Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.1] Pervežėjų darbo kitimas

S_Cola

Rekomenduojamas pranešimas

Krovinių pervežėjų firmos pasikeitimai

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Speed_Cola

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

  • Darbo šioje firmoje yra nei daug, nei mažai, deja turime tik kelis išsikrovimus, bei tik vieną pasikrovimą (kalbu apie mažuosius krovinius), senai ši idėja sukasi aplink mano galvą, jog būtų sukurta daugiau pasikrovimo vietų, bei išsikrovimo, taip būtų įdomiau, neatsibostų vežioti vien tuos pačius kelis krovinius.
  • Antrasis pasiūlymas yra padaryti įdomesnę sistemą: Būtų keli su'map'inti sandėliai, iš kurių tarkime 3 ir aukštesnių rangų darbuotojai vežtų į bazės sandėlį tam tikrą produkciją. Žemesnių rangų darbuotojai, produkciją turėtų suvežti į tam tikrus išsikrovimus, nes dabar tie užsakymai yra iš niekur, jokio įdomumo ir t.t. Pvz.: Mechanikams reikia automobilių detalių, (kažkas jau siūlė panašią idėją jei neklystu), tai tarkime mechanikų direktorius užsako N vienetų detalių už tam tikrą sumą, ir per kažkiek laiko mes turime suvežioti produktą. Dabar paklausite, na o jei produkcijos nereikės, ką Pervežėjai dirbs? Tai tą patį ką ir dabar, tiesiog bus pridėta/pakeista sistema į galbūt efektyvesnę.
  • Yra vienas labai nervinantis dalykas šiame darbe, jog prie pasikrovimo yra šlagbaumas, na kuris tiesiog trugdo pravažiuoti greičiau, tenka laukti kol jis atsidarys, pasikrauni, privažiuoji ir vėl lauki, na aišku tai nėra labai didelis laiko intervalas, bet jis mane suerzina, ir norisi palikti AFK kitą žaidėja, jog jis neužsidarytų, paprasčiau būtų, jei jo neliktų, na o viską kardinaliai pakeistų didesnis kiekis pasikrovimų.
  • Narkotinių medžiagų/ginklų užsakymai.: Norėčiau sugrįžti prie tų laikų, kai dar veždavome narkotikus, bei kitą nelegalią produkciją, norisi daugiau azarto, adrenalino šiame darbe, nes tuos maisto ar elektronikos produktus nusibosta vežioti, tiesiog gal tai nebūtų tiesioginiai narkotikai ar ginklai, tai tiesiog būtų kažkokie produktai, o pačius ginklus ir narkotikus turėtų pasigaminti gaujiniai, policijai būtų daugiau darbo, bei mums.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Pervežėjų darbas būtų įdomesnis, daugiau darbo, daugiau uždarbio, daugiau patirties.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

  • Pranešimas buvo paruoštas per 34min. 'Cola

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.