Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[1.8.1] Pasiūlymai serveriui

S'C

Rekomenduojamas pranešimas

 

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeGaretth_Waynne

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąServeryje gyvenu jau nuo 2015 metų, per tą laiką mačiau įvairių sistemos kitimų, vienos - į blogąją, kitos - į gerąją. Kiekviena sistema, po kažkurio laiko nusibosta, suprantu, viskas yra ir taip labai gerai ištobulinta, mano manymu GreenSide projektas yra labiausiai išsivystęs, daugiausiai pasiekęs, tiek sistemose, tiek bendravime, tad nusprendžiau pateikti keletą pasiūlymų, kaip (galbūt) galėčiau pagerinti žaidimą, jo įdomumą, bei vertę.

▪ Pirmasis pasiūlymas - Automobiliai, bei jų valdymas(šiektiek ir motociklams).

Visi žinome, jog serveryje yra automobilių salonas, bei turgus. Pasiūlymas būtų toks - Perkant automobilį, galėtų pasirinkti, su kokia pavarų dėžę norėčiau važinėti, (mechaninė;automatinė). Mechaninė - Reikėtų pačiam perjunginėti pavaras važiuojant, o automatinėje - viską už tave atliktų pavarų dėžė. Automatas kainuotų šiektiek daugiau, nei automobilis su mechanine pavarų dėže, bet automatinę pavarų dėžę reiktų dažniau remontuoti, t.y. atsirastų naujo darbo mechanikams.

Taip pat, laikant automobilio teises, laikant su automatine pavarų dėže galėsite vairuoti tik automatą, o laikant su mechanine, galėsite vairuoti tiek mechaninę, tiek automatinę.

Tr.priem. posūkiai. 

Transporto priemonėse padaryti posūkių rodymą, tarkime su Mouse1, bei Mouse2.

Nerodant posukių, gausite baudą.

▪ Padangų nusidevėjimas

Kas 7 kalendorines dienas, reiktų keisti padangų komplektą, nes jos nusidėvi.

Jas reiktų keisti, kai jų likutis mažesnis negu 40%, važiuojant su netvarkingomis padangomis, gausite baudą, bei sulėtės automobilio greitis, taippat sugadinsite kažkurią dalį pavarų dėžės. Nusipirkus naują komplektą padangų, iš mechanikų, mechanikas jas turėtų sumontuoti, bei uždėti ant automobilio už tam tikrą kainą. Taip atsirastų daugiau darbo policijai, bei mechanikams, taip pat žaidėjams būtų įdomiau.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Daugiau darbo mechanikams;policijai. Įdomiau žaidėjams.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone,

Mechanikės ir automatinės mašinos būtų ūnikalus dalykas ir nematytas nei viename serveryje, bet dauguma ką tik atėję žaisti naujokų į serverį nežinotų, kaip pavaras junginėti ir sukeltų problemų, bet šia problemą galime išspręsti, kai vygdai apmokymus naujoko būtų padarytas pasirinkimas mechanikė pavarų dėžė ar automatinę ir būtų parašyta, kad patartina naujokams daugiau varuoti automatinę pavarų dėžę ir kai vygdai apmokymus būtų apmokoma, kai junginėti pavaras, kad naujokai žinoti sistemą. Nes jeigu nebus apmokymų, kai reikia viską daryti į /padmins administratoriams ateis daug nusiskundimų ir reikės daug pagalbos. Ir yra kitas būdas, kai laikai teises įsėdęs į Vairavimo Mokyklos tr. priemonę būtų ten apmokoma kaip naudotis pavarų dėže. "Dažniau remontuoti" manau žaidėjams, kurie nemoka gerai junginėti pavaras tiems reikėtų daugiau remontuoti automobilį, o kurie moka jiems visiškai nereikėtų. 

Automobilio posukiai irgi taip pat būtų ūnikali sistema ir nematyta nei viename serveryje. Bet iškiltų problema visi pamirštų jungti posukį, kaip ir diržą užsidėti, bet galima problemą išspręsti, jeigu esi įsijungęs automobilio šviesas tada automatiškai sukus posukį įsijungti pvz kairės posukio šviesa, bet posukius eitų sudaužyti, kaip ir priekinės, ir galines šviesas (kai kuriuose mašinose eita sudaužyti ir galines šviesas, ir priekines).  Manau ši sistema nesukeltų daug rupesčio reikėtų tik važinėtis su šviesomis. 

Padangų susidėvėjimas būtų nebloga įdėja, bet kaip jūs rašote "Kas 7 kalendorines dienas, reikėtų keisti padangų komplektą , nes jo susidevi". Jeigu žaidėjas nusipirkę daug mašinų su viena nesivažinėja,  tik taip turi garaže pasistatęs jam reikėtų keisti padangas tia neapsimokįtų laikyti mašina, nes su ja nesivažinėji ir į ją reikia investuoti. Reikėtų geriau padaryti, kad kas kažkiek kilometrų reikėtų keisti padangas pvz kas 100-200 kilometrų, nes taip būtų logiškiau ir normaliau. ]

Žaidimo visiškai nepadarysi, kaip realybes, nes jau skaitytūsi kaip rl tipo serveris, o čia toks nėra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.