Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

GSPD direktoriaus rinkimai: ar žmogus geba mokytis iš klaidų?

Nico_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

Dar vienų rinkimų pabaiga, dar vienas direktorius ir dar vienas klausimas: „ar jis sugebės?“ Pastarieji GSPD direktoriaus rinkimai buvo nenusisekę, kadangi rinkimų lyderis labai netinkamai pasielgė labai netinkamu metu, dėl ko teko rinktis tarp dviejų žmonių iš kategorijos „surizikuočiau“ ir galiausiai viskas pasibaigė direktoriaus nušalinimu, kuris dabar eina svarbias pareigas kažkokiame menkame serveryje su pora dešimčių žaidėjų. Suprantu, kad tokios pareigos smagu, svarbu, daug dėmesio, bet abejoju, ar jos tinkamos tokiam žmogui su tokiu požiūriu. O dabar prie reikalo – į GSPD direktoriaus pareigas kandidatavo 8 serverio žaidėjai, 2 iš jų paliko visai neblogą įspūdį ir pateko į antrąjį rinkimų etapą: One_Love ir Falanji_Friux, buvo šiaip dar keletas neblogų laiškų, bet labai suabejojau jų autorių vadovavimo įgūdžiais.

 

One_Love dar nėra labai gerai žinomas serverio visuomenėje, tačiau kažkada jau kandidatavo į taksi direktoriaus pareigas ir paliko neblogą įspūdį tiek tuometiniam DP, tiek serverio žaidėjams bei buvo potencialus kandidatas užimti tas pareigas, galbūt greit būtų tapęs direktoriumi, bet kažkur pasiplovė. Falanji_Friux buvo tas praeitų GSPD direktoriaus rinkimų lyderis, apie kurį rašiau truputi aukščiau, nežinau ar tą darė savo noru, ar „draugai“ tiesiog pasinaudojo juo, bet abejais atvejais savo kandidatūros fotkint ir siuntinėti kitiems nederėtų. Visgi, kaip asmenybė, jis išsiskiria iš šio serverio masės, dėl ko jį vis dar matau kaip potencialų kandidatą pareigoms. Viena meilė taškas lt taip pat turi šiokį tokį minusą – į šį serverį sugrįžo tik liepos 16-17 dienomis, kas buvo maždaug prieš porą savaičių, o aš labai nepritariu tokiems „banguotiems“ aktyvumams: pradedu žaist, palieku, po kiek laiko vėl grįžtų, vėl palieku ir t.t. kadangi tokią veiksmų seką prilyginu pareigų medžioklei, o mano nuomonę apie jas galės pakomentuot koks senesnis šio serverio žaidėjas. Abiejų laiškai stiprūs, bendraujant problemų neturi, mąstyt geba, reputacijos nesusigadinę, o po stebėjimų žaidime taip pat kažkokių rimtesnių priekabių neturiu, neskaitant tų minusų, kurių svoris panašus. Apsispręsti sunkoka, bet šįkart nusprendžiau, kad šias pareigas užims tas, kuris per plauką direktoriumi netapo jau praeituose rinkimuose – Falanji_Friux. Labai tikiuosi, jog pasimokei iš to incidento ir tai buvo pirmas bei paskutinis mano nusivylimas tavimi, o dar labiau tikiuosi, kad po tavo direktoriavimo tas incidentas atrodys kaip koks bereikšmis menkniekis, sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki visi, noriu padėkoti visų pirma Nico_Moretti už suteiktą tokia pareigą, dėl kurios stengiausi nuo praeitos atrankos ir teks įrodyti jog išsirinko tokį kandidatą kuris bandė nebereikšmiškai. Ačiū visiems už sveikinimus ir palaikymus, stengsimės nenuvilti direktorių prižiūrėtojaus, imsime pavyzdį nuo buvusių ir esančių direktorių. Linkiu konkurentams nenustoti bandyti siekti savo trokštamo dalyko, atėjus laikui ji ateis pas jus. Noriu atsiprašyti visų tų kuriems buvau kaip priešas, tampant mano rankose ši pareigybė persivers kita puse pagal policijos reikšmę.

Kas vyks mano kadencijoje ? Visas mano skelbtas idėjas jau esą supažindintas direktorių prižiūrėtojas ir tikiuosi kad jos bus tokios kurios tikrai yra reikalingos šiam policijos departamentui. Palaikysime miestelių tvarką kaip pridera policijos darbui, stengsimės išsiskirti iš praeitų direktorių valdymų ir sistemų, padarysime reformaciją. Padarysime tai tikrai užpatentuotai , ne taip ką visi prižada, bet ne įgyvendina.

Dar kartą dėkoju visiems už palaikymą!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.