Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Apgavo Andrew_Speaker

One_Love

Rekomenduojamas pranešimas

Apgavystės atveju:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: One_Love

2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė:  Andrew_Speaker

3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti) : aye, aye pelkynas ir džiunglės. Visu pirma, kad nereiktų atsakyt į šią temą "pats kaltas, turėjai apsižiūrėt" turiu daug argumentų ir daugybę faktų - KAD AŠ NETURĖČIAU BŪTI TOKIOJE VIETOJE. Gerai žinoma, kad GREENSIDE rišasi su ekonomika, gamta ir t.t. čia jau pro kurią pusę teks žvelgt. Taigi, kaip aš paprastas žmogelis, kuris čia žaidžia dėl malonumo,gerai leidžiant laiką, kuria savo pasaulį kitokį, turi nusivilti tokiais žmonėmis kaip - A`S. Situacija paprasta, norėjau sąžiningais uždirbtais sunkiais pinigais, nusipirkti sultan`ą. Pasiūlęs sultaną atsisakiau pirkti, nes rankose nebuvo pinigų, pavežė iki bankomato, viskas lyg ir tvarkoj. Laukėm penkias minutes, pasiūlė aš sutikau ir tuo momentu BAM BOOM YEAH U WAS SCAMMED HAVE A NAIS DAY. Realiai, nepažiūrėjau ir nepaskaičiau, nes neturiu pagrindo nepasitikėti žmonėmis, taip buvo iki šio įvykio. Realiai tai nėra mano kaltė, kas gali taip sakyt? Juk susitarimas ir yra susitarimu, įtarinėt visus prieš kiekvieną žingsnį, kas čia per žaidimas būtų ? Realiai dėl įrodymų - neturiu. Prašau tikrinti logus, dėl žaidėjų juk gerovės. Ačiū už jūsų brangų laiką, bet tokie žaidėjai, aš manyčiau neturėtų būti toleruojami. Api*cenzūra* čia patiklų, yeah, turbūt tą geriausiai ir sugebat:) Jei įmanoma, tai gali pasimokyt iš klaidų ir daugiau to nedaryt, parašyk žaidime, atiduok mašiną, šį kartą atsiimsiu viską ką čia prašiau. Yra šiek tiek įrodymų, kuriuose jam tą daryti lyg "kasdienybė": pats kaltas, išmok skaityt. Žmogau tu rimtai ? čia nepasiteisinimas, gražiai praslydai pro mane apgaudamas, galbūt čia ir bus ta vieta, kad užkliūsi:)

 

gal ir yra tiesos, bet pirkau, nes pasitikėjau, o tokius toleruoti, būtų kiek apmaudu :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas dar kartą.. na kiek aš galiu tą patį per tą patį sakyt esi pats kaltas kad neskaitei nei mašinos aprašymo nei nieko, tam ir yra padaryta ta lentelė kad dar labiau pažiūrėtum į mašinos informaciją, o dabar užkart sutikai kad ir kokia mašina būtų, na nežinau lai šį dalyką sprendžia savininkai ar dar kas nors pagalbininkai aš to nežinau kas atsakingas už tai, bet manau tai tavo žioplumas. Na tiesiog nežinau šitoje situacijoje, kadangi pats pirmą kartą taip pamėginau. Kaip bus taip bus ištrins  paskyrą žaisiu kitur, tiek vargau buvau adminą nusipirkęs, bet kaip bus taip bus. Toks žaidimas nieko čia nepakeisi. Sėkmės. tai sprendžia atsakingas asmuo už tai.. ;/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tu net pats sau prieštaraut moki:D realiai pakartosiu dar kartą, tai vadinama - apgaudinėjimu. Pats prisipažinai -

3 minutes ago, Andrew_Speaker said:

kadangi pats pirmą kartą taip pamėginau

Stenkis tu kiek nori, administratorius niekada pastangų nerodė, koks "pointas" jį turėt, kai esi toks. Administratorius, kuris apgaudinėja žaidėjus, apart jiems padetų. Turbūt tau jaunam vaikiui, daug savokų neprieinama, kad ne free postinant, sedėk tokioj pozicijoj, manau, kad gero nesulauksi, kadangi pats prisipažinai:)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš tau aiškinu ko tu neskaitei ? užkart jis pirko tavo bėdos jmj kiek yra tokių apgaulių buvę ir rokas seniau sakydavo patys kalti esat per savo žioplumus nežinau gal jis jau pasikeitė, bet jis seniau taip sakydavo dar labai gerai pamenu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
18 hours ago, Rokas said:

Prašau detaliau paaiškinti situaciją, nes apie pačią situaciją užsiminėte mažiausiai.

Ieškojau įperkamos mašinos, radau žmogų, kuris turi ir susitarėm, kad už sultaną turiu sumokėti 285k. Jis man pasiūlė -  aš sutikau. Bėda tame, kad tuo momentu neturėjau pinigų ir teko keliauti iki bankomato. Nusiėmęs pinigus turėjau laukti apie 5min. kad vėl galėtų siūlyti pirkti. Praėjo laiko momentas - pasiūlė dar kartą, bėda tame, kad pasitikėjau žmogumi ir gerai neįsitikinęs, greit sutikau ir nusipirkau visišką laužą. Parašęs ir norėjęs nekelti jokių skandalų forume ir kitur, gavau atsaką, kad aš esu pats kaltas. Tiesos yra, bet šis atvejis, lygus apgavystei.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.