji atletika).

[Ž]: Koks būtų jūsų palinkėjimas visiems serverio žaidėjams?
[D]: Linkiu siekti savo užsibrėžtų tikslų, nes šiame serveryje yra visos sąlygos jiems pasiekti. 

 

Marko_Escobar - kas jis? Narkotikų baronas ar tiesiog pasisekęs verslininkas?(III dalis)

Šįkartą su Varpo redakcija mūsų anonimis seklys nesusisiekė. Bandėm jam skambinti nurodytu numeriu, tačiau jis jau ilgą laiką ne ryšio zonoje. Toks dingimas mus gerokai nustebino, todėl redaktorius Vincas nusprendė išsiaiškinti, kur jis yra. Kadangi gyvenamosios vietos seklys mums nebuvo pasakęs, o jo pavardės mes taipogi nežinojom, atsirado šiokia tokia problema ieškant jo. Vincas nusprendė nuvykti į policijos departamentą ir pabandyti detalizuoti žmogų pareigūnams, galbūt taip pavyks nustatyti jo asmenybę. Užmezgus pokalbį su administratore, iš šalies atėjo man kažkur matytas pareigūnas su smėlinės spalvos uniforma(man rodos tas, kur buvo Escobaro vilos pokylyje) ir pasivedė mane į nuošalesnį kambariuką. Pareigūnas ištarė: "Nelyskit, nes nutiks kaip jam" ir padavė nuotrauką, kurioje, mano siaubui, išvydau mūsų seklį ir atrodo, nebegyvą... Tęsinys kitoje dalyje.

0bf065644c1ad434a89ad9d6751d2890790.png

 

Praeiti leidiniai: 1 NUMERIS ; 2 NUMERIS ;

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PAGALIAU! Naujas, labai lauktas ir sulauktas Laikraščio "Varpas" leidinys! Labai lauksiu sekančios dalies.

 

P.S. Labai jaudinausi belaukdamas šios dalies, jau maniau, kad tas bjaurus narkobaronas bus ir mūsų Vincą nuskriaudęs.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.