Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Egidijus_Keza

ALFRED.

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Alfred_Pennyworth ( ALFRED. )

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza ( Egidijus_Keza )

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Papeikimas rašomas netradiciškai, ne vieną kartą buvo prašoma pateikti tikslią žaidėjo Ken_Matrix užblokavimo priežastį, tačiau savininkas vietoj pasakant priežastį kad būtų galima stipriai paargumentuoti kodėl žaidėjas Ken_Matrix nenaudojo nelegalių programų, buvome nukreipti rašyti papeikimą prižiūrėtojui. Buvo kreiptasi į patį Egidijų, tačiau atsakymo nesulaukė žaidėjas Ken. Papeikimu nesiekiama nušalinti ar nubausti prižiūrėtoją, siekiama išsiaiškinti užblokavimo priežastį ir įrodyti jog asmuo Ken_Matrix nenaudojo nelegalių programų.

JEIGU UŽBLOKAVIMO PRIEŽASTIS BUVO AUTO-CBUG / MACRO NAUDOJIMAS:

Pačiame vaizdo įraše matome kaip žaidėjas Ken_Matrix spaudinėjo klavišus C H ir Caps Lock, klavišų atpažinimo sistema yra skirta atpažinti TIK naudojamus klaviatūros spūstelėjimus, žaidime paspaudus Caps Lock mygtuką laikant ginklą nusitaikysite, tad Caps Lock prilygsta dešininiui pelės mygtukui, C prilygsta C raidei (kuri yra reikalinga švariai cbuginant), H raidė prilygsta kairiui pelės mygtukui (kiek supratau), kaip ir minėjau, sistema atpažina tik klaviatūros klavišus, tad gali būti jog sistema neatpažina pelytės paspaudimo. Naudojant macro ar auto-cbug, būna vienas pagrindinis klavišas, kurį išsirenka macro kurėjas, šiuo atvėju buvo spaudinėjami trys pagrindiniai c-bug reikalaujantys klavišai, jeigu būtų macro žaidėjui reikėtų tik paspausti vieną vienintelį klavišą ir nelegali programa už tave viską padaro.

 

Pavyzdys kaip atrodo auto-cbug (rankos nejuda (animacijos nesikrauna visiškai) tačiau kulkos išsišauna). Per Egidijaus užblokavimą matome jog rankos juda ir animacijas žaidimas bando užkrauti, tačiau kai greitai cbugini sistema gali nesuprasti ką užkrauti.

 

JEIGU UŽBLOKAVIMO PRIEŽASTIS BUVO NO-RELOAD

Daug kas minėjo jog užblokavimo priežastis buvo no-reload, tačiau to nėra patvirtinta, bet manau vistiek reikėtų pasiaiškinti. Žinome, jog šis žaidimas jau gyvuoja 15 metų su viršum, ir prie jo jau nebedirba virš 10 metų, tad bugų ir animacijų neregistravimo tikrai liko. Vaizdo įraše matome jog viskas vyksta trečiu asmeniu, žaidėjo Ken_Matrix ekrane viskas vyko kitaip, pasikeisti ginklą trunka vos kelias milisekundes, 0:05 Egidijaus vaizdo įraše matome kairiojoje lentelėje jog milisekundei matoma jog žaidėjas nelaiko ginklo, tačiau kaip ir minėjau žaidimas nespėjo pakrauti animacijų, kadangi cbuginimas.. na yra bugas.

353ad09b36e274631173fc27d1252593326.png

JEIGU UŽBLOKAVIMO PRIEŽASTIS BUVO LAG.CS

Pati absurdiškiausia priežastis, tačiau šansai yra jog ši priežastis ir buvo kuri privertė Egidijų užblokuoti žaidėją Ken_Matrix. Pradėkime nuo to jog vaizdo įrašas yra tik 9 sekundžių, pamenu kažkada kai buvome užblokavę asmenį už čytus ir vaizdo įrašas buvo dešimties sekundžių, savininkas užblokavimą atmetė. Nekibo kelios M4 ginklo kulkos - stebuklas. Nepalyginsi šio kelių sekundžių klipo su Matas_Shrab užblokavimu kai nekibo gerokai virš 30 kulkų ir liko sveikas gyvas. Viskas galėjo įvykti dėl Ken_Matrix turimo FPS (Frames per Second) arba dėl šaudančiųjų su M4 pareigūnų turimo FPS arba MS (pingas), todėl kelių kulkų ir neužregistruoja, nebuvo taip jog sušėre pilną apkabą į žmogų ir nemirė, nejaugi? Man įdomu jei šioji priežastis ir buvo toji užblokavimo priežastis, kodėl tiek ilgai Egidijus ieškojo kadro kai nekibo kelios kulkos, tai jau norėjo užblokuoti Ken_Matrix už čytinimą per gaujos zonas? (Nėra patvirtinta, kad taip sakė,  tačiau iš pačių Ken_Matrix lūpų taip buvo ištarta).

JEIGU UŽBLOKAVIMO PRIEŽASTIS BUVO AIM, WH, ANTIDRUNK

Durnos priežastys, net nenoriu argumentuoti jų kadangi vaizdo įraše nesimato jog kažkurį panaudotų. 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesu nei vieno pusėje, bet galiu pridurti prie no-reload;

Jeigu baigėsi kulkos ir tu cbugini toliau, kad ir tusčia apkaba (užtenka viena kartą sucbuginti be kulkos ar tai 2x) ir jau iškart užsitaiso, tai tiek.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
12 minutes ago, Endrew'Stiller said:

Nesu nei vieno pusėje, bet galiu pridurti prie no-reload;

Jeigu baigėsi kulkos ir tu cbugini toliau, kad ir tusčia apkaba (užtenka viena kartą sucbuginti be kulkos ar tai 2x) ir jau iškart užsitaiso, tai tiek.

Užsitaiso automatiškai, būtent, vaizdo įraše jeigu labai reikės galėsiu jum suskaičiuot kad sucbugino lygiai 6 kulkas (vieną iššaudamas prieš cbuginant likusią apkabą), paswitchino ginklą su pelės ratuku ir vėl pradėjo cbugint. Laukiu atsakymo dėl tikslios priežasties.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.