Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Astrologė Palmira: taksistų laukia permainos.

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Laba vakarą, šiandien yra labai palanki diena analizės ir naujojo direktoriaus paskelbimui, kadangi Venera susitiko su Saturnu, kas reiškia, jog pokyčiai taksi firmoje turėtų būti sėkmingi, o dabar prie reikalo – kandidatavo 13 šio serverio žaidėjų, kiekybės lyg ir užtenka, bet kokybės buvo labai mažai, perskaitęs pusę kandidatūrų galvojau, kad reikės atrankos pratęsimo, nes iš tos krūvos neradau nei vieno tinkamo ir pajėgaus prilygti dabartiniams direktoriams, tačiau link galo radau keletą potencialesnių veidų. Konkurencija šiuose ir medikų direktoriaus rinkimuose skiriasi kaip diena ir naktis, dėl ko siūlyčiau visuomet kandidatuoti į mėgstamos firmos vadovo pareigas, o ne į pirmas pasitaikiusias. Šiokį tokį įspūdį šiuose rinkimuose man paliko šie inicialai: HR, EP ir PM.

 

 

HR ne per seniausiai ėjo pervežėjų firmos pavaduotojo pareigas, kuriose pasirodė labai vidutiniškai, kadangi jam reikėjo atsisakyti šių pareigų, nes neturėtų galimybės eiti jų tam tikrą laiko tarpą. Galbūt be to priverstinio atsisakymo būtų išėję kažkas geresnio, bet kol kas tai tau nesuteikia nei pliuso, nei minuso. Laiško aspektu, tarp šių trijų kandidatų esi paskutinis, jis nėra tragiškas, bet nėra ir idealus, labai užkliuvo gramatika, taip pat nepatiko polinkis į korupciją – P raidė teamspeak‘e nėra tinkama prekė darbuotojams, toks dalykas turėtų būt duodamas to nusipelniusiems, o ne turintiems nereikalingų pinigų. Yra ir smulkesnių kabliukų – neaiški atrankų mechanika, kas reiškia, jog neaišku kaip bus formuojama tavo komanda, į ką kreipsi dėmesį, o tą aš privalau žinot dar prieš paskiriant tave direktoriumi. Taip pat tikslai – geriausia firma, tobuliausias kolektyvas, o kokios priemonės tokiam tikslui pasiekti? EP koją pakišo tinginystė, jei jau naudoji prieš pusmetį rašytą tekstą antrąjį ar dar kokį kartą direktoriaus rinkimuose, tai bent pasistenk, kad aš to nesuprasčiau, nes dabar tavo pamąstymai apie žodžio „koncepciją“ reikšmę atrodo kvailai, kai aš šio ultra sunkaus žodžio nebenaudoju atrankose jau pora mėnesių, žinai, reikėjo tik viską vėl perskaityt ir pora žodžių ištrint, bet kur tau. Kitų klaidų nekomentuosiu, eik iš kokios kitos analizės nusikopink ir skaitykis, nes aš taip pat tingiu. PM – lygindamas tavo parašytą laišką ir tai, ką veikei prieš metus ir dar anksčiau, matau dvi skirtingas asmenybes ir sunkiai suvokiu, kad tai gali būt tas pats žmogus. Gebi mąstyti, rišliai dėlioti įdomias mintis raštu, degi noru vadovauti, neturiu jokių priekaištų dėl laiško, trūksta tik idėjų, bet jos turi gimti savaime, nes per prievartą gimusios idėjos yra nekokybiškos, kas gali būti net blogiau negu nieko, tačiau tiesiog nesuprantu vieno dalyko - kam tau reikėjo viso to cirko po starto, šiek tiek vėlesniu laiku?

 

 

Visgi, galiausiai susidėliojęs visus už ir prieš šalia kiekvieno kandidato, šiuos rinkimus nesunkiai laimi , turi gerą progą parodyt, kad gebi ne tik vadovauti, sukurti įdomią ir stiprią firmą, bet ir įrodyti, jog galima pasikeisti ir iš blogiuko tapti naudingu serverio žaidėju, tad linkiu sėkmės siekiant šių dviejų tikslų ir sveikinu tapus naujuoju taksi firmos vadovu.

Atsakymas:

AŽ - asmeninė žinutė
PM - personal message
PM - Paulius_Micro

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.